Täällä on vietetty mukavan rauhallista itsenäisyyspäivää. Päivällä kävin pitkällä lenkillä ja sen jälkeen nukuimme vielä makoisat päiväunet. Suunnitelmissa oli puuhastella kaikenlaista, mm. joulusiivousta, mutta joskus tarvitaan tällaisia hitaitakin päiviä.

Nyt iltasella leivottiin pipareita. Nuo Kannustalon talomuotit ovat lemppareitani. Tämän yhden piparin koristelin kuvaa varten; koristelupuuhat jatkuvat huomenna. Ihana pitkä viikonloppu edessä!

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

P.S. Olen saanut kyselyitä siitä silkkipaperipussukan ohjeesta: postailen siitä ihan lähipäivinä.

Author

3 Comments

 1. Heips,

  saisikos esittää toivepostausta? Tämä ei varmaan ole sulle mitenkään ajankohtainen aihe, mutta ajattelin kuitenkin kysäistä, koska sun tyylitaju on vaan niin pettämätön… Meidän pitäisi hankkia lähiaikoina uusi ruokapöytä. Tuolit tulevat olemaan valkoiset tai mustat seiskat tai muurahaiset, se on ihan selvää. Mutta tuo pöytä on vähän hakusessa. Ensin ajattelin superellipsiä, mutta olen kuitenkin vähän alkanut empimään sitä ovaalimuotoa. Hakusessa on siis valkoinen tai vaaleaa puuta oleva pöytä, joka sopii ko.tuoleihin, ympärille saisi mahtua se 6 tuolia ja jokin juju siinä saisi olla. Ei kuitenkaan niitä sellaisia paