Olohuoneen uusi kattovalaisimeni saapui eilen. Päädyin siis hankkimaan kauan haaveilemani Artekin TW0003-valaisimen Sisustuksen Koodista Tapio Wirkkalan suunnitteleman kauniin muotoisen polttimon kera. Näitä Artek-Airamin polttimoita voi siis ostaa erikseenkin, joten pelkästään polttimoa vaihtamalla voisi saada kivan design-valaisimen kotiin jos johto löytyy jo ennestään – vink vink. 😉

Syksyllä ajattelin täydentää TW003-valaisinta vielä lasikuvulla, josta kirjoittelin aiemmin ”Sopiva valaisin olohuoneeseen” -postauksessa. Valaisin on vielä pakkauksessaan, mutta ehkäpä saamme sen huomenna ripustettua paikoilleen.

artek_tw003

artek_boxes

artek_tw003_box

Oikeastaan minun piti kirjoitella kauniista tuotepakkauksista. Olen sitä mieltä, että ne täydentävät upeaa tuotetta ja tekevät ostoskokemuksesta miellyttävämmän. Minä olen niin höperö, että tapaan säästää kivan näköisiä tuotepakkauksia. Niitä kertyy kaappien päälle kodinhoitohuoneeseen sekä työhuoneen ylähyllylle. Laadukkaissa tuotteissa on yleensä myös tukevat pahvipakkaukset, joten ne toimivat ihan hyvin säilytysboxeinakin.

Säilytätkö sinä kauniita pakkauskoteloita vai päätyvätkö ne samantien kierrätykseen?

Translation: I got a new lamp, Artek TW003 including the beatifully designed bulb by Tapio Wirkkala, for our living room. Haven’t got around to putting it in place yet, but hopefully we’ll do it tomorrow. I also love the simple boxes! I tend to keep nice boxes and use them for storage, since usually high quality products have nice and firm boxes that won’t break too easily.

Author

2 Comments

  1. Hei, osaatko sanoa mitä kannattas tehdä, kun tilasin divaani-lehden antamasi linkin kautta silloin kun se oli tarjouksessa. Maksoin lehden silloin, mutta en ole saanut toukokuun lehteä, vaikka tilauksesta on kulunut jo useita viikkoja.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.