Tässä vielä muutama kuva olohuoneemme nykyisestä ilmeestä. Tulppaanit olen jo vaihtanut tuoreempiin, vaikka ovat nuo kulahtaneetkin omalla tavallaan kauniita. Olkkarin sivupöydällä on vielä huonekuusi, joka voi oikein hyvin. Taitaa olla sellainen kasvi, joka sopii tällaiselle viherpeukalon vastakohdalle.

Muuten, olen rustaamassa postausta keittiömme kodinkoneista. Tuleeko teille niihin liittyen jotain kysymyksiä mieleen? Voisin vastata kysymyksiin siinä postauksessa.

Author

16 Comments

 1. Ihanat nuo tyynyt. Mitkä ne on? Liesi kiinnostaa, kun itse haaveilen uudesta…Oikeastaan koko postaus kiinnostaa, kun tekisi mieli vaihtaa koko keittiön koneistus.

  • suvi m Reply

   Tyynyt on ommeltu Missonin kankaasta ja olen hankkinut ne Sisustuksen Koodista.

   Kiva kuulla, että se keittiön koneet -postaus kiinnostaa. 🙂

 2. Kaunista! Ihailen kovasti teidän avaraa keittiö-olohuone akselia! Me aletaan kesällä rakentaan ja samansuuntaista tilaa on suunnitteilla.. Saareke on ihan must!

  Kodinkoneista en tiedä, mutta olis kiva kuulla ootko tyytyväinen keittiön toimivuuteen. Lähinnä neliömäärä, kaappimäärä, toimintojen sijainnit jne. Muistan kyllä että oot tehny plussat ja miinukset postauksen mutta kun nyt annoit luvan esittää toiveita 😉

  • suvi m Reply

   Ok, kiitos vinkistä. Yritän saada postaukseen mukaan jotain yleistäkin keittiön toimivuudesta. 🙂

 3. Kaunista -niin kuin teillä aina! Ja tuota teidän sohvaa jaksan aina vain ihailla! Kauniin muotonsa lisäksi värikin on onnistunut, hyvin tuntuvat siihen sopivan melkeinpä minkä väriset tyynyt tahansa.

  -I-

  • suvi m Reply

   Tuo soffa on ollut kyllä hyvä hankinta. Miinusta tulee kyllä siitä, että tuo kangas tuppaa nyppyyntymään melko helposti. :/ Mutta tykkään siitä kankaasta muuten kyllä kovasti ja olen tyytyväinen, että valitsin tuon vaaleanharmaan.

  • suvi m Reply

   Ok, kiitos kysymyksestä. Vastaan siihen sitten siinä keittiön kodinkoneet -postauksessa. 🙂

 4. Hei, minua kiinnostaisi tietää oletteko olleet tyytyväisiä keittiötasoonne? Onko työteliäs pitää puhtaana, tuleeko naarmuja jne, kokemukset kiinnostaa! 🙂
  Kiitos. Ja sori, sehän ei ole kodinkone 😉

  • suvi m Reply

   Kiitos sinullekin toiveesta. 🙂 Toki voin kirjoitella keittiön tasostakin hiukkasen. Siitä ovat muutkin kyselleet sähköpostitse.

 5. Tämä ei nyt liity tähän aiheeseen. Mutta jäin kaipaamaan vanhan blogisi puolelta sitä kun blogilinkit päivittyivät sen mukaan missä oli tuorein postaus. Ei siis olleet aakkosjärjestyksessä. Tämä nyt oli vaan tämmöinen mielipidejuttu.

  • suvi m Reply

   Samaa minäkin kaipaan. Selvittelen onko mahdollista “sortata” tuota listaa sen mukaan tällä nykyisellä systeemillä…

 6. Aiheen vierestä, pahoittelut. Olen haaveillut tuosta samasta Tolomeo Mega -valaisimesta Rauhalamme olohuoneeseen, mutta pohtinut miltä sen mittasuhteet näyttävät, kun huonekorkeutta on 2.8 m. Onko teillä tuo samainen huonekorkeus? Meillä on toki täysin erityyliset ikkunat valaisimen taustalla (Rauhalan perinteiset, muistaakseni 2.5 m korkeat), että ihan suoraan ei voi verrata.

  • suvi m Reply

   Juu, meillä on tuo sama huonekorkeus, eli 2,8 m. Uskon, että tuo valaisin sopisi tosi nätisti myös Rauhalaan.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.