Tuntuu, että minulla on ollut onni myötä tänä keväänä sisustushankintojen suhteen. Kodin sisustus on täydentynyt Jieldén vintage-valaisimella ja Tray-pöydät ovat saaneet uutta ilmettä marmorilevyillä. Molemmat hankinnat ovat olleet jonkinlaisten sattumien summa; pidempään harkittuja kyllä, mutta lopullinen toteutuminen sattui yllätten.

Nyt meille on saapunut nahkainen rahi*, josta haaveilin vuodenvaihteessa (postauksessa ”Ripaus konjakin sävyistä nahkaa”). Tämän ihanuuden sain Adealta Sisustuksen Koodin kautta.

olohuoneen_rahi

rahi_marmoripoyta

rahi

adean_rahi2

adean_rahi

nahkarahi

rahi_eteinen

rahi_ruokailutilaan

olohuone

rahi_kirjahylly

Lapset ottivat nahkaisen Tre-rahin heti omakseen! Sen päälle on mukava hypätä ja he siirtelevät sitä aina sinne, missä sitä tarvitsevat. Siirsin toisen sohvapöydän sivupöydäksi, jotta rahin ympärille jää enemmän tilaa kun lapset keikkuvat sen päällä.

Ripaus konjakin väristä nahkaa tuo olohuoneeseen lämpöisempää tunnelmaa ja kontrastia. Rahin päälle on mukava nostaa jalat tv:tä katsellessa ja se toimii myös lisäistuimena olohuoneessa. Meidän saunatupaankin tämä rahi sopisi todella hyvin, joten käyttökohteita kyllä löytyy.

Uskallanko sanoa, että tämän vuoden suurimmat sisustushankinnat on nyt tehty…? En voi mennä lupaamaan.

 

*nahkarahi saatu – tuhannet kiitokset vielä! 🙂

Translation: It seems that I have had a lot of luck recently when it comes to furniture and interior decoration. As a coincidence I found a vintage Jieldé lamp a few weeks back and I had similar kind of luck when I found cheap marble tops for my Tray-tables. Now one more of my wishes became true when I got this ”Tre” leather tuffet from Adea (through Sisustuksen Koodi shop). The tuffet is perfect for our living room!

 

Author

18 Comments

 1. Ihana! Onko pehmeä vai napakaksi täytetty? Ilmeisesti ei kovin painava, kun lapset siirtelevät leikeissään?

  • Suhteellisen pehmeä on ja lapset saavat sitä hyvin siirreltyä. Ei siis ole painava. 🙂

 2. Harmi, että teidänkin kauniiseen kotiinne tuodaan näitä aina niin kovin surulliseksi tekeviä eläinkunnan tuotteita 🙁

 3. Näyttää omaan silmääni ehkä aavistuksen liian suurelta ainakin tuohon kohtaan, mutta makuasioita.

  Kuten myös se, että alkaa värimaailman kanssa olla aika levotonta, eikä silmä enää lepää kodissanne kuten aiemmin. Mutta tärkeintähän on, että itse viihdytte 🙂

  • Makuasioita hyvinkin. Minä taad pidän tästä uudestakin sisustuslinjasta. Happamia, sanois kettu pihlajanmarjoista…

   • Niin, kyllähän antoisinta, kiinnostavinta ja hedelmällisintä on 200 identtistä kommenttia 😉
    Itse oon kyllä ihan aidosti ilahtunut, kun jotkut ovat kotonani/kodistani sanoneet, että he eivät kyllä näin haluaisi itse asua, vaan pitäisi olla enemmän niin ja näin. Ilahtunut siksi, että silloin olen entistäkin tyytyväisempi omiin valintoihini, koska ne ovat juuri ”minunnäköisiä” ja makuuni sopivimpia, tehden asunnostani kodin.
    Rahi näyttää mukavalta, minäkin ottaisin, paitsi tänne se vaan sopisi paremmin eri matskusta 🙂

    • Niinpä. 😉 Mielipiteiden vaihto on ok varsinkin silloin, kun kaipaa vinkkejä. Mutta toki on myös mielenkiintoista kuulla perusteltuja, eriäviäkin mielipiteitä silloin kun niiden tarkoitus ei ole ilkeilevä. Yleensä vain joku haluaa ilkeillä, eikä se tunnu kivalta (mutta siihenhän pitää bloggaajana vain tottua).
     SInulla on asenne kohdillaan, kun osaat ottaa eriävät mielipiteet tuolla tavoin! Peukut sille! 🙂

   • Himmu: Kiva kuulla, että tykkäät! 🙂 Vaihtelua välillä ja toki kokonaiskuva hahmottuu eri tavalla livenä kuin still-kuvista.

  • jonnaps: kiitos mielipiteestä. 🙂 Toki viihdymme itse, eihän sitä kotia muille sisusteta.

  • Kyllä! Mahtavaa, että meillä Suomessa (ja Pohjanmaalla) on näin hieno yritys kuin Adea! Siitä saamme suomalaisina olla ylpeitä.

 4. Ihana rahi, sopii teidän olkkariin kivasti! Nahka kuluu niin kivasti vanhetessaan, ikuinen hankinta 🙂 Osaatko muuten sanoa Helsingistä hyviä sisustuskauppoja?

  • Kyllä, tämä rahi paranee vanhetessaan. 🙂
   Helsingissä kierrän yleensä Fredrikinkadun (ja sen alueen) liikkeet ja sitten tietysti myös Granitin, Habitatin, Samujin, Vitran ja Fritz Hansenin. Siinäpä muutama. 🙂

 5. Kiva rahi ja kauniin konjakin värinen <3 Kivan yksinkertainen ja moderni.
  Joskus katellut sellaista pyöreätä konjakin väristä rahia meille, vähän intialais tyyppinen.En kyllä tiedä mistä niitä saa edes ostaa?
  Hyvää sunnuntaita sinne!

 6. Moikka, mistä tää olkkarin matto on peräisin? entäpä sisustustyynyt?

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.