Täällä on vielä kaikki vähän hyrskyn myrskyn ja nukumme vieläkin olohuoneessa. Ennen remppahommia ehdin kuitenkin napsaista muutaman kuvan sieltä täältä, mm. tästä eteisen lipastosta, jonka päälle tein vaihteeksi uuden asetelman. Joulumarkkinoilta ostamani lampaantaljakin on nykyisin eteisessä, sillä minusta suuri talja sopi sittenkin paremmin Masters-tuoliin kuin Bertoia-tuoliin.

lipaston_paalla

hayn_tiimalasi

 

Joulun jälkeen siirtelin valaisimien paikkoja ja tämä kuvissa näkyvä vanha valaisin siirtyi tyttären huoneesta eteisen lipaston päälle. Tytär oli jo aiemmin hakenut ”kätköistäni” erään Ikean valaisimen pöydälleen ja halusi pitää sen mielummin, kun se valaisee joka puolelle. Tämän vanha valaisin olikin juuri se mitä eteisen lipasto tarvitsi modernin Ikean lipaston vastapainoksi. Lisäksi valaisimesta tulee tosi kaunis lämmin tunnelma eteiseen silloin kun se on päällä.

HAY:n uutuustiimalasin sain lahjaksi siskolta. Ihastuttava pikkuesine! Kylläpä tuo taso näyttäisi paljon tylsemmältä ilman nättiä asetelmaa.

Toki käytännöllisyyttäkin tarvitaan varsinkin eteisessä. Siitä esimerkkinä kuvissa näkyvä Vitran lokerikko, joka on osoittautunut varsin loistavaksi organisoijaksi. Sinne sujahtaa kätevästi avaimet, lompakko ja sekalaiset pikkutavarat.

Mukavaa perjantai-iltaa!

Translation: On my dresser in our entrance hall. I made a small still life of HAY’s new hourglass (a gift from my sister), an old lamp and a small vase. Vitra’s storage box keeps small things organized.

Author

4 Comments

  1. Todella kaunis muotokieli tuossa valaisimessa. Ihan just tajusin, että mä tarvitsen tuon toolboxin kanssa eteiseen. Käyn nimittäin aina ohimennen käyn sipasemassa avaimet eteisen kaapin päältä ylälaatikkoon.Kun ne eivät useamman vuoden harjoittelunkaan jälkeen sinne itsestään mene, voisi toolbox lievittää mun tuskaa. Vai päätyiskö avaimet vaan sen viereen?! 😉

    • suvi m Reply

      Tuo valaisin on kyllä ihana! 🙂

      Toolbox on tosi kätevä! Minun avaimet ovat onneksi päätyneet sen lokeroihin, eikä pöydälle. Ainakin toistaiseksi… 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.