Ulkona on harmaata ja sateista, mutta tänään se ei sureta minua yhtään. Tänään me sytytetään takkaan* tulet ensimmäistä kertaa! Minähän olen tietysti ehtinyt jo poltella kynttilöitä takassa, kun olen olen malttamattomana odotellut, että kaikki olisi valmista.

pehmis_takka

pehmis_nukkuu

pehmis_takka_pysty

Takka saapui parisen viikkoa sitten ja tällä viikolla asennettiin piippu. Tänään tehtiin palotarkastus ja nyt on kaikki ok. Niin mahtava fiilis! Tätä olen odottanut niin pitkään. Kirjoittelen takasta myöhemmin lisää kunnon kuvien kera, mutta en nyt malttanut olla postaamatta jo pikkuisen esimakua.

Rentouttavaa viikonloppua!

*takka liittyy kaupalliseen yhteistyöhön ja siitä on saatu alennusta


Translation: Finally we have a fireplace! This is just a small sneak peek, I’ll post more pictures later. I am just so excited that we finally have a fireplace! Tonight we’re going to light up the fireplace for the first time. I don’t mind the rainy weather at all.

Author

12 Comments

 1. Todella hyvältä näyttää, musta on niin takuuvarma väri! Moderni tyyli takassa, sopii kotiisi aivan täydellisesti.Tunnelmallista viikonloppua!

  • suvi m Reply

   Takka on kyllä juuri se mikä meidän olohuone-ruokailutilasta puuttui. Nyt se tuntuu valmiilta. Ja tuon ihanaa tunnelmaa. Kivaa loppuviikkoa sinulle! 🙂

  • suvi m Reply

   Kiva kuulla! 🙂 On totta, että tästä kulmasta olen harvemmin kuvaillut.

 2. Vanhasta työpaikasta katoin tuon tyyppistä Jotulin takkaa yläkerran aulaan, ei ihan saa selvää onko sama malli kyseessä. Siinä oli kolmella sivulla lasit ja ei ollut varaava. Hienolta näyttää ja kissakin näyttää nauttivan uudesta sisustuselementistä :). Terkut sateisesta Torniosta!

  • suvi m Reply

   Tämän on Conturan takka. Tarkempaa juttua tulossa lähiaikoina. 🙂

   Terkkuja sinnekin! Täälläkin sataa….

 3. näyttääpä ihanalta, näköjään kakluuni? sellaisesta olen minäkin haaveillut ja juurikin mustasta 😉 jotenkin ajattelin että teille tulee kivitakka tms. 🙂

  • suvi m Reply

   Tämä on kiertoilmatakka. Ei haluttu suurta, raskasta takkaa. Se oli kyllä joskus mielessä.

  • suvi m Reply

   Kiva kuulla! 🙂 Pakkohan se oli tunnelmoida edes kynttilöillä heti kun oli mahdollisuus.

  • suvi m Reply

   Kyllä! Tuo oli se meidän kodin puuttuva palanen! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.