Tänä viikonloppuna vietetään monessa paikkaa halloweenia. Meidän perheessä sitä on juhlittu satunnaisesti, mutta kovin paljon tuohon amerikkalaiseen juhlaan ei ole meillä panostettu. Eilinen ja tämä päivä on minulla kulunut vahvasti blogihommien parissa (kuten snäpistä ja instan Stories-osuudesta on voinut huomata), mutta ehdin vielä lisätä ripauksen halloween tunnelmaa meidän olohuoneeseen.

halloween-5376

halloween-5421

halloween-5389

halloween-5365

halloween-5425

halloween-5413

halloween-5367

Henkäyksen halloweenia tuo oranssimarjainen oksa, jonka ostin eilen kukkakaupasta. Oman kaapin perukoilta löytyi puolestaan ikivanha oranssi tyynynpäällinen, joka sopii oikein hyvin tähän kauteen. Olen ostanut tuon koristetyynynpäällisen aikoinaan opiskelukämppäämme, eli se on yli 15 vuotta vanha. Tämmöisiä löytöjä voi tehdä omasta kaapista, kun on tällainen jemmari.

Tarkkasilmäisimmät huomaavat varmasti uuden maton. Se on kuvauslainassa ja liittyy yhteistyöhön, jonka parissa olen tässä häärännyt. Eli kuulette tuosta matosta vielä myöhemmin tarkemmin.

Nyt lähdemme moikkaamaan kummipoikaa ja sen jälkeen kutsuu oma sohva, rakkaat ja illan tv-ohjelmat.

Mukavaa halloweeen iltaa!


Translation: A hint of halloween spirit in our home. I found the old orange cushion cover in my closet. It is at least 15 years old. Together with the orange branch they bring the right mood for the weekend.

Author

2 Comments

  1. Ihanan hillitty oranssin häivähdys.

    Minua ei Halloween isosti innosta, milloin juhlitaan kekriä 😉

    • suvi m Reply

      Minä tykästyin uudestaan tosi paljon tuohon oranssiin tyynyyn. Ihanaa, kun tekee omasta kaapista löytöjä. 😉 Ei halloween minuakaan ihan hirveästi innosta.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.