Piipahdin tässä taannoin Värisilmän uudessa Color Cafe Showroomissa, joka on avattu vuoden alussa Espoon Kuitinmäkeen. Mielessä oli muutama pieni muutoskohde, joka meillä kotona pitäisi toteuttaa. Vierailultani toivoin lopullisten ideoiden varmistuvan, mutta mieleni oli myös avoin täysin uusille vaihtoehdoille. Espoon Color Cafe Showroomia vetää tehokas tiimi: sisustussuunnittelija Krista Saurio ja hänen miehensä, Sami, joka on rakennusalan ammattilainen. Eli suunnitelmille on mahdollista saada sekä sisustusammattilaisen että rakennusalan ammattilaisen näkökulmaa – hieno homma!

color_cafe_varisilma2

colorcafe_varimallit

colorcafe_henkkunt

Kaffikupposten äärellä kerroin Kristalle ja Samille ideoitani lähinnä meidän saunatuvan muutoskohteesta. Sitten lähdimme kartoittamaan Color Cafe Showroomin valikoimaa. Ja valinnanvaraa riittää! Värisilmän Color Cafessa on esillä laaja kokoelma tapetteja (mm. Borås Tapeterin ja Cole & Sonin mallistoista), maaleja, kaakeleita, laattoja, lattiamateriaaleja (parkettia, laminaattia jne.) ja tietysti myös kaikki tarvittavat työvälineet, tarvikkeet ja kiinnitysaineet. Värisilmästä on mahdollista saada apua remontin/rakentamisen suunnittelusta aina toteutukseen saakka. Ideana on, että kaikki löytyy kätevästi saman katon alta.

laattamalleja2

colorcafe_sinista

laattamalleja

Esillä oli mitä ihanimpia laattamalleja – meinasin taas hullaantua! Nykyisin on saatavilla on niin monia upeita laattoja; harmi vain ettei omaa kotia voi koko ajan olla uudistamassa. 😉 Jos nyt rakentaisimme, niin laittaisin johonkin ehdottomasti kalanruotolaattoja. Niitäkin katselimme Kristan kanssa. Samoin kuin kalanruotoparkettia – se olisi aivan upeaa! Color Cafen valikoimasta löytyy laadukasta Villeroy Bochin laminaattia sekä Timberwisen parkettia. Lisäksi löytyy muitakin lattiamateriaaleja. Uskokaa tai älkää menin vähän jopa ihastumaan kokolattiamattoon! Esillä oli niin upeita mallipaloja.

kokolattiamattomallit

harmaansavyt

Kävimme Kristan kanssa läpi erilaisia maalisävyjä, keskittyen lähinnä harmaan eri sävyihin. Apuna meillä oli Tikkurilan kätevä ”Deco Grey” -värikartta, johon on poimittu kauneimmat harmaan sävyt. Mutta toisaalta, haluammeko varmasti harmaata vai voisiko värivalinta olla joku muu? Tätä Krista haastoi minut miettimään ja hyvä niin, sillä sitä myötä päässäni alkoivat risteillä monenmoiset ideat. En vain tiedä mitä isäntä tykkää siitä, että ideani lähtivät laukkaamaan muihinkin tiloihin kuin mitä aiemmin olimme suunnitelleet. 😉

tapetit

tapettimallit

Vaikka meidän kodista löytyy pääosin maalipintaa, pidän todella paljon myös tapeteista. Color Cafesta löytyikin monta tapettimallia, joita olen ihastellut jo vuosia, kuten vaikkapa Borås Tapeterin ”Wallpapers by Scandinavian designers” -sarjan tapetit tai vaikkapa uudempi ”Linen” -sarja. Myös Cole & Sonin tapetit ovat olleet suosikkejani jo vuosia. Kotiinviemiseksi sain mukaani näytepalat suosikkitapeteistani, jotta voin sovitella niitä kotona paikanpäällä.

Vierailuni Värisilmän Color Cafessa oli niin inspiroiva ja ajatuksia herättävä, että lähdin sieltä mielessäni kolmen huoneen muutosideat! 😀 Enpä etukäteen olisi arvannut, että näin käy. Esittelen ideani teille myöhemmin omassa postauksessa. Suosittelen kyllä lämpimästi piipahdusta Värisilmässä ja Color Cafe Showroomilla mikäli kaipaat apua kodin remontointiin tai rakentamiseen. Color Cafe Showroomeja löytyy Espoon lisäksi myös Oulusta ja Rovaniemeltä. Ja kesällä avataan uusi Värisilmä Color Cafe Showroom Helsingin ytimeen Stockmannille.

Kaupallisessa yhteistyössä:

colorcafelogo

Author

4 Comments

  1. Tuo paikka on niin ihana. Yrittäjäpari todella sydämellinen ja tuotteet todella kauniita. Onni on, että showroom näkyy lähes ikkunastamme. Lämmin suositus, kannattaa poiketa ja seurata heidän tarjouksia ja uutisia myös facessa ja instassa.

  2. suvi m Reply

    Olen täysin samaa mieltä! Ihana pariskunta ja inspiroiva paikka. 🙂

  3. Pingback: Remontti-ideoita - Meillä Kotona -blogit

  4. Pingback: Saunatuvan uusi hyllyseinä - Meillä Kotona -blogit

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.