Eilen vietimme täydellistä kesäiltaa: kävimme uimassa pitkään ja nautimme auringosta. Mielessä kävi, että se saattoi olla tämän kesän viimeinen uintireissu. Tänään meininki olikin jo ihan toinen: valot sai sytyttää melkein heti töiden jälkeen ja taivas on harmaa. Sade rummuttaa kattoa. Toisaalta sitä odottaakin jo tunnelmallisia syysiltoja ja on kiva ihastella kauniiden valaisimien valoa taas pitkästä aikaa. Asennekysymyshän se on miten syksyn ottaa.

wirkkala_wir

milk_valaisin

phrena_valot

flos_pedant

keittion_valot

jielde_valo

Nämä kuvat nappasin tänään vähän klo 18 jälkeen. Mieleen tuli kaikki ne pimeät marraskuun illat (ja päivät), kun saa valokuvatessa tuskailla vähäisen valon kanssa. Nyt hämäryys vielä viehättää. Valaisimien kuvaus on todella hankalaa, sillä ne palavat helposti puhki tai kuviin tulee kellertävä sävy. Silti pidän siitä, että kotikuvissa on valaisimissa valot päällä. Se luo kodikasta tunnelmaa.

Onneksi meillä kuitenkin on vielä valoisia ja aurinkoisia syyspäiviä edessä. Uskon niin.

P.S. Snapchatissä nyt myös rakeista videokuvaa näistä nurkista, valk.harmaja nimellä löytyy…

Translation: Yesterday we had a lovely summer day at the beach. Today it has been completely different: grey and raining. Still, it is nice to light up all the lovely lamps and enjoy a more gloomy home. But I believe we still have some sunny autumn days left…

Author

10 Comments

  1. Hei!
    Syksy on minulle uudistumisen aikaa ja tosiaan ihana kaivella kynttilät esille ja hymistellä sohvan nurkassa 🙂

    • Niinpä, on asennekysymys miten sen ottaa. Minullakin syksy merkitsee vahvasti uuden alkua – enemmän jopa kuin vuodenvaihteessa.

  2. Ihana tunnelma ja todella kaunista. Minkä merkin tuo tv-tasolla oleva lamppu on, ihastuin siihen kovasti 🙂

  3. Meillä on alkamassa juuri remontti ja etsimme samanlaista pariovea makuuhuoneeseemme, kuin sinulla on. Mikä ovi on kyseessä? 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.