Illat alkavat hämärtyä jo entistä aiemmin ja surkuttelun sijaan aion nauttia tunnelmallisesta syyskaudesta. Olen nyt parina päivänä heti työpäivän jälkeen laittanut takkaan tulen ja voi kuinka rauhoittavaa fiilistä se luokaan ympärilleen! Oranssin sävyt toistuvat paitsi olohuoneen tekstiileissä ja pihlajanmarjoissa myös takkatulen loimussa.

Blogissa on ollut vähän hiljaisempaa viime päivinä. Minusta tuntuu, että sain heti Helsingin reissun jälkeen yliannostuksen Habitaresta ja sisustamisesta ylipäänsä. Tarvitsin muutaman päivän taukoa. Olen sisimmiltään vähän introvertti, joten sosiaalisten päivien jälkeen kaipasin myös vain rauhaa ja omaa aikaa.

Kuten kuvista näkyy, olen taas vaihtanut olohuoneen sohviin vaalean harmaat päälliset. Maljakkoon etsin pihlajanmarjoja vaikka mistä ja viimein Mankku löysi yhden marjaisan oksan minulle. Oman pihan pihlajaan ei tänä vuonna tullut marjoja ollenkaan. Muistelin parin vuoden takaisia kuvia pihlajanmarjakimpustani ja toivoin tällekin syksylle samanlaista. Ehkä olin jo myöhässä, sillä pihlajanmarjapuiden lehdet ovat jo alkaneet punertua näillä leveysasteilla. Ovathan oksat kauniita tuollaisenakin.

Nyt kömmin takaisin peiton alle parantelemaan onneksi jo ohimenevää migreeniä. Tunnelmallisia syysiltoja loppuviikkoon!


Translation: Autumn hygge: fireplace, rowanberries and organge textiles.

Author

3 Comments

  1. Nimenomaan minusta ihania nuo oksat nuin kun niissä on vähän tuota punaista väriä! NIIN ihanan näköistä taas????

    • Suvi M Reply

      Voi kiitos! <3 Kyllä minäkin pidän noista punertavista lehdistä. Marjojakin olisi ollut vain kiva olla enemmän kuin yksi terttu. 😀

  2. Näyttää ihanalta! Minkä merkin on kuvissa sohvalla oleva beigepohjainen pilkkutyyny?

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.