Lupasin näyttää teille kuvia meidän väliaikaisesta makuupaikasta. Makuuhuonetta maalataan parhaillaan, joten me nukumme olohuoneen nurkkauksessa. Sänky mahtuu sinne ihan mukavasti ja meillä on aika kotoisaa näin.

sanky_olohuoneessa_2

sanky_olohuoneessa

sankynurkkaus_3

valaisimet

vintage_jielde

sankynurkkaus_4

iittala_aarre

Petasin sängyn kuvia varten. Tyynyjä on hankala asetella nätisti, kun ei ole sängynpäätyä. Oikeasti sänkyä ei ole tässä ”evakkoaikana” pedattu kertaakaan ja minusta petaamaton sänky näyttää melkeinpä kauniimmalta – ainakin kotoisemmalta.

petaamaton_sanky

petaamaton_nurkkaus

keittio_2

dustypink

Makuuhuoneen tavaroita on kasattu ruokapöydän toiselle laidalle sekä kirjahyllyyn. Sattumalta ruokapöydälle syntyi nätti asetelma ja uusimman Asun-lehden fontti sattui olemaan samaa sävyä ipad-kuoreni kanssa.

Olohuoneen makuunurkkauksesta on tullut meidän koko perheen hegailupaikka ja nytkin lapset ovat tässä vieressäni, kun naputtelen tätä postausta. Mankku lähti hakemaan uutta maalitelaa. Sitten jatkuu taas maalauspuuhat. Maalisävy näyttää aivan ihanalta jo nyt! Snapchatistä (valk.harmaja) ja Instagramista voi kurkata maalaustunnelmia.

Leppoisaa loppiaista!

Translation: Since we are repainting our bedroom, we are temporarily sleeping in our living room. It is quite cosy! 

Author

10 Comments

  • suvi m Reply

   Noh, eipä se matka ole ollut napostelun esteenä aiemminkaan. ;D

   Mutta tämä ”retkielämä” oli kyllä mukavaa vaihtelua.

  • suvi m Reply

   Oli kyllä hauskaa, mutta oli kiva päästä makkariin takaisin. 🙂 Vaikka vielä onkin vähän keskeneräistä…

 1. Tunnelmalliselta näyttää 🙂 Meillä on uuden talon keittiön alustavat suunnitelmat mielessä ja kovasti haluaisin meille saarekkeen keittiöön. Olisinkin kysellyt teidän saarekkeen mittoja ja minkä verran teillä jää tilaa saarekkeen ympärille eri puolilla? Onko tilaa mielestäsi riittävästi? Kiitos jo etukäteen, jos jaksat vastailla 🙂

  • suvi m Reply

   Kiva kuulla! 🙂

   Meillä on ihan mukavasti tilaa saarekkeen ympärillä. Eniten tilaa jätettiin saarekkeen ja jääkaapin väliin, sillä siitä kuljetaan paljon ja toisaalta täytyy olla tilaa täyttää jääkaappia. Pitäisi etsiä mitta jostain, että voisin antaa tarkempia mittoja…en muista niitä ulkoa…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.