Kaupallinen yhteistyö: Hobby Hall

Kuten olen teille kertonut, minä rentoudun kun saan häärätä kotona kauniiden asioiden parissa ja ottaa kuvia sisustusasetelmistani. Kiireisen arjen vastapainoksi täytyy rakentaa hetkiä ja tiloja, jotka kutsuvat rentoutumaan. Aiemmin kerroinkin teille, että tutustun tänä syksynä tarkemmin Hobby Hallin kodin osastoon ja olen valinnut sieltä lempituotteitani kotistailaukseen. Viimeksi stailasin makuuhuoneessa ja nyt on olohuoneen vuoro. Lähdin rakentamaan olohuoneeseen tunnelmallista iltateehetkeä.

hobbyhall_2-1671

hobbyhall_2-1766

hobbyhall_2-1775Villeroy Boch ”Verso” maljakko

hobbyhall-1836Ally-jalkavalaisin

hobbyhall-1537

hobbyhall_2-1825

hobbyhall_2-1679

Klassinen Maxwell&Williams-teepannu

hobbyhall-1687Arabian Paratiisi-sarjan muki

hobbyhall_2-1757

Hobby Hallin takkapuuteline

hobbyhall_2-1579

hobbyhall_2-1628

hobbyhall_2-1653

hobbyhall_2-1881

hobbyhall-1802

Anda-kynttilälyhty

hobbyhall-1810

hobbyhall_2-1776

hobbyhall_2-1566

hobbyhall_2-1767

hobbyhall_2-1720

hobbyhall_2-1663

Olohuoneen sisustuksessa käytin osittain samoja tekstiileitä kuin makuuhuoneessa: esim. Maya-koristetyynyä ja Hietikko-torkkupeitettä. Ally-valaisimenkin saatoitte jo bongata makuuhuoneesta samoin kuin Tiima-pöydät (joita ei ole enää saatavilla). Hyvin ne sulautuivat osaksi olohuoneenkin sisustusta.

Suurin muutos olohuoneessa lienee kuitenkin verho. Aiemmin meillä on ollut käytössä vain yksinkertaiset rullakaihtimet, mutta kesällä (saunatuvan muutoksen yhteydessä) hankimme olohuoneen kattoon huomaamattoman verhokiskon. Nyt oli oiva tilaisuus testata miltä pitkät verhot näyttäisivät olohuoneessa. Hobby Hallin valikoimasta valitsin Koodi-pellavaverhot tummanharmaana. Ne olivat meille tosin hitusen liian lyhyet, mutta sohvan taakse sijoitettuna lyhyt pituus ei haittaa. Terassin puolella oleva punertava pikkupuu näkyy ihanasti ikkunasta olohuoneeseen ja lisää syksyistä tunnelmaa entisestään.

Mattokin vaihtui tässä stailauksessa. Se on Hobby Hallin harmaavalkoinen Utu-puuvillamatto, eli samaa malli kuin aiemmin makuuhuoneessa nähty mustavalkoinen versio. Kevyt puuvillamatto tuo tilaan rentoa ilmettä ja on kuosiltaan neutraali, joten siihen on helppo yhdistää muita tekstiileitä, esim. koristetyynyjä.

Näyttävän Maya-tyynyn lisäksi valitsin sohvalle Noble Housen Frida-koristetyynyjä harmaan ja beigen sävyissä sekä ihanan tummansinisen Velvet-samettityynyn. Samettityyny on toiselta puolelta pellavainen, joten jos haluaa täysin harmonista ja luonnonläheistä tunnelmaa, voi sen välillä kääntää toisinpäin. Bertoia-tuoliini laitoin pehmusteeksi mustan lampaantaljan.

Sohvapöydälle tein iltateekattauksen Arabian mustavalkoisesta Paratiisi-sarjasta. Sopiva klassinen teekannu löytyi myös Hobby Hallin valikoimasta. Kattauksessa näkyvän syksyisen oksan laitoin Maxwell&Williamssin minimaljakkoon.

