Kyllä niitä sisustusuutisia oli kertynyt sen verran, että saan postauksen kasaan tällekin viikolle. Tosin osa näistä uutisista on julkistettu jo aiemmin, ennen kuin aloitin tämän postaussarjan. Mutta eipä se niin tarkkaa ole. 😉

Lundia_classic_hylly_variovi_vihrea_660

Lundia laajensi värikarttojaan kesäkuussa ja nyt Lundia Classic-sarjan ovia ja laatikoita on mahdollista saada kaikissa Tikkurilan värikartan sävyissä. ”Helpottaaksemme sisustajan valintaa olemme poimineet omat kahdeksan suosikkiväriämme. Jos näistä ei löydy sitä oikeaa, Tikkurilan Tunne Väri-värikartan 263 sävystä varmasti löytyy”, kertoo Lotta Fagerlund, Lundian markkinointipäällikkö. Mieleinen väri poimitaan värikartasta, jonka jälkeen Lundia maalaa mdf-ovet tilaustyönä. Värillisten ovien toimitusaika on maksimissaan viisi viikkoa. Muunneltavuus ja mahdollisuus yksilöllisiin ratkaisuihin on aina plussaa, joten tämä on minusta erittäin hyvä uutinen!

Kannustalo_messuvoittaja

MTV selvitti kaikkien aikojen kauneimman Asuntomessutalon. Eva Wahlström ja Milla Alftan karsivat kaikista 45 yleisöäänestyksen voittaneesta Asuntomessutalosta kuusi ehdokasta, joista yleisö sai äänestää kaikkien aikojen kauneimman Asuntomessutalon. Voittajaksi valikoitui Kannustalon Aurora-talo, joka esiteltiin vuoden 2004 Heinolan Asuntomessuilla. Komeassa Aurorassa yhdistyvät vaikutteet vanhoista suomalaisista puutaloista sekä ripaus Amerikan etelävaltioiden arkkitehtuuria. Hulppeat järvimaisemat kruunaavat kokonaisuuden.

zara_home_0518006999_4_1_1_660

Zara Home on julkaissut syys-talvi 2015 kokoelmansa ja vaikka en suuri merkin fani olekaan, löytyy mallistosta muutama omaa silmäänikin miellyttävä tuote. Ja kyllähän taitavasti stailattuja kuvia katselee mielellään. Kokoelma on saanut vaikutteita välimereltä ja joukossa on kaunista keramiikkaa, joka on nyt kovin trendikästä sisustusrintamalla. Zara Homen tuotteita saa tilattua ainakin heidän nettisivuiltaan sekä Ellokselta.

Kinfolk_Notecards_Weekend_05

Viikon 28 sisustusuutisissa kerroin Kinfolk Home -kirjasta, joka julkaistaan syksyllä. Kinfolkilta on tulossa myös korttikokoelma, johon kuuluu 12 A2-kokoista korttia heidän suosituimmista kuvistaan. Kauniista korteista voi koota vaikkapa kollasiin seinälle ja on tällainen kiva, erilainen vaihtoehto lahjan mukana annettavaksikin.

taulu_vaaka

Lopuksi vielä arvonta-asiaa. Valkoisen Harmajan 5-vuotisarvonnat alkavat olla ohi ja nyt olen arponut toisenkin palkinnon voittajan. Isäni, Juhani Melenderin, maalaaman ”Kolmioleikki” taulun voitti Riikka (nro 22): ”Upea taulu! Meillä paikka löytyisi todennäköisesti ruokasalista :)”. Oikein paljon onnea sinulle ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Nyt on synttärijuhlat juhlittu ja blogissa palataan normaaliin ”arkeen”. Toki luvassa on jatkossakin kivoja arvontoja…ja onhan Scandic-arvonta käynnissä vielä elokuun loppuun.

Oikein mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa kaikille! Meillä jatkuu täällä remonttipuuhat. Instagramin puolella jo vilautinkin miltä uudet laatat tulevat näyttämään…

Translation: This week’s interior decoration news. Finnish brand Lundia has increased their colour range and now it is possible to pick any colour from Tikkurila’s 263 colours for the doors and drawers of Lundia Classic furniture. / The all time favourite house in the Finnish housing fair through out the years has been selected and people voted Kannustalo’s ”Aurora” house as the best. / Zara Home AW2015 collection is has been released. / Kinfolk releases a set of notecards. / And finally I announced the winner of my last give away. The prize was a painting painted by my father, Juhani Melender. Have a nice Sunday!

Pics from press-releases and brands

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.