Tuntuu aivan liian aikaiselta kirjoittaa joulusta. Mutta jouluiset jutut pyörivät nyt mielessäni, koska minun on tarkoitus stailata viikonloppuna jouluaiheisia kuvia. Suunnittelen kuvia mielessäni ja se sai minut miettimään millaisen joulutunnelman haluaisin rakentaa kotiin tänä vuonna. Inspiraatiota löytyy netistä yllinkyllin.

hd_aw16_v145_665_ch

hd_aw16_v131a_757_cw

bv_aw16_23_high

bv_16xmas_11_high

bv_aw16_9_high

hd_aw16_v15a_191_ch

hd_aw16_v15b_200_ch

hd_aw16_v4_142_ch

bv_16xmas_21_high_m

bv_16xmas_08_high

Yleensä olen aloittanut joulufiilistelyt kotona pikkuhiljaa: ensin lisään sisustukseen talvisia elementtejä, kuten kudottuja tyynyjä ja lampaantaljoja. Kynttilät lisääntyvät entisestään. Kukkaset vaihtuvat havunoksiin ja hyasintteihin pikkuhiljaa. Lähempänä joulua lisään koristeita, jotka alleviivaavat joulua enemmän.

Uskoisin, että sama linja jatkuu tänä vuonnakin. Joku surkean näköinen kuusen- tai männynoksa olisi taas kiva saada maljakkoon. Hyasinteille haluaisin löytää maljakot, joissa juuret roikkuvat maljakon alaosassa (kuten yllä olevissa House Doctorin maljakoissa). Minun jouluni ei sisällä glitteriä ja kimallusta, vaan ennemminkin lämpimiä tekstiilejä sekä luonnonläheisiä elementtejä ja sävyjä.

Huomenna täytyy sitten suunnata etsimään hyasintteja ja muuta rekvisiittaa joulukuviin. Behind-the-scenes menoa siis luvassa viikonloppuna snäpin puolella (valk.harmaja) ja ehkä valikoidummin myös Instagramin Stories-feedissä.


Translation: Some Christmas inspiration. It is way too early to start planning Christmas. However, I have to style some Christmas pictures this weekend, so this has been on my mind lately. I prefer this kind of Holiday look to all the glitter and glam.

Pictures: House Doctor and Bloomingville

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.