Vielä takkaan ja kynttilöihin tuli ja sopiva tunnelma on taattu. Takkapuillekin löytyi kätevä ja kauniin moderni teline Hobby Hallin valikoimasta. Sitten vain sohvan nurkkaan istumaan lempparilehden pariin. Iltateen kyytipojaksi voisi kyllä vielä pyöräyttää herkulliset kurkkuvoileivät…

hobbyhall_lempparit2

Loppuun vielä muutama vinkki kuvakollaasissa. Hobby Hallin sisustusvalikoimasta löytyy myös suurempia huonekaluja kuten sohvia, tuoleja ja pöytiä. Kahdenistuttava Pop-up-sohva on muotoitultaan ajankohtaisen ja hauskan näköinen. Sen selkänoja kääntyy alas, joten sitä voi käyttää myös varavuoteena. Halusin poimia kollaasiin vielä herkullisen terracotan värisen Velvet-samettityynyn – oikeinkin syksyyn sopiva sävy! Hobby Hallista löytyy myös pieneen budjettiin ja skandinaaviseen muotoilusilmään sopivia huonekaluja, kuten esim. Oslo-tuolit tai Round-metallipöytä.

Minun lisäkseni ainakin Lilou’s Crushin Hertta sekä Coco Sweet Dreamsin Henna ovat sisustelleet viime aikoina Hobby Hallin tuotteilla. Meidän kaikkien valinnat pääset kätevästi tsekkaamaan Hobby Hallin ”Ammattilaisten ja bloggareiden valinnat” -sivulta.

Kaupallisessa yhteistyössä / My styling sponsored by:

hobbyhall_logo

* Hobby Hallin tuotteet saatu kuvauslainaan

Author

8 Comments

 1. Pitkään yritin päättää ostanko Tiima-pöydästä mustan vai valkoisen. Makuuhuoneen stailaus -postauksen avulla päädyin mustaan ja sitten tuote olikin poistunut valikoimista. Voi harmi! Mutta hyvältähän nuo näyttävät myös olohuoneen puolella!

 2. Onnistunut stailaus, jälleen kerran! Sinulta löytyy silmää ja kotiinne tuntuu sopivan tuotteet kuin tuotteet. Nämä yhteistyöstailaukset onkin tosi kivoja; sitä ei aina ymmärrä, miten pienilläkin asioilla voi saada suuren muutoksen ainaan! Nuo verhot sopii teille tosi kauniisti ja muuttaa olohuoneen ilmettä kivasti 🙂

  Minulla olisi kysymys liittyen teidän sohvaan: ovatko vaihtopäälliset pysyneet hyvänä ja onko ne helppo asettaa päälle? Entä miten sohvan täytteen on pysynyt kunnossa ja ”istuvuus” on säilynyt? Onko moduulit helppo irrottaa ja kiinnittää ja pysyykö ne hyvin kiinni toisissaan? Haluaisin kovasti samanlaisen sohvan, sillä juuri muunneltavuus houkuttaisi.

  • suvi m Reply

   Voi kiitos, olipa mukava kommentti! Jostain syystä osa kommenteista eivät heti tule läpi, mutta onneksi huomasin kommenttisi ja kävin sen hyväksymässä. Siksi se näkyi vähän viiveellä täällä.

   Vaihtopäälliset ovat pysyneet tosi hyvänä ja ovat niin kätevät! Ne kannattaa pesun jälkeen laittaa kosteana sohviin, niin kangas venyy paremmin ja ne asettuvat helpommin paikoilleen. Niitä ei välttämättä edes tarvitse silittää. Sohvan täytteet ovat pysyneet ihan uudenveroisina sanoisin – en ainakaan huomaa mitään muutosta. Ja onhan täytteenä untuvaa. Modulit on tosi helppo kiinnittää ja irroittaa. Pidän niitä mielummin irrallaan. Ne pysyvät toisissaan kiinni sellaisten ”muovilukkojen” avulla.

 3. Pitkään katselin kuvia ennen kuin hoksasin, mikä niistä tekee niin erilaisen kuin aiemmat kuvasi olohuoneesta ja se oli tuo verho! Kyllä verholla on iso vaikutus tunnelmaan, se tuo sopivasti hämyisyyttä ja vähän rouheutta tilaan.

  • suvi m Reply

   Juu, verho vaikuttaa aikalailla! Täytyy kaivaa esille omat vanhat verhot jostain kaapin perältä – nämä kun olivat vain kuvauslainassa.

 4. Heippa. Kaunista on. Matto on ihana! Osaatko sanoa onko täysin harmaa vai taittuuko tuo siniseen? 🙂

  • suvi m Reply

   Kiva kuulla! 🙂 Matto taittaa kyllä hiukan siniseen. Sen näkee etenkin tuosta yhdestä ylhäältä päin otetusta lähikuvasta.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.