Nyt on koluttu koristetyynyvarastoja ja olohuone on saanut uutta väripiristystä. Nyt jos seuraat pohjoismaisten sisustusvaikuttajien kanavia, niin huomaat kuinka värit tekevät paluutaan sisustukseen. Ihanaa, että nyt näkee muitakin koteja kuin hillityn värimaailman elegantteja tai runsaita maalaisromanttisia asuntoja (vaikka ihania nekin ovat).

Kynsissä on sentään sitä liilaa, mihin ihastuin

Alunperin ihastuin erityisesti vaalean lilaan sävyyn, mutta olin jo laittanut tuon sävyisen koristetyynynpäälliseni kierrätykseen. Muistin, että minulla on tämä muutaman vuoden vanha Muuton voimakkaan neonoranssinen koristetyyny, joten lähdin rakentamaan väripisteitä sen ympärille. Valitsin sen kaveriksi persikkaisen sävyisen samettityynynpäällisen. Jännät väriyhdistelmät kiehtovat nyt myös tosi paljon.

Aiemmassa inspiraatiopostauksessa mainitsin tanskalaisen Fabrek-kaupan, josta löytyy trendikkään värisiä ja jännän näköisiä kynttilöitä. Klikkasin jo muutaman ostoskoriin, mutta jätin ostoksen tekemättä nyt kuitenkin, sillä onhan minulla nämä Ikean heleät kynttilät sinisessä ja hennon persikkaisessa sävyssä. Ne ovat ihanat ja sopivat hyvin tähän väri-innostukseeni.

Tällä hetkellä vekkivalaisimet ovat myös erittäin ajankohtaisia. Esimerkiksi tanskalaisbrändi HAY:llä on uusi vekkivalaisin Matin. Mutta tällaisia valaisimia löytää hyvin myös kirppiksiltä! Meille kotiutui kirppikseltä tällainen beigen sävyinen söpö valaisin, mutta ostin sen lisäksi myös toisen pikkulampun sekä pari vekkivarjostinta (kaikki maksoivat vain kympin). Meillä on yksi vanha jalkalamppu, joka pitäisi korjata ja siihen sopisi vekkivarjostin ihanasti. Sen vien sitten mökille.

Ruokapöydälle kokosin sisustusasetelman saman teeman mukaisesti. Iittalan Nappula-ruukku on uusi. Ostin sen itselleni muistoksi markkinointiviestinnän johtamisen opintojen suorittamisesta. Aikuisopiskelija voi hakea opinnoilleen 400 euron arvoisen stipendin ja halusin käyttää osan siitä johonkin kivaan esineeseen, joka jäisi muistoksi tuosta rutistuksesta. Asetelma olisi jäänyt vähän valjuksi jos en olisi lisännyt siihen vielä keltaista Skandinaviskin kynttilää.

Tauluseinää olen myös päivittänyt hiukkasen. Vaihdoin sinne muutaman taulun (nuo kehyksettömät) ja samoin olen lisännyt ruokailutilaan pienen taulurivin. Haluaisin kuitenkin laittaa ruokailutilan seinään yhden ison taulun, joten pitää siis taas vierailla isin tauluvarastolla…

Koska Muuton tyyny on niin voimakkaan värinen, en enää lisännyt enempää koristetyynyjä sohville. Ihana keväällä hankkimani Marimekon Unikko-tyyny täydentää makuuhuoneen petausta. Minusta se sopii ihanasti keltaiseen makkariin!

Sisustuksen neutraali ja ajaton pohja mahdollistaa vaikka millaiset kokeilut

Näillä pienillä jutuilla ilme päivittyi kivasti. Voi olla, että tämä värien tuleminen ei vielä iske beigeen ja harmoniseen värimaailmaan hurahtaneeseen Instagram-sisustajakansaan vielä. Eikä kaikkien suinkaan tarvitse tykätä samoista asioista. Minulle sisustus on intohimo ja tykkään kokeilla kotona erilaisia juttuja. Sisustuksen neutraali ja ajaton pohja mahdollistaa vaikka millaiset kokeilut.

Author

2 Comments

  1. Minusta värien tuleminen on erittäin tervetullutta, vaikka hillitty skandi-sisustus miellyttääkin. Pienet väripilkut, just niinkuin tuo pinkki tyyny.. ????????

  2. Aivan ihanat nuo tyynyt! Samoin tauluseinälle tulleet kehyksettömät taulut näyttävät ihanan raikkailta. Ja kisut ovat niin suloiset <3 Omakin kisuni "assaroi" ahkerasti, minulla on muutto luvassa lähiviikkoina, odotan jännityksellä (lue: kauhulla) löytyykö katti jokaisesta muuttolaatikosta vuorollaan istumasta. 😀

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.