Tämän vuodenajan pimeys on tainut saada pienoisen otteen minusta. Aamuisin on pimeää, kun lähden töihin ja kun palaan kotiin, hämärtää taas. Kohta on pimeää silloinkin. Iltaisin väsyttää, eikä huvita tehdä mitään. Koti on mullinmallin.

Eilen päätin piristää itseäni ja laitoin itselleni kylvyn. Kuumaa vettä, ripaus lasten kylpyvaahtoa ja musiikkia soimaan. Kuuntelin Jesse Kaikurannan uutta levyä. Tykkäsin kyllä. Vesi rentoutti heti, kun asetuin ammeeseen makoilemaan. Nautin omasta rauhasta saunatuvassa. Lopuksi vielä vesihieronta ja sitten aikaisin nukkumaan. Näin pitäisi tehdä useamminkin! Ihanaa!

Author

11 Comments

 1. Näyttää ihanalta! Kaikkein eniten kaipaan kylpyammetta – se on oikeastaan ainoa asia, minkä toivoisin kotiimme… mutta ei vaan mahdu 🙂

  • Amme on kyllä niin kiva olemassa! Ehkä teillekin tulee vielä amme johonkin kotiin… 🙂

  • Tuo on kiva paikka. Onneksi teimme siitä tumman, vaikka se aluksi arveluttikin… 🙂

 2. Jesse on kyllä ihana <3 Ja vielä Kokkolan-poika. 🙂 On sulla aika ihqu pakopaikka! Pienikin irtiotto arjesta auttaa jaksamaan. Ja sun ei tartte lähteä kauas kotoa. 😀

 3. Nyt kyllä tekee mieli laittaa kynttilät omaankin kylppäriin ja kokeilla ammetta ihan kylpymeiningillä. Ollaan asuttu tässä talossa kohta kaksi vuotta ja en ole vielä kertaakaan kylpenyt;) Multa löytyy vielä poreammekonekin että sais kunnon kuplia… ehkäpä viikonloppuna.

  • En minäkään ole kylpenyt monesti. Ehkä alle 10 kertaa ja saunatupa on ollut meillä vuoden valmiina. Mutta lapset kylpevät sitäkin ahkerammin, n. kerran viikossa.

   • Joo meidänkin pikkunen kylpee siinä usean kerran viikossa 🙂 Se kun vaan sattuu olemaan aika luxus ammekkin keskellä kylpyhuonetta niin pitäis käyttää ahkerammin. Olen enemmän sauna ihmisiä, mutta sellaista meillä ei valitettavasti ole (asun UKssa).

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.