Viime viikon perjantaina oli kiva touhuta kotosalla. Siivosin normaalia perusteellisemmin ja teki mieli muuttaa olohuonetta jotenkin. Mitään radikaalia muutosta en suunnitellut, vaan kiinnitimme sohvamodulit vain yhteen. Yleensähän pidämme niitä aina erillään toisistaan. Ajattelin, että syksyllä on erityisen kiva käpertyä sohvannurkkaan ja yhdistämällä modulit muodostuu syvempi nurkkaus mihin kaivautua.

olohuone_eames

artek_wir

olohuoneen_sohvat

jattilaukka_poydalla

sohvat_yhdessa

sohvamodulit_yhdessa

jattilaukka

olohuone

Raaskin vihdoin napata pihalta toisen jättilaukankin maljakkoon. Kohta se olisi kuitenkin kuihtunut kokonaan, joten pitihän se pelastaa. Minulla on kyllä vieläkin esillä pienempiä laukkakukkasia kesältä; ne ovat kuivettuneet nätisti ja sopivat hyvin syksyiseen sisustukseen. Näissä kuvissa sellaista kuivahtanutta kukkasta ei taidakaan näkyä, mutta tulevissa postauksissa näkyy kyllä.

Sohvamodulien sijoittelun myötä olohuoneeseen jää enemmän tilaa, joten sohvan takana oleva alue jäi vähän tyhjän näköiseksi. Keksin sen sisutamiseen uuden ratkaisun, mutta kirjoittelen siitä erikseen pian…

Translation: Our living room right now. I attached the sofa modules to each other, which creates a nice and cosy spot on the corner of the sofa. Usually we keep the modules apart. It’s nice to sit in the corner and read interior magazines and drink a cup of coffee. 

Author

8 Comments

 1. Ah, nin kauniin levollineN tunnelma! Kiinnostaisi kylläkin ihan arkinen juttu, miten teillä viikkosiivotaan? Itse en jaksa millään pestä lattioita läheskään joka vko. Olisi kiva syksyn kunniaksi joku siivouspostaus, josta ammentaa inspistä.

  • Kiitos postaustoiveesta! 🙂 Itseasiassa siivousaiheinen postaus on tulossa. En minäkään jaksa pestä lattioita ihan joka viikko. Matot tamppaan tosi harvoin. 😀

 2. Heippa!
  On kyllä kaunista teillä 🙂 Kysyisin, että mistä olet ostanut tuon lattialla olevan valaisimen? Kovin on kaunis, kevyen näköinen vaikka onkin aika iso. Ihana varjostinkin siinä. Kovasti etsiskelen jalkalamppua olkkariimme mutta ei ole tullut vielä vastaan sellaista mikä olisi hinnaltaankin sitten sopiva… Toivottavasti etsivä löytää :))

  • Valaisin on Artemiden Tolomeo Mega. Olen ostanut sen aikoinaan Sisustuksen Koodista. Ihana klassikko, johon ei kyllästy. 🙂

 3. Hei!

  Kiitos tyylikkäästä blogista, käyn päivittäin katsomassa mielenkiintoisia postauksiasi! Saanko kysyä mistä tuo teidän sohvanne on? Meillä olisi uuden sohvan hankinta edessä ja tuo näyttää juuri sopivalta minun makuuni. Pestävät päälliset ovat ehdottomat ja ne tuossa taitaa ollakin.

  • Kiitos Laura kivasta palautteesta! 🙂 Sohva on kotimaisen Adean valmistama ”Band”. Hurjan hyvä sohva! Irtopäälliset olivat yksi ostokriteereistä ja minullahan on ne harmaana sekä valkoisena. Tosi kätevää, kun voi pestä omassa koneessa.

  • Se on Afroart-merkkinen. Olen jostain kuullut ettei tuota mallia enää valmistettaisi… Omani ostin aikoinaan Legerasta, Kokkolasta.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.