Nyt voin vihdoin kertoa teille mistä olen ollut ihan innoissani kesän alusta saakka ja mitä olen sivulauseissa vihjaillut. Olen suunnitellut omia pihatuotteita, jotka Kannustalo ottaa tuotantoon lähiaikoina! Tuntuu ihan uskomattomalta, että jotain minun ideoimaani aletaan valmistaa! Tänään kävin katsomassa prototyyppejä suunnittelemastani pyörä-roskiskatoksesta sekä pihakaapista, jossa voi säilyttää ruohonleikkuria ja puutarhavälineitä yms. Aiemmin kesällä näin luonnokset 3D-malleina ja nyt tänään livenä. Suuria muutoksia ei enää tarvinut tehdä ja protot tuodaan lähiaikoina meidän pihalle. Kirjoittelen niistä sitten tarkemmin. Tässä kuitenkin jo nyt muutama kännykkäräpsy.

pihakaappi_1

pihavaja

protot1

Olen hautonut näitä suunnitelmia mielessäni pitkään ja ensimmäisen pyörä-roskiskatosluonnoksen olen vilauttanut blogissakin kolmisen vuotta sitten. Kannatti kerätä rohkeutta ja sanoa ideat vihdoin ääneen. Eihän ne muuten voi toteutua. Iso kiitos kuuluu Allerin mediamyynnin Outille, joka vei ideani eteenpäin Kannustalon Mikalle, kun itse vain ujostelin. Ja kuinka mahtavaa, että Mika innostui ideoistani ja keksimme vielä vaikka mitä muutakin kivaa! Sanoinko jo, että olen innoissani?! Ja niin kiitollinen yhden unelman toteutumisesta.

P.S. Ja arvatkaa vain nousiko talokuume taas, kun tuolla tehtaalla vieraili…? 😀

Translation: I am super-excited! I have designed some garden products (a shed where you can store garbage cans and bicycles and a garden closet for storing lawnmower and all kinds of garden stuff) and now Finnish brand Kannustalo will start to produce them! I saw the prototypes today and they looked just right, no need for big changes. I’ll write about this more later… This is one dream come true!

Author

44 Comments

 1. Ihan huikeaa, paljon onnea! Varmasti upea tunne nähdä omat suunnitelmat valmiina.
  Ja mukava jos laitat jossain vaiheessa lisää kuvia, nämä protomallitkin näyttävät jo niin kivoilta : )

  • On kyllä huimaa! Ja kuinka he saivat niin hyvin ideoistani kiinni, vaikka minulla oli vain omat piirrosluonnokset, eikä mitään mittoja valmiina. 😀 Lisää kuvia tulee varmasti. 🙂

  • On kyllä ihan mahtavaa! 🙂 Tosi kivaa on myös se, että niin moni iloitsee kanssani – jänskätti vähän kertoa tätä…

 2. Onnea! Näyttävät tyylikkäille ja käytännöllisille. Tuollaisia kätsyjä ratkaisuja varmaan moneen pihaan kaivataan.

  • Tosi kiva kuulla! 🙂 Idea näihin lähti ihan omasta tarpeesta, kun meillä on tuo pihasäilytys vähän niin ja näin…

 3. Huikea juttu! Hienolta näyttää, ja uus raksaproggiski kuulostas hyvältä. 😀

  • Kiitti! Olisihan se uusi raksaprojektikin oikein jännää ja mukavaa – ehkä vielä joskus… 🙂

 4. Oi jes! Tänään viimeksi olen yrittänyt etsiä tuollaista roskis-/pyöräkatosta tai edes ohjetta sen rakentamiseen! Olisi ihan supertarpeellinen meidän pihaan.

  • Onpa mukava kuulla! 🙂 Lähiaikoina voin toivottavasti postailla siitä tarkemmin…

  • Niinpä juuri, unelmat on tehty toteutettaviksi. 🙂 On kyllä niin jännää ja mukavaa!

 5. Onnittelut, huikeata! Kiitos siitä, että olet jättänyt minimiin vihjailevat kirjoitukset tulevista, jotka voit kuitenkin paljastaa vasta myöhemmin : ) Tyylikkäästi hoidettu tämäkin!

  • Kiitos. 🙂 En kovin paljon ole uskaltanut vihjailla. Jos jokin olisikin mennyt pieleen… 😀

 6. Hyvä sinä!! Tuo pyörä-roskiskatos näyttää juuri sellaiselle,joka passaisi meidän pihaan. Täytyypä pitää mielessä.

  • Mukava kuulla! 🙂 Meillä on pyörä- ja roskissäilytys ollut vähän vaiheessa, joten piti kehitellä jokin ratkaisu siihen.

 7. Moikka Suvi,

  onpa mahtavia tuotoksia! 🙂

  Oot kyllä inspiroiva bloggari! Aina vain paranee :)) Aivan valtava talokuume täälläkin! Kannustalon LAto ollut jo monen monta vuotta ainut vaihtoehto. Olisipa mielenkiintoista nähdä miten sinä kyseisen Ladon n.189 sisustaisit ja miten pohjaa muokkaisit? 🙂

  Oma Lato tulee olemaan näitten pinnausteni kaltainen:
  https://www.pinterest.com/ekontkanen/

  Nyt on blogien ym. kautta näkynyt mitä erilaisimpia versioita Ladosta.

  Yt. Emma

  • Voi kiitos mukavasta kommentista! 🙂

   Lato on aivan ihana talomalli. Pitääpäs laittaa korvan taakse postausidea Ladon sisustamisesta. 🙂 Sehän on kiva, että netistä löytää erilaisia versioita Ladosta, niin voi sitten poimia vinkkejä omaan versioon. Latoon sopii minusta hyvin tietynlainen rouheus: betoni, luonnonmateriaalit ja neutraali värimaailma.

 8. Hieno juttu, onnittelut!
  Meille ainakin kelpaisi rakennettavan talon pihaan tuollainen pyörä/roskis!! Tosi hieno. TUleeko ne myyntiin muualle, kuin Kannustalon asiakkaille? Täällä olisi heti yksi perhe kiinnostunut ko.tuotteesta 🙂

  • Onpa mukava kuulla, että muillakin olisi käyttöä tuommoiselle pyörä-roskiskatokselle. 🙂 Kyllä ne tulevat myyntiin Kannustalon pihapuotiin ihan kaikille – ei tarvitse olla Kannustalon taloa.

 9. Olen lukenut blogiasi (ja myös edellistä blogiasi 🙂 ) jo pitkään, mutten ole tähän asti jättänyt kommenttia. Nyt halusin onnitella mahtavasta uutisesta- kiitos myös inspiroivasta blogistasi!

 10. Onnea Suvi! Tykkään tuosta rimaseinästä ja pyöreistä ikkunoista.

  • Kiitos. 🙂 Pyöreät ikkunat ovat minusta niin ihania. Johonkin sellainen pitää aina sijoittaa, kun rakentaa. Rimoitusten kanssa on vähän sama homma. 🙂

  • Kiitos. 🙂 Niinpä, onneksi otin vielä puheeksi nämä ideat. Helposti ne olisivat voineet vain jäädä omaan päähän…

  • Niinpä. Meidän perheen tarpeista koko idea lähti ja voisin kuvitella, että muillakin on samantapaista säilytystarvetta pihalle. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.