trendijuttu-7470

trendijuttu-7459

Ihanaa, minäkin sain vihdoin tämän vuoden ensimmäisen magnolian oksan! Se on valtavan suuri, joten jouduin pätkimään sitä osiin. Ei se mitään, sainpa ripoteltua tätä ihanuutta usempaan paikkaan meillä kotona.

Viikonlopuksi ostin myös uusimman Me Naiset -lehden. Numerosta 4/2017 löytyy nimittäin sisustusjuttu, johon minuakin haastateltiin tämän vuoden sisustustrendeistä. Jutskailin toimittajan kanssa aiheesta tovin ja lehdestä voi lukaista, mitä sinne lopulta päätyikään. Kuvat eivät ole minun valitsemiani, paitsi tuo monihaarainen valaisin, johon viittasin trendipostauksessani vuodenvaihteessa. Luulenpa, että tulemme näkemään tuon tyylisiä valaisimia paljon sisustuskuvissa lähiaikoina.

Olen mielenkiinnolla lukenut erilaisia sisustustrendianalyysejä. Ruotsissa tuntuvat olevan vahvasti sitä mieltä, että voimakkain trendi on se ettei välitetä sisustustrendeistä mitään, vaan sisustetaan persoonallisesti. Ehkä vähän ristiriitainen ajatus. Miten sellainen voi olla trendi? Minusta ajatus siitä, että kotia sisustetaan oman näköiseksi on yksi sisustamisen perusajatuksista – ei sen pitäisi olla trendi. Ja kyllä minusta silti on vahvasti nähtävissä erilaiset trendivillitykset. Tietysti on hienoa, että yksilöllistä näkökulmaa arvostetaan. Ehkä nykyään korostuu entistä enemmän se, että sisustajat hakevat yksilöllisempiä vaihtoehtoja, joita ei ole niin helposti saatavilla, eikä niin helposti kopioitavissa esim. sisustusblogeista. Mutta kuitenkin sisustusblogien yksi tärkein tehtävä on inspiroida lukijoita ja antaa vinkkejä.

Mukavaa lauantaipäivää!


Translation: I finally got my first magnolia branch of the year! It was so big that I had to cut into several pieces. I also bought the latest issue of Me Naiset magazine, which includes my thoughts of interior trends of 2017.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.