Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ihan ensiksi haluan kiittää teitä kaikista niistä lämminhenkisistä kommenteista, joita olette jättäneet blogini 5-vuotispostaukseen! Olen ollut ihan häkeltynyt teidän kivoista kommenteista! Tosi moni oli maininnut lemppariaiheekseen myös tämän uuden juttusarjani “viikottaiset sisustusuutiset” – onpa mukava kuulla, että aihe on mieluinen! Joten sukelletaanpas nyt sitten pidemmittä puheitta tämän viikon sisustusuutisiin.

Suurin uutinen on tietysti se, että Asuntomessut käynnistyivät Vantaalla. Itse en ole vielä messuilemaan päässyt ja voi olla, että ne jäävät tänä vuonna kokonaan välistä. Mutta onneksi on blogit! Kannattaa tsekata messutärppejä ainakin Hunajaista -blogista, jossa Riikka on ehtinyt jo esittelemään useamman kohteen. Myös Pinjacolada-blogista löytyy jo asuntomessuraporttia. Niin ja kannattaa kurkistaa myös Inspired by love -blogiin, jossa Sanna esittelee sisustamaansa asuntomessukohdetta.

Kuulemani mukaan aika monen lempparikohde on ollut Vivola-talo (josta yllä oleva kuvakin on napattu), jossa puu on vahvana elementtinä niin rakenteissa kuin sisustuksessakin. Sisustuksen on suunnitellut uuden Asun-lehden päätoimittaja Ulla Koskinen sekä Eeva Takkunen. Kumppaneina ovat toimineet Artek, Vitra ja Woodnotes. Kyllä vaikuttaa upealta kohteelta kuvienkin perusteella!

Voimme olla jälleen ylpeitä suomalaisbrändien maailmanvalloituksesta, sillä Iittalan tuotteet on valittu arvostetun Wallpaper-lehden designverkkokaupan valikoimaan. WallpaperSTORE toimittaa tuotteita ympäri maailman. Minusta on aina merkittävää kun suomalaislähtöiset tuotteet pääsevät kansainväliseen seuraan! Sille kannattaa hurrata!

kinfolk_home

Mistä tulee seuraava sisustusbloggareiden hittituote? Saanko ennustaa: uudesta Kinfolk Home Interiors for Slow Living” -kirjasta! Kinfolk-lehtiä on näkynyt niin blogi- kuin tuotekuvissa rekvisiittana jo hyvän aikaa, mutta luulenpa, että tästä kirjasta tulee esillepanojen vakiovaruste. Kirja tulee markkinoille lokakuussa. Odotan innolla, vaikka olenkin jo potenut lievää Kinfolk ähkyä.

Artek_Wood

Fiskarsin ruukissa on käynnissä ONOMA:n kesänäyttely “WE LOVE WOOD(s)”. Se on nyt laajentunut myös Helsingin keskustaan, Artekin lippulaivamyymälään 7.7.–15.8.2015 väliseksi ajaksi. WE LOVE WOOD(s)! -näyttelyn teemana on puu, ja se keskittyy erityisesti fiskarsilaiseen puumateriaaliosaamiseen. WE LOVE WOOD(s)! -projektin on ideoinut arkkitehti Kirsi Gullichsen, joka toteutti näyttelyhankkeen yhdessä työryhmänsä kanssa. Arkkitehtuuria ja taideteollisuuden eri aloja edustavat suunnittelijat ja fiskarsilaiset puusepät saivat tehtäväkseen suunnitella uusia käyttöesineitä puusta. Tavoitteena on ollut luoda kauniita ja käytännöllisiä arkitavaroita, jotka sopivat sarjatuotantoon ja siten myös vientiin.

Näyttelyyn osallistuneista muotoilija–puuseppä-pareista Linda Bergroth ja Antrei Hartikainen suunnittelivat Artekin nimikkotuotteen, Collector A,B,C:n. Artekin toiveesta esine tuli suunnitella koivusta. Säilyttimen suunnittelu lähti liikkeelle työpöydän esineiden järjestelystä, mutta lopputulos toimii kaikissa kodin huonetiloissa. Jokainen Collector on valmistettu on valmistettu yhdestä massiivikoivupalasta ja esineen koko mahdollistaa sen valmistuksen puusepän verstaista syntyvistä hukkapaloista, jotka ovat alimittaisia huonekaluihin. Collector A,B,C -säilytinsarja tulee WE LOVE WOOD(s)! -näyttelyn myötä Artekin myymälän valikoimaan.

Stokke-Home-150225-B17R9766-White-640x426

Lastenhuonekalubrändi Stokke lanseeraa uuden kokoelman monikäyttöisiä huonekaluja. Ideana on muunneltavuus; se että lastenhuonekalun saa ajan myötä muutettua “tavalliseksi” huonekaluksi: hoitopöydästä lipasto, pinnasängystä sohva jne. Uudet pressikuvat näyttävät ainakin lupaavilta!

Olipas tälle viikolle kertynyt uutisia! Muutama juttu jäi vielä luonnoksiin, sillä pyrin pitämään nämä katsaukset lyhyenä. Joten jatketaan tällä aiheella sitten taas viikon päästä. Mukavaa, aurinkoista, sunnuntaipäivää!

Kuvat / pics: from press-releases and brands

Translation: Interior decoration news from this week. The Finnish Housing Fair has started in Vantaa. One of the most popular houses seems to be the one called “Vivola”, which is decorated with Artek, Vitra and Woodnotes products. –  Iittala has been included in WallpaperSTORE’s collection! – Kinfolk releases a new home interior book in the autumn and I predict that it is going to be very popular in blogs and interior styling pictures in the near future. – “WE LOVE WOOD(s)” exhibition is going on in Fiskars and now also in the centre of Helsinki, in Artek flagship store. The collection displays new products made out of wood. One of the products is ABC Collector designed for Artek by Linda Bergroth and Antrei Hartikainen. – Stokke has released a new collection of (children’s) furniture that can be changed later when the child grows up, so that the same furniture can be used for different purposes.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.