Tämä joulunalusaika taitaa olla melko kiireistä aikaa monessa perheessä. Mutta enää viikko ja joulunpyhät alkavat. Sitten voi vähän hengähtää. Nostaa vaikkapa jalat pöydälle ja nauttia hyvistä leffoista. Blogiyhteistyön myötä saankin tarjota teille nyt kuukauden ajan ilmaista Viaplay-aikaa sopivasti joulunpyhiksi. Jee!

viaplay

Viaplay.fi-palvelussa on melko kattava valikoima TV-sarjoja, elokuvia ja urheilulähetyksiä, joita voi katsoa tietokoneella, tabletilla, kännykällä tai Smart TV:llä. Meillä on olkkarissa Smart TV, joka onkin osoittautunut tosi käteväksi kapistukseksi. Siihen kun saa myös Spotifyn ja vaikka mitä muita sovelluksia.

<<< Klikkaa tästä Viaplay veloituksetta kuukaudeksi käyttöösi >>>

Kuukauden ilmaisen kokeilujakson Viaplay-palveluun saat vastaamalla kyselyyn, johon pääset yllä olevasta linkistä. Sen jälkeen voit kirjautua palvelun käyttäjäksi (tai mikäli sinulla on jo tunnarit, kirjaudu vain sisään kyselyn jälkeen) ja saat Viaplay-aikaa kuukaudeksi. Palvelu jatkuu automaattisesti ilmaisen kuukauden jälkeen, mikäli et peru sitä. Viaplay:n kuukausimaksu on 7,95 € (sis. sarjat ja leffat) tai 24,95 € (sis. sarjat, leffat ja urheilun).

Minulla on tämä syksy ollut hyvin kiireinen ja aion nauttia tulevasta joululomasta ihan täysillä! Käpertyä sohvannurkkaan ja katsoa leffoja. Hengailla pyjamassa koko joulunpyhät – se on minun joulutraditioni. Jouluna haluan olla vain kotona perheen kanssa ja rentoutua.

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

viaplay-logo

Author

6 Comments

 1. Heippa! Näyttääpäs lokoisalta 🙂 Ollan tuollaista matalaa valkoista tv-tasoa hankkimassa, joten herääkin kysymys: mistäs te olette hankkineet omanne? Rauhallista joulun aikaa!

 2. Valaisin-noviisi Reply

  Hei! Teillä on aivan ihana koti ja siitä inspiroituneena kyselisin sinulta Artemide Tolomeo Mega Terra -valaisimesta. Minkä kokoinen teidän valaisimenne on (32, 36, 42), jos saan udella? Toimiikohan himmentimellä varustettu valaisin nykyisillä energiansäästölampuilla? Nykyisiin valaisimiin taitaa olla led-lamppujakin saatavilla. Mitä yritystä suosittelisit ostopaikaksi (Suomesta)? Kiitos tiedosta!

  • Heippa, vastaan siskoni puolesta, kun olen valaisimen heille myynyt niin osaan vastailla 🙂

   Suvilla on 42 cm pergamenttivarjostin. Tolomeo megaa saa joko on/off-kytkimellä tai himmentimellä. Himmenninvalaisin ei toimi energiansäästöpolttimolla, vaan siinä täytyy olla ohjeen mukainen 150 W halogeenipoltin. Eli mikäli haluaa käyttää millaista tahansa E27-kantaista poltinta, kannattaa ostaa on/off-kytimellä varustettu valaisin. Tuollaiseen ei himmennin-versioon voi sitten valita joko halogeeni- led- tai energiansäästöpolttimon ja wattiluvunkin oman mieltymyksen mukaisesti.

   Tolomeo mega terra 42 cm pergamentti-varjostimella ja on/off-kytkimellä maksaa nyt voimassa olevan hinnaston mukaan 771 € (vuoden alusta tulee aina uudet hinnastot). Toimitusaika on noin kuukausi. Nämä tiedot siis Sisustuksen Koodista, josta Suvin valaisin on hankittu 🙂

   terkuin

   Anne

 3. Valaisin-noviisi Reply

  Kiitos, täytyy poikea Sisustuksen Koodissa lisää ihastelemassa!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.