Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tällä viikolla raksalla ollaan taas menty pienin askelin eteenpäin. Märkätilojen seinät on muurattu, sähkömies on käynyt laittamassa sähkökaapin ja suihkujen paikat on kaiverrettu kiviseiniin. Saunarakennuksen sisäkattoon on laitettu höyrynsulkumuovi ja koolaukset.

Saunarakennuksen lattiaa ei vielä ole valettu, mutta talossa on edistytty oikein mukavaa tahtia. Tarkoituksena onkin tehdä saunarakennusta vähän verkkaisempaan tahtiin eikä sen tarvitse valmistua samaan aikaan talon kanssa.

Vanhempien kylpyhuoneen wc-pöntön ja lavuaarin paikat

 

Näkymä vanhempien kylpyhuoneesta vaatehuoneeseen ja khh:seen
Suihkujen paikat vanhempien kylppärissä

 

Näkymä vaatehuoneesta vanhempien makkariin
Ruokailutila – olohuone

 

Näkymä keittiöstä khh:seen päin

 

Lattialämmitysputkien “kaappi”

 

Sähkökaappi

 

Sähkökaappi on teknisen tilan ja eteisen vaatehuoneen välissä – sitä käytetään vaatehuoneesta käsin

 

Olohuone – ruokailutila, makkarin oviaukkoon tulevat tuplalasiovet

 

 

Näkymä lastenhuoneisiin ja niiden keskellä olevaan lasten kylppäriin

 

Näkymä olohuoneesta keittiöön ja eteiseen

 

 

Näkymä tytön huoneesta eteiseen
Lasten kylppäri
Wc-pönttö tulee ikkunan alle lasten kylppärissä

 

Näkymä pojan huoneesta tytön huoneeseen ja olohuoneeseen

 

Näkymä olohuoneesta eteiseen

 

Noiden saappaiden kohdalle pitäisi tulla takka…jos tulee…

 

 

Tytön huoneen lattialla ovat ylimääräiset tiilet – ei jäänyt paljon ylimääräistä

 

 

Keittiö

Seuraavaksi pitäisi hommata jo wc-istuimet, sillä meille tulee seinämalliset pöntöt ja seinään upotettavat mekanismit saisi jo asentaa. Olemme ajatelleet hankkia Laattapisteen Pro-sarjan wc-istuimen.

Nyt sunnuntai-illan viettoon!

Author

9 Comments

  1. >Meiltä löytyypi samanlainen ulko-ovi vanhempien luota, mikä toisiks vimpassa kuvassa näkyy (:

  2. >Paljonko lastenhuoneisiin tulee neliöitä? Entä vanhempien kylppäri, minkä kokoinen se on? Kylppäri näyttää aika pieneltä (kyynärpäät kolisee seiniin ja toiseen suihkuttelijaan), mutta toki kuva saattaa vääristää tilan pienen tuntuiseksi..

  3. >Upea tuo ovinäkymä olohuoneesta eteiseen. Ja muutenkin niin avaraa ja valoisaa.

  4. >juu toi vanhempien kylppäri näyttää tosi pieneltä…suihkut jopa liian lähellä toisiaan eihän tuohon mahdu kaksi aikuista samaan aikaa pesulle.

  5. >Anonyymi: Ai, kiva juttu. :)Anonyymi: Tarkemmat pohjapiirrokset löytyvät "pohjapiirros"tagilla ja voit sieltä käydä katsomassa tarkemmin. Kuva voi vääristää, mutta ihan hyvin jää tilaa kahdelle suihkulle. Ja oma mies se siinä vieressä suikuttelee, joten ei haittaa jos välillä vähän kyynärpäät osuvat toisiinsa. 😀 Mutta siis meidän mielestä suihkut ovat hyvin.Alma: Kiitos mukavasta kommentista! 🙂 Minä tykkään kovasti tuosta eteisen näkymästä.Anonyymi: On se hyvä, kun anonyymit, jotka eivät ole edes paikalla käyneet tietävät näin tarkasti meidän suihkuetäisyydet! 😀 Kysyn kyllä neuvoa jos sitä kaivataan.

  6. >Hurjaa vauhtia etenee! Tosi kivan näköinen tosiaan tuo eteisnäkymä, ja jossain aiemmassa postauksessa ihailin olohuoneen hienoa ja avaraa ikkunanäkymää. Kiva muutenkin lukea teidän tarkkoja suunnitelmia, kuinka viitsitte ja jaksatte nähdä vaivaa pieniinkin yksityiskohtiin. Itse olen vähän valikoivasti tarkka, esim. talon lista-asiaa en ole edes sen suuremmin ajatellut omalla kohdalla (eikä tosin ollut mahdollista siihen vaikuttaakaan) Mutta kuvia jos katsoo ja vertailee niin on kyllä hienoja ne listattomat ratkaisut.

  7. >moi! tsemppiä oman unelman rakentamiseen :)auringonpaistetta ja joulumieltä sulle blogissani!

  8. >Ihanan siisti raksa. 🙂 Tavarat siististä paikoillaan, ei roskia tai rojukasoja… Nim. Muistelee omaa raksaansa kauhulla ja häpeällä.Nellis

  9. >Hannah: Kiva, kun kommentoit taas. :)Tuo lista-asia on jotenkin sydäntäni lähellä. 😉 En oikeastaan ole kovin pikkutarkka, mutta tiedän tarkkaan mistä pidän, joten siinä mielessä on helppo tehdä päätöksiä. Onneksi miehellä on suht. sama maku. :)S: Oi, kiitoksia! 🙂 Nellis: Ollaan siivottu ahkerasti, jotta työmiehillä olisi hyvät työskentelyolosuhteet. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.