Kuten olen aiemminkin maininnut, olen kokenut lastenhuoneiden sisustamisen vaikeimmaksi kohteeksi kotonamme. Jonkin aikaa sitten saimme vihdoin hankittua molemmille lapsille uudet, laadukkaat matot Linumin mallistosta (linkki mattopostaukseen), ja viimeisellä Turun reissulla ostimme Ikeasta Ekby-seinähyllyt molemmille. Tänään löysin Anttilasta vielä Anno-sarjan koristetyynynpäällisiä alennuksella (5 euroa kpl); pirteän sinivalkoinen ja liukuvärjätty keltainen sopivat hyvin pojan huoneeseen. Nyt tuntuu vihdoin siltä, että pojan huone alkaa olla valmis!

tyynyt_taulu

anno_tyynyt

Anno-sarjan tyynyt alennusmyynnistä

poyta

hylly_kello

Uusi seinähylly ja kello Ikeasta

katto_taulu

annot_legot

reppu

pojanhuone

anno_ferm

Kalusteiden sijoittelu muuttui huoneessa hiukan, sillä sänky siirtyi toiselle seinustalle ja uusi seinähylly kiinnitettiin sille seinustalle, missä sänky oli aiemmin ollut. Mattokin käännettiin toisinpäin. Lopuksi vielä taulut seinälle (isäni taulun vieressä pojan ensimmäiset luomukset 1-vuotiaana) ja valmista alkaa olla.

Seuraavaksi pitäisi tehdä saman tyylinen operaatio tytön huoneessa…

 

Translation: We’ve finally put the final touch to our son’s room. I bought new shelves on the walls (from Ikea) and today I found new pillow covers on sale (the yellow and blue/white covers). The paintings on the walls finish off the room.

Author

10 Comments

    • Päiväpeite on ostettu pienestä kokkolalaisesta sisustusliikkeestä, joka on jo lopettanut. Peite on jonkin ruotsalaisen firman valmistama, mutta en nyt kyllä valitettavasti enää muista tarkemmin enkä löytänyt peitteestä lappuakaan.

  1. Huoneesta tuli tosi kivan ja toimivan näköinen. Tämän sisustuksen uskoisi toimivan monta vuotta.

  2. Moi! Sopii hienosti nuo tyynyt! Ehkä tosi tyhmä kysymys mutta mikä tuo taulu on? Meillä on lapsuudenkodissa samaa sarjaa oleva! 🙂

  3. Niin ihanan reipasta! Tykkään todella paljon tälläisistä reippaiden värien yhdistelmistä lastenhuoneissa. Värit eivät laisinkaan käy raskaiksi katsella kun seinät ovat valkoiset.

    • Reipas onkin hyvä sana kuvaamaan huonetta! 🙂 Nuo tyynyt ja taulut toivat kyllä sen lopullisen viimeistelyn. Ja kiva, kun poikakin tykkää.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.