Kaupallinen yhteistyö: Ellos

ellos-styling-5573

Täytyy myöntää, että ehkä hiukan jo odotan pimeneviä syysiltoja, kun saa käpertyä sohvannurkkaan tunnelmoimaan kynttilän valoon ja kaataa kuppiin lämmintä juotavaa. Sateenropina ei haittaisi yhtään, vaan se jopa tehostaisi tunnelmaa. Aloitan syystunnelmoinnin päivittämällä sohvanurkkauksen uuteen kauteen. Sohvan päivitys on niin helppo toteuttaa paria koristetyynyä ja torkkupeittoa vaihtamalla!

ellos-styling-5287

ellos-styling-5278

ellos-styling-5570

Sohvannurkka on minulle ihan oma sisustuskäsitteensä. Minusta käsite ”sohvannurkka” kattaa muutakin kuin sohvan. Se on kokonaisuus, johon kuuluu sohvan lisäksi koko lähiympäristö: sohvapöytä ja mahdollisesti myös pieni sivupöytä sekä valaisimet ja sisustusasetelmat. Ei pidä myöskään unohtaa sohvan taustaa, joka voi olla seinä tai ikkuna. Jos sohvamme takana olisi seinä, vaihtelisin luultavasti siinä olevaa tauluasetelmaa usein. Nyt meidän toisen sohvamodulin takana on ikkuna ja tausta on pysynyt sellaisena oikeastaan koko sen ajan, jonka olemme tässä kodissa asuneet – kunnes nyt.

ellos-styling-5261

ellos-styling-5504

ellos-styling-5224

Uudistin meidän sohvannurkan valitsemalla omia lempituotteitani Elloksen valikoimasta. Elloksen sisustusvalikoima on hyvin laaja ja sisältää monia lempibrändejäni kuten Marimekko, GANT Home, Ferm Living, Himla ja Bloomingville. Lisäksi Ellos on tänä syksynä julkaissut uuden Vintage-malliston, joka sisältää 1950- ja 60-luvun henkisiä huonekaluja ja sisustustuotteita. Meidän kotiin valitsin ajattomia sisustustekstiileitä ja -esineitä Elloksen omasta Ellos Home -mallistosta.

ellos-styling-5601

ellos-styling-5359

ellos-styling-5431

Kun valitsen sisustustekstiileitä kotiimme yhdistelen mielelläni eri materiaaleja. Pidän erityisesti luonnonmateriaaleista, joista pellava on ollut suosikkini jo vuosikaudet. Tänä syksynä olen aivan ihastunut samettiin! Ellos Homen valikoimasta löytyy samettityynyjä monessa värissä ja koossa. Valitsin meille pehmeän vaaleanharmaan, pitkulaisen (35×90 cm) Celina-tyynynpäällisen ekologisesta Concious Choise -mallistosta. Minusta se on aivan tajuttoman upea!

ellos-styling-5447

ellos-styling-5284

ellos-styling-5532

ellos-styling-5292

Minusta on myös hauska yhdistellä eri kokoisia sisustustyynyjä keskenään, joten valitsin pitkän samettityynyn pariksi ajattoman, kermanvärisen Ellos Homen pellavatyynynpäällisen. Kontrastiksi valitsin toiselle sohvalle kuosillisen Ammi-koristetyynynpäällisen. Halusin tuoda olohuoneeseen ripauksen trendikästä ruosteenpunaista ja Concious Choise -malliston Ammi-tyynynpäällisen avulla se onnistui hillityn tyylikkäästi. Ja olisihan sisustus jäänyt hiukan tylsäksi ilman sitä.

ellos-styling-5513

ellos-styling-5389

ellos-styling-5310

Koristetyynyjen lisäksi sohvannurkassa täytyy olla ihana torkkupeitto, johon käpertyä ja jonka heittää huolettomasti sohvalle silloin, kun se ei ole käytössä. Rennosti sohvalle laskeutuva viltti tuo minusta ihanan kodikasta tunnelmaa. Oman Nola-torkkupeittoni bongasin Elloksen ale-valikoimasta.

