Suomesta on puuttunut blogialan yhteinen gaala, joka kokoaisi koko blogitoimialan mediat yhteen. Vaan ei enää, sillä tänä syksynä järjestetään ensimmäistä kertaa The Blog Awards Finland. Järjestäjänä toimii A-lehdet, mutta mukana ovat kaikki Suomen mediatalot ja blogiportaalit. Ensimmäistä kertaa 2. lokakuuta 2015 järjestettävässä gaalassa jaetaan tunnustusta bloggaajille 11 kategoriassa. Jokaisessa kategoriassa on ehdolla viisi blogia. Blogikenttään perehtynyt asiantuntijaraati valitsee jokaisesta kategoriasta suosikkinsa, ja lisäksi palkitaan yleisöäänestyksessä eniten ääniä saanut bloggaaja.

valkoinen_harmaja_ehdolla

Olen ihan mahdottoman otettu, että Valkoinen Harmaja on valittu Sisustus-kategorian viiden ehdolla olevan blogin joukkoon! Tuntuu tosi kivalta! Tämä on mukava juttu siinäkin mielessä, että blogini täytti juuri viisi vuotta ja tämä tuntuu ikään kuin tunnustukselta kuluneista vuosista tämän harrastuksen/työn parissa. Sisustaminen on intohimoni ja lukuisat tunnit kuluvat koneella tämän blogin parissa, postauksia rustaten. Sama juttu taitaa olla muillakin ehdolla olevilla bloggareilla, sillä kovaan joukkoon ovat minut laittaneet. Ehdolla sisustus-kategoriassa ovat myös Varpunen, Moderni puutalo, Raw Design Blog sekä Nelliinan puutalo.

Sisustus-kategorian kriteereitä kuvataan seuraavasti:

”Parhaana palkittavalla sisustusblogilla on oma, persoonallinen ote tekemiseen sekä itsensä näköinen, tunnistettava tyyli. Blogi tarjoaa lukijoilleen sisustusvinkkejä ja -inspiraatiota korkeatasoisen kuvituksensa ja ajankohtaisen, monipuolisen sisältönsä avulla. Blogissa voidaan oman kodin kuvien lisäksi tarjoilla myös sisustustrendejä meiltä ja maailmalta, tuotevinkkejä sekä esimerkiksi remonttiohjeita.

 • oma, persoonallinen ote tekemiseen: esim. blogilla oma selkeä teema / tyyli
 • kauniit kuvat
 • sisustusinspiraation lähde lukijoilleen
 • monipuolinen sisältö: mukana esim. oma koti, piha ja puutarha, muita miljöitä, sisustustrendejä, vinkkejä, löytöjä, sisustusinspiraatiota maailmalta jne.”

ÄÄNESTÄ SUOSIKKIBLOGIASI JA OSALLISTU ARVONTAAN

Tuomaristo valitsee oman suosikkinsa ehdokkaiden joukosta, mutta
myös te lukijat pääsette äänestämään omaa suosikkianne.
Äänestys on voimassa 24.8. – 27.9.2015 välisenä aikana.
Äänestäneiden kesken arvotaan Pro Rajala -tuotepaketti, lahjakortti hotelli Torniin ja liput gaalajuhlaan.

Äänestämään pääset tästä. Äänestää voi vain yhden kerran.

♡ ♡ ♡ Suurkiitos jos päätät äänestää minun blogiani! ♡ ♡ ♡

Translation: My blog has been chosen as one of the nominees in The Blog Awards Finland 2015. I am really honoured to be in the top 5 in the interior decoration category and feel very grateful if you choose to vote for my blog Valkoinen Harmaja. 

Author

4 Comments

 1. Onnea ehdokkuudesta! En tiedä, ymmärsinkö väärin, mutta teksistäsi ymmärsin, että jokainen voisi äänestää jokaisesta kategoriasta yhtä. Ainakaan minä en onnistunut kuin äänestämään kaikista ehdokkaista vain yhtä ( kategoriasta riippumatta).
  Ihan vain vinkkinä, jos joku muukin ymmärsi väärin.

  • No kappas, niin olikin! Testasin samaa ja tosiaan vain kerran pystyi äänestää. Korjaan tuonne tekstiin. Hyvä, että toit asian esille!

 2. Onpa hienoa, että bloggaajien työtä arvostetaan ja tuodaan esille. Nyt sitten pitäisi valita oma suosikki. Kovassa seurassa olet ja nyt pitäisi valita sinun ja Modernin puutalon välillä. Asiaa pahkailtyäni tulin siihen tulokseen, että jonkinlainen ”pisteytysjärjestelmä” pitää keksiä. Moderni puutalo on kyllä hauska
  ja sillä perusteella täydet pisteet meni sinne. Lisäksi ajattelin postausten määrää, minkä blogin luen ekana ja mistä olen saanut eniten virikkeitä (lue: kopioinut ideoita) ja näissä viimeksi maninituissa sinä
  sait täydet pisteet. Pelin ratkaisi siis ryppyiset pellavalakanat, jotka koristavat nyt minunkin makkaria.
  Toivon kovasti, että moni muukin päätyisi äänestämään Valkoista Harmajaa, se vaan on niin hyvä.

  • Voi että, kiitos Raili ihanasta palautteesta! 🙂 Moderni puutalo on aivan ihana blogi ja yksi suursuosikeistani. Rakensimme melko samaan aikaan, joten olen seurannut sitä blogia jo pitkään. Hienoa, että hekin saavat tunnustusta!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.