Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Vuoden pimein aika alkaa olla käsillä. Tämä ei varmastikaan ole lempparivuodenaika monellekaan meistä, mutta sen sijaan että surkuttelisi asiaa, voi asennoitua pimeään kauteen positiivisesti: nyt on aika valaista koti tunnelmalliseksi! Valaisinfriikille tämä ei ole ollenkaan hullumpi vuodenaika.

Nathan-seinävalaisin & moderni kattokruunu Florean

Minä rakastan valaisimia. Panostan mielummin useaan tunnelmavalaisimeen kuin tehokkaaseen yleisvaloon. Minä olen meillä se, joka kulkee ympäri kotia ja sytyttelee lempparivalaisimia päälle sinne tänne. Joskus nukkumaan menessä saan kyllä palautetta siitä, että ne valot voisi käydä sammuttamassakin. Rentoudun, kun saan kääntää katseeni johonkin kauniiseen: pimeänä iltana se on usein kaunis valaisin. Minua ahdistaisi olla pimeässä kodissa; useat valaisimet tuovat lämmintä tunnelmaa ja kotoisuutta. Tehokas yleisvalo on minusta tarpeellinen ainoastaan siivotessa.

Panostan mielummin useaan tunnelmavalaisimeen kuin tehokkaaseen yleisvaloon

Ajattoman kauniita pöytävalaisimia: Brian Opal & Mush

Poimin tähän postaukseen lempivalaisimiani Elloksen valikoimasta. Tykkään panostaa designvalaisimiin, mutta eivät meidän kaikki valaisimet suinkaan ole designia. Edullisemmastakin hintaluokasta löytyy kauniita ja ajattomia valaisimia. Pidän erityisesti pyöreistä muodoista ja selkeistä linjoista. Plussaa tulee myös monikäyttöisyydestä: siitä, että valaisin sopii tarpeen mukaan monenlaiseen eri tilaan tai vaikka sekä pöytä- että lattiavalaisimeksi. Valaisinhankinnoissa kannattaa myös kiinnittää huomiota materiaaliin: mielummin metallia ja lasia kuin muovia.

Florean-kattokruunu

Moderni kattokruunu Colton

Ruokailutilan tai olohuoneen kruunaa minusta näyttävä kattovalaisin, moderni kattokruunu. Tyylikkäitä ja ajattomia vaihtoehtoja löytyy edullisimmallekin budjetille. Näiden valaisimien etuna on ainakin se, että malli ei ole niin ”nähty” kuin tietyt, suositut design-valaisimet. Nykyisin on trendikästä tavoitella yksilöllisempää kokonaisuutta, jolloin kannattaa tsekata eri brändien ja hintaluokkien valikoimat. Tärkeintä on tietysti aina se, että valaisin on asukkailleen mieluinen – silloin se on todennäköisemmin pitkäikäinen hankinta, eikä vaihdu hetken mielijohteesta toiseen.

Seinäkiinnitteiset valaisimet: Nathan & Jordan

Olen tiirannut valaisinvalikoimia tosissani viime aikoina, sillä meidän Pörrö-kissa rikkoi hiljattain Iittalan Lantern-valaisimeni ja sen tilalle pitäisi löytää jokin uusi vaihtoehto. Olemme vieneet osan valaisimistamme kotoa mökille, joten kotona olisi tarve yhdelle pöytävalaisimelle. Pöytävalaisimet taitavat olla omia lemppareitani, sillä niitä löytyy meidän kodista eniten ja ne ovat monikäyttöisempiä: pöytävalaisimen paikkaa voi helposti vaihtaa ja näin luoda pientä uudistusta kotiin.

Pöytävalaisimet ovat lemppareitani monikäyttöisyyden vuoksi

Esaias-pöytävalaisin

Pöytävalaisimet Leandro & Finn

HYÖDYNNÄ -30% ALE-KOODI

Mikäli valaisimen hankinta on sinulle ajankohtaista, niin ale-koodilla 403455 saat nyt -30% alennuksen Ellos-tilauksen arvokkaimmasta tuotteesta (ei koske huonekaluja). Koodi on voimassa vain 31.10.2019 saakka normaalihintaisille tuotteille. Klikkaa tästä Elloksen verkkokauppaan.

Author

2 Comments

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.