ellos-styling-5257

ellos-styling-5277

ellos-styling-5349

ellos-styling-5522

Tärkeä osa sohvannurkan viihtyisyyttä on minulle myös se, että läheltä löytyy kaunista katseltavaa. Tiedättehän, että rakastan sisustusasetelmien luomista. Nyt kokosin sohvapöydälle nätin ryhmän ruukkuja ja maljakoita. Pientä Torre-maljakkoa voisi kenties käyttää myös kynttelikkönä. Leja-ruukku henkii minusta kiehtovalla tavalla 50-luvun tyylistä ja tuo sopivasti kontrastia asetelmaan. Andonisa-lasimaljakon orassin värinen lasi on puolestaan ajankohtainen valinta ja tuo kivasti ripauksen syksyn sävyjä kokonaisuuteen.

ellos-styling-5539

ellos-styling-5602

Verhot ovat jo jonkin aikaa tehneet paluuta sisustukseen. Minäkin olen jo pitkään suunnitellut verhojen hankkimista meidän olohuoneeseen – verhokiskokin kiinnitettiin kattoon jo puolitoistavuotta sitten. Nyt vihdoin päätin toteuttaa aikomukseni ja valitsin Ellos Home Premium Quality -mallistosta meille 100% pellavaa olevat Pembroke-valmisverhot. Valitsin pisimmimän pituuden (3 m), sillä minusta verhot saavat laskeutua trendikkäästi ylipitkänä lattialle. Asettelin molemmat verhot vierekkäin, jolloin olohuoneeseen muodostui yksi leveämpi verho.

ellos-styling-5265

ellos-styling-5295

Alunperin olin ajatellut valkoisia pellavaverhoja, mutta koska ne olivat loppuunmyydyt, valitsin beiget. Ja täytyy sanoa, että tämä taisikin olla parempi värivalinta! Beigen väriset pellavaverhot jatkavat kauniisti olohuoneen tekstiilien luonnollista värimaailmaa ja tuovat ripauksen lämpöä vaaleaan sisustukseen. Beige sävy on myös monikäyttöinen, sillä verhot sopivat kauniisti myös meidän tummansiniseen makuuhuoneeseen.

ellos-styling-5499

ellos-styling-5454

ellos-styling-5213

ellos-styling-5306

Sohvannurkka uudistui tekstiileitä vaihtamalla kätevästi, edullisesti ja nopeasti. Elloksella seurataan sisustustrendejä aktiivisesti, joten ajankohtaisia sisustustuotteita löytää helposti. Nopealla 24h toimituksella paketti saattaa tulla perille kahdessa arkipäivässä ellei viikonloppu satu väliin. Lisäksi Elloksen upeasti stailatuista kuvista saa kivasti sisustusinspiraatiota ja vinkkejä oman kodin sisustamiseen.

Poimi ideat:

  • yhdistele tekstiileissä eri materiaaleja – sametti on tällä hetkellä hyvin trendikäs
  • kokoa sohvalle eri kokoisia koristetyynyjä, pitkulaisia ja neliön muotoisia
  • lisää mielenkiintoa kuoseilla ja sisustusasetelmilla
  • valitse mielummin liian pitkät kuin liian lyhyet verhot
  • muista rentous: torkkupeittoa ei ole pakko viikata

Sohvannurkka päivittyi näillä Elloksen tuotteilla*:

Celina samettityynynpäällinen + sisätyyny / Ellos Home pellavatyynynpäällinen / Andonisa-lasimaljakko / Nola-torkkupeittoa ei enää saa, mutta tämä villainen Ellos Home Lydia-torkkupeitto on myös ihana / Ammi-tyynynpäällinen / Pembroke-pellavaverhot / Leja-ruukku / Torre-maljakko / Marimekko Oiva Siirtolapuutarha-lautanen / Marimekko Siirtolapuutarha-muki

*Ellos Homen tuotteet saatu osana kaupallista yhteistyötä

Kaupallisessa yhteistyössä / My styling in collaboration with:

logo-ellos-500x340

Author

4 Comments

    • suvi m Reply

      Kiitti! 🙂 Sieltä voi kyllä tehdä ihastuttavia löytöjä.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.