Herttainen Anna otti minuun yhteyttä ja kertoi suunnittelemistaan tuotteista. Hän valmistaa vanhoista sälekaihtimista mm. erilaisia sälekoreja. Näihin ihastuin oitis!

Korit ja tarjottimet ovat todella monikäyttöisiä. Meillä niitä tulee käyttöön ainakin keittiöön, työhuoneeseen ja kylppäreihin. Niihin on kätevä säilöä myös lasten pikkuleluja. Annan nettisivuilla ”Anna Nygård Design” on nähtävissä myös muut säletuotteet, kuten maitopurkin ja voirasian kuoret.

Ihan mahtavaa, että omilta kotikulmilta löytyy näin innovatiivisia muotoilijoita, jotka keksivät muuten roskikseen menevälle tavaralle uuden, hienon käyttötarkoituksen.

Annan tuotteet tulevat pian myyntiin mm. Kokkolan kauppakeskus Chydeniaan avattavaan pop-up myymälä Himmeliin. Himmeli on avoinna 24.11. – 30.12.2012. Merkatkaa kalenteriin! Kurkkasin jo Himmelin Facebook-sivuille ja kylläpäs sieltä löytyi vaikka mitä upeita tuotteita.

Author

20 Comments

 1. Ihania, kiitos vinkistä! Pitäisiköhän suunnata ystävän luo Kokkolaan ja samalla avautuvaan Himmeliin..?

 2. Kivoja!
  Tiedätkö yhtään hintatasosta? Sivuilla en äkkisiltään löytänyt hintoja.
  Onko logo tarra, jonka saa pois? Logo on kivannäköinen, mutta hieman liian iso mielestäni.

  • Logon saa kyllä varmaan pois. Hintoja en tarkemmin tiedä, mutta tuo pienin kori näytti olevan 12 €.

 3. Mä tilasin näitä postitse Annalta. Nopea toimitus ja tuotteet on tosi kivoja. Anna tekee näitä myös mittatilaustyönä: mä teetin kaapinpäällyslaatikoita. Saatiin hukkatila käyttöön ja juuri sopivasti kengille mitoitetut design-korit. Voin suositella!!

  • Mukava kuulla! 🙂 Sellaisille isommille koreille olisi varmaan monessa kodissa käyttöä: lelukoreina, polttopuukoreina jne…

 4. Itekin tilailin Annalta näitä sälebokseja ja kolmen sisäkkäin mahtuvan laatikon ”setti” oli 39 euroa. Logo on tarra, mutta en ole yrittänyt irrottaa sitä mutta luulisi että se siitä lähtee 🙂 Nämä on kyllä niin ihania!

 5. Kivoilta näyttävät! Tuo Himmeli pitää kyllä käydä tsekkaamassa…

 6. Eräs vanha mummeli on tehnyt vastaavia maitotölkeistä jo vuosien ajan! Hienoa,että ideoita päivitetään nykyaikaan!

  • Kyllä, ideoita pitää päivittää. 🙂 Onhan niitä kahvipakettikassejakin tehty jo kauan (niissä vähän samaa ideaa). Mutta nämä ovat lisäksi tyylikkäitä. 🙂

 7. Mistä tämän ANNAN saan ”käsiini”,jos haluan ”pärekoreja” Ranskaan.
  Je les aime beaucoup.

  • Voit lähettää Annalle sähköpostia osoitteella:

   anna.nygard(at)yahoo.com

   Annan tuotteet ovat saaneet nyt kivasti kysyntää. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.