Hyvää naistenpäivää! Minulta meinasi unohtua moinen juhlapäivä kokonaan, mutta äkkiähän sitä pääsee kärryille kun seurailee Facebookin ja Instagramin päivityksiä. Minun naistenpäivän lahjani oli kuulemma se, kun Mankku auttoi minua kokoamaan uuden tauluasetelman ruokailutilan seinälle 😉 Taulujen kiinnittäminen ei todellakaan ole isännän lempipuuhaa. Ihanaa on minusta on myös se, että hän kokkailee niin innokkaasti, kun itselle se ei puolestaan ole mitään lempipuuhaa.

tulppaanit

sunnuntai

Täällä paistoi tänään aurinko kauniisti ja touhusimme vähän pihalla. Minä lakaisin hiekoituskiviä pois ja järjestelin pikkuneidin kanssa leikkimökissä. Sitten lähdettiin pojan kanssa etsimään katuliituja, jotta saatiin autorata piirrettyä etupihan asfaltille. Piti kyllä muutama kauppa kiertää läpi ennen kuin liituja löytyi. Nyt odotellaan, että makaronilaatikko paistuisi valmiiksi. Tämmöiset tavalliset sunnuntait ovat ihan parasta!

Kiitos muuten vielä kaikille Ellos-arvontaan osallistuneille! Oli ilo nähdä, että arvonta innosti ja olimme bongailleet samoja suosikkituotteita. Tällä kertaa arpaonni (random.org) suosi numeroa 318, joka kuului Pialle kommentilla ”Mietinkin juuri tuon tarjoiluvaunun hankkimista kotiin, kyllä kelpaisi :)”.

voita_tarjoiluvaunu_voittaja

Mutta eipä hätää, huomenna laitan käyntiin vielä toisen Ellos-arvonnan, eri teemalla. Pysykäähän kuulolla!

Translation: Great Sunday at home. I love that my husband likes to cook, since it is not my favourite thing. Happy ”Women’s Day”!

Author

3 Comments

  1. Kivoja uudenlaisia kuvia postauksessa! Ja taulujen ripustuksessa on kyllä lahjaa tarpeeksi, kysyy se enemmän miestä kuin kukkakimpun ostaminen

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.