Nyt on koti siivottu! Huh! Aloitus oli vaikeaa – kuten yleensäkin – mutta kun vauhtiin pääsi, niin eihän siinä sitten niin kauan kestänytkään. Innostuin jopa järjestämään lakanakaapin uudestaan.

Meillä on vielä muutamia jouluisia juttuja esillä: kuten yllä olevassa kuvassa näkyvä puinen tähti. Tähdistä pidän kovasti, mutta ei niitäkään saa olla liikaa.

Olohuoneeseen tekisi jo mieli vaihtaa keväisempi ilme, mutta maltan mieleni vielä hetkeksi. Nautitaan nyt tästä talvesta.

Author

12 Comments

 1. Juon täällä vielä viimeistä glögilasillista. Vielä hetken saa olla joulu:) Voi että rakastan tuota teidän lattiaanne. Miten nuo viisteet parketin reunassa ovat käytännössä toimineet? Keräävätkö ne roskia tms.?

  • suvi m Reply

   Oi, glögilläkö fiilistelet vielä. Ihanaa! 🙂

   Ollaan kyllä tykätty tuosta lattiasta kovasti. Ei ne viisteet kerää roskia sen enempää kuin normilattiakaan. Toki jos jotain märkää kaatuu lattialle, niin se menee sinne rakoon – pitää vaan olla heti pyyhkimässä. 😉

 2. Hei ja onnea “uuteen kotiin”. Liityn uutena blogisi seuraajaksi. Minäkin jätin vielä tähden olohuoneeseemme tuomaan tunnelmaa. Koti on joulun jälkeen aika alaston. Toisaalta on mukava taas uusia sisustusta ja toteuttaa ideoita.
  Tev. Sanna

  • suvi m Reply

   Tervetuloa mukaan seuraamaan Valkoista Harmajaa! 🙂
   Odotan kovasti kevättä ja kevät-ilmettä kotiin! Mutta toisaalta, en vielä malta luopua esim. Joy-kyntteliköstämme tai huonekuusestamme, joka voi edelleen hyvin. 😀

 3. Hei, onnea uudesta aluevaltauksesta! 🙂 Kysymys: Olisiko teillä ollut mahdollisuus korkeampaan huonekorkeuteen olohuoneessa? Ovatko yläkaton pikkuikkunat suunniteltu alunperin vain koristeiksi?

  • suvi m Reply

   Kiitos kiitos. 🙂

   Meillä on kauttaaltaan talossa normaalia korkeampi huonekorkeus, eli 280 cm. Olohuoneeseen olisi ollut mahdollista tehdä sellaiset valokuilut, jotka olisivat johtaneet sinne yläikkunoihin. Emme kuitenkaan niitä tehneet, sillä totetutus tuntui liian monimutkaiselta ja lämmitettävä tilavuus olisi noussut. Toki korkea katto olisi varmasti ollut upean näköinen…

 4. Hei, kiitos blokistasi, aivan ihana! Ehtisitkö kertoa mitkä rullaverhot teillä on olohuoneessa. Olen etsinyt vastaavia kauniita ja valoa läpäiseviä jo pitkään? -Kiitos

  • suvi m Reply

   Kiitos itsellesi mukavasta kommentista! 🙂

   Meidän rullaverhot on ostettu paikallisesta kaihdinliikkeestä. Ihan normikaihtimet siis. Makkareissa on pimentävät ja saunatuvassa sellainen, johon voi heijastaa videotykkiä.

 5. Kaunis tähti! Meilläkin on esillä paperimassasta tehty iso porsas, se on tosin niin kauniin värinen (eri ruskean sävyjä), että saa olla muutenkin kuin jouluna!

  • suvi m Reply

   Kuulostaapas kivalta. 🙂 Minäkin ajattelin, että tuo tähti saa olla esillä ympäri vuoden.

 6. Kiitos Suvi ihanasta blogistasi! Mistä tuon kauniin tähden olet hankkinut, aivan ihana ja ajaton, haluaisin itselleni saman tyylisen.

  • suvi m Reply

   Kiitos itsellesi kivasta kommentista! 🙂

   Ostin tähden täältä paikallisesta, pienestä sisustusliikkeestä Zinnasta. Se oli “rakkautta ensi silmäyksellä”. Toivottavasti löydät samanlaisen…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.