tom_dixon_kynttila

tom_dixon_eclectic

tomdixon_kansi

kynttila_divaani

tom_dixon_kollaasi

Olohuoneesta löytyy tällä hetkellä hento ripaus vaaleanpunaista. Vaihdoin koristetyynyiksi vaihteeksi mustavalkoiset tyynyt (Svenskt Tennin norsukangasta) sekä pari kokonaan valkoista Linumin tyynyä. Väriä ovat tuomassa leikkokukat (pionit) sekä pienesineet ja lehtipinot. Sain lempparibrändieni Tom Dixonin ja HAY:n Suomen edustajalta, Henric Gulledilta, lahjaksi Tom Dixonin ”Eclectic” tuoksukynttilän. Voi kuinka ylellisen ihana se onkaan! Kultaisen värinen kuori kätkee sisäänsä ihanan ruusun tuoksuisen kynttilän, jonka voi sulkea marmorisella kannella. Kiitos kovasti! Tästä on iloa pitkään.

Author

14 Comments

 1. Hei! Pakko kysyä tuosta teidän matosta että onko valkoinen vai kellertävän valkoinen luonnossa? Likaantuuko mielestäsi heposti, ts. näkyykö lika? Niin kauniita kuvia – kuten aina.

  • Villa ei luonnostaan ole koskaan vitivalkoista, joten meidänkin matto on enemmänkin luonnonvalkoinen. Vielä se ei ole likaantunut yhtään ja onhan se nyt vuoden verran ollut käytössä. Riippuu tietenkin millaisia vahinkoja sattuu…

  • Uskoisin, että useimmista Tom Dixonia edustavista myymälöistä saa. Varmaan myös nettikaupoista (Google löytää varmasti). 🙂

 2. hei

  oih, niin kaunista. kuten aina. 🙂

  tunnelmasta toiseen: tuli mieleeni, että sulla kun on niitä bacsacejä, niin oletko istuttanut mullat suoraan säkkiin vai jättänyt muoviruukut väliin? tilasin juuri muutaman ja pähkäilen asian kanssa.
  Onko pussukat vielä viime kesästä hyvässä kunnossa?

  • Kiva kuulla, kiitos! 🙂

   Olen istuttanut kasvit suoraa Bacsaceihin. Pohjalle laitoin sitä ”kasvisoraa”. Hyvin ovat kestäneet. 🙂

 3. Pingback: ljusstakar i marmor | Stil och inredning

 4. Pingback: Eins og gott rauðvín | Ugla Sat Á Kvisti

 5. Pingback: A Rainy Sunday | Doses of Design

 6. Pingback: Sophisticated Beauty :: Va Va Voom Boudoir Logo Design - Saffron Avenue

 7. Pingback: Scented Candles and Flowers

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.