Silloin kun mietimme makuuhuoneen maalaamista tummansiniseksi, minua arvelutti miltä huone näyttäisi kesällä. Olisiko se liian tumma ja jotenkin tunkkainen? Uskon, että näin ei tule käymään. Makuuhuoneeseen paistaa ilta-aurinko ja yksi lempipuuhistani onkin seurata miten valo luo tunnelmaa kotiin. Valon ja varjon leikkiä on rentouttava seurata.

sininen_seina

makuuhuone

mh_magnolia

Näissä kuvissa tavoittelin sitä pelkistettyä, skandinaavista sisustustyyliä, josta kirjoitin äskettäin ”Trendit sitä, trendit tätä…” postauksessa. Sängynpääty on maalattu trendien mukaan sävy-sävyyn seinien kanssa. Minimalistinen ilme viehättää, mutta arvatkaapa vain kuinka kauan makuuhuone säilyi tällaisena. Ei kovin kauaa. Nyt tason päällä on jo kotoisesti lehtikasoja, kynttilänjalka ja näyttävämpi maljakko. Oma tyyli puskee läpi väkisin.

avotakka_juttu

Yksi tämän illan lukemiseni kolahti tänään postilaatikkoon: uusi Avotakka (05/16). Sieltä löytyy tälläkin kertaa meitsin kokoamana juttu ”Hurahda väriin”, sivulta 56 alkaen. Sinisissä tunnelmissa ollaan sielläkin. Nyt pidän hiukan hengähdystaukoa ja juttuni Avotakassa jatkuvat taas syksyllä.


Translation: When we were planning to paint our bedroom in blue, I wondered if it would look too dark and gloomy in the summer time. But no need to worry: the evening sun lights up the entire bedroom and the shadows create a nice atmosphere.

Author

4 Comments

 1. No mutta sehän on vain hyvä, että oma tyyli puskee läpi! Omassa kodissahan pitää viihtyä juuri asukkaiden, ei muiden. 🙂 Mutta tiedän, mistä puhut… minä taas yritän aina joskus viritellä jotain asetelmia ja hakea vähän runsautta… ja sitten hetken kuluttua on pakko saada taas tasot tyhjiksi, ja on taas hyvä fiilis.

  • suvi m Reply

   Kyllähän se on ihan hyvä asia. 🙂 Joskus vain toivoisin, että meidän sisustus olisi minimalistisempaa. Kuitenkin haluan myös, että on kodikasta ja kaunista katseltavaa. No mutta, voihan sitä välillä aina karsia ja sitten palata omaan tyyliin – on ainakin vaihtelua. 😀

 2. Hei

  Mulla on tosi tumma, mutta raikas” harmaa/sininen makkari jota kruunaa iso musta ”four posted” sanky. Sita oon piristany kirkkailla vareilla esim keltainen flexi tuoli ja super iso keltainen lattialla seisova antiikkinen peili. Mulla on myos pinkkia turkoosia etc. piristeena ja ite tykkaan totaalisesti ja tietysti mustaa. Vahan buduaari meininki mutt tosi helppo designeta oman maun mukaan.

  • suvi m Reply

   Värit tuovat kyllä raikkautta tummaan tilaan. Kuulostaapa ihanan persoonalliselta tuo sinun makkarisi! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.