Jatketaanpas tähän perään vielä olohuoneen postauksesta. Edellisessä postauksessa kerroin kuinka sohvamodulien yhdistämisen myötä olohuoneeseen tuli enemmän tilaa. Sohvan takaosa jäi entistä tyhjemmän oloiseksi, joten päätin kokeilla ideaa joka on jo pidemmän aikaa ollut mielessäni. Minusta on nimittäin tosi kivan näköistä, kun sohvan takana on jokin taso (mikäli vain tila sen sallii). Kodikas tunnelma syntyy, kun tason päälle rakentaa erilaisia asetelmia tai voihan sitä käyttää laskutasonakin soffalla istuessa. Siirsin siis vain aiemmin ikkunan edessä olleen tason sohvan taakse.

sohvantakaosa_ennen

nakyma_ruokailutila

taso_sohvantakana

olohuoneen_asetelma

olohuone_mhsta

asetelma

eames_rar

Suuren peikonlehtemme laitoin kukkapöydän päälle, joka on ollut meillä terassilla. Siirsin myös RAR-keinutuolin nyt tähän kulmaukseen vaihteeksi. Tämä on kyllä vaikein kohta meidän kodissa sisustaa. Tai tästä puuttuu se takka, josta olemme haaveilleet jo pitkään. Se pitäisi kyllä vihdoin hankkia!

Pieniä juttuja, mutta mukavaa vaihtelua kuitenkin. Kivaa lauantaita kaikille!

Translation: Small changes in our living room. When we attached the sofa modules into each other, we got more space left to decorate. The space behind the sofa seemed too empty to me, so I just simply moved the sideboard behind the sofa. And the Eames RAR-chair moved in front of the window. This is the space where we have planned to place a fireplace, but we still haved managed to buy one. 😉

Author

6 Comments

  1. Tosi onnistunut muutos! Minäkin pidän siitä, että sohvan takana on pieni taso, jossa on laskutilaa. Kukkapöytä on todella kaunis kaikessa hengettömydessään. Mistä se on?

  2. Mieki tässä alku kesästä raahasin makuuhuoneesta Ikean Malm tason sohvan taakse ja antoi kivaa kodikuutta tilaan. Kiva välillä vaihdella asetelmia yms. Sopii kivasti tuo taso teille sohvan taakse. Meillä olohuone ei ole niin kauhean iso ja vähän seinäpintaa, vaikea muuttaa edes järjestystä 🙁 Televisio ja yhden istuttava divaani määrää pitkälti huonekalujen paikat.

    • Niin kyllä meilläkin tv sanelee pitkälti (liikaakin) sohvien paikkaa. Haluaisin joskus koettaa laittaa sohvat vastakkain, mutta sitten tv:n katselukulma ei olisi enää paras mahdollinen. Mutta tulihan tästäkin pikkuisen muutosta. 🙂

  3. Hei,

    mistä tuo aivan ihana sohvatyyny on ostettu? (: (Valkoinen, jossa mustia pilkkua..) Vieläköhän sen saisi ostettua jostain?

    • Se tyyny on Afroart-merkkinen. Olen ostanut sen Legerasta, Kokkolasta. Käsittääkseni tätä tyynymallia ei enää valmisteta… 🙁

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.