Sisältää mainoslinkkejä

Koska olen intohimoinen sisustaja, on minulle kertynyt vuosien varrella ihan kiva kokoelma erilaisia sisustustekstiileitä ja -esineitä. Päivittelen kodin sisustusta kierrättämällä niitä kotona eri tavoin. Toki ostan edelleenkin silloin tällöin jotain pientä uutta kotiin, mutta esimerkiksi tämän hetkinen syksyisempi ilme olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen syntyi jo ennestään kotoa löytyvistä tekstiileistä ja esineistä. Osaa koristetyynyistäni ei ole enää myynnissä, joten päätin koota inspiraatiokollaasin syksyisistä sisustusjutuista, joita voisin valita omaan kotiin mikäli tarvetta olisi. Toivottavasti tästä on vinkkiä teille!

Mainoslinkit tuotteisiin:

Iittala ”Lantern valaisin”/ Iittala ”Nappula pöytäkynttilänjalka”/ Marimekko ”Pirput parput” koristetyyny / Ellos ”Daisy koristetyyny” / Iittala ”Leimu pöytävalaisin”/ Marimekko ”Unikko koristetyynynpäällinen” / Johanna Gullichsen ”Doris tyynynpäällinen, okra” / Marimekko ”Oiva – Räsymatto Loimu kynttilänjalka” / Muuto ”Restore säilytyskori, hiekka”/ Ellos Candice-pussilakanasetti / Marimekko ”Tiiliskivi Puffi istuintyyny” / Ellos ”Joelle päiväpeite”

Minusta tämä syksyisen murretun oranssinen värimaailma on ihastuttava! Moni on kysellyt mistä olen hankkinut meidän olohuoneen oranssisen koristetyynynpäällisen ja valitettavasti minun täytyy todeta, että olen teettänyt sen ompelijalla yli 15 vuotta sitten! Mutta ihania oranssisia koristetyynyjä* löytyy esimerkiksi Ellokselta.

Jos minun pitäisi valita kolme lempparia kollaasiin valitsemistani tuotteista, valitsisin Iittalan uuden, lasisen Nappula-kynttiläjalan*, Marimekon rahin* sekä Elloksen vohvelikankaisen päiväpeitteen*. Iittalan uuden kynttiläjalan taidan oikeastikin hankkia – ehkä lisään sen joululahjatoivelistalleni.

Kollaasiin päätyi väistämättä kotimaisten brändien ihania uutuuksia, sillä olen aika uskollinen lempibrändeilleni ja löydän uusista mallistoista aina jotain mistä pidän. Rakastan Iittalaa ja Marimekkoa! Toki sekoittelen niiden kanssa muitakin merkkejä, sillä en kuitenkaan haluaisi, että koti näyttäisi jonkin tietyn brändin katalogikuvalta. Sopiva sekoitus takaa persoonallisemman lopputuloksen.

*mainoslinkki tekstissä

Artikkelikuva: Ellos


Translation: My favourite pics for autumn interior. *Contains ad-links.

Author

2 Comments

  1. Hei Suvi! 🙂

    Kiitos mahtavasta blogista, taidat olla ainoa, jonka blogia seuraan säännöllisesti. Tykkään tosi paljon sisustustyylistäsi ja tavastasi kirjoittaa, myös kuvat ovat kauniita. 🙂

    Olisin halunnut kysyä teidän talon ulkomaalisävystä, se taisi olla Tikkurilan Paperi? Onko harmaat osat rr23? Meillä pitäisi valita se täydellinen valkoinen ulkoverhoukseen ja Paperia mietimme. Oletteko vielä olleet tyytyväisiä siihen? Näyttääkö se mielestäsi aina valkoiselta? Entä näyttääkö ”perusvalkoiset” huonekalut jne. valkoiselta sen rinnalla? En myöskään haluaisi, että talo näyttää niin hillittömän kirkkaan valkoiselta, että silmiin sattuu :D.

    Ihanaa syksyä sinne!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.