Tuleeko teillekin Tine K Home -merkistä ensimmäisenä mieleen bambukalusteet ja -korit, pensselinvedoin kuvioidut posliiniastiat ja lasiset kynttiläkipot? Olen ihastellut Tine K:n tuotteita muiden kodeissa, mutta en ole kokenut sitä tyyliä ihan omakseni. Tähän saattaa olla tulossa muutos, sillä katsokaapa tämän uuden AW2017-malliston kuvia.

tine-k-lake-collection-15

tine-k-lake-collection-17

tine-k-lake-collection-8

tine-k-lake-collection-11

tine-k-lake-collection-

tine-k-lake-collection-2

tine-k-lake-collection-5

tine-k-lake-collection-9

tine-k-lake-collection-14

tine-k-lake-collection-16

tine-k-lake-collection-10

tine-k-lake-collection-4

tine-k-lake-collection-12

tine-k-lake-collection-3

Tine K on uudistanut kodin mallistoaan hienosti! The Lake Collection nimisestä syksy-talvimallistosta löytyy trendikästä samettia, moderneja huonekaluja ja hienoja valaisimia. Värit vaihtelevat kauniista harmaan sävyistä, tummaan sinisen ja vihreään sekä pehmeisiin puuterisiin sävyihin. Samettiset pouffit vaikuttavat tällä hetkellä supertrendikkäiltä.

Meillehän kotiutui jo se ihana Tine K:n ”Curryn” sävyinen koristetyyny, mutta nyt vilkuilen mallistoa sillä silmällä, että saattaisiko sieltä löytyä jotain muutakin kotimme tyyliin sopivaa. Inspiroivia sisustuskuvia on ainakin rentouttavaa selailla.


Translation: Tine K AW2017 Lake Collection is beautiful! I think the brand has renewed their collection succesfully; it is trendy and more modern than before.

Images: Tine K Home

Author

2 Comments

  1. coffeetablediary Reply

    Täysin samat ajatukset! <3 Tämä mallisto osui just omaan makuhermoon ja olen alkanut viimeisen vuoden aina a näkemään merkin kiinnostavammassa valossa.

    • suvi m Reply

      Niinpä! On hienoa miten jotkut brändit osaavat uudistua niin taitavasti.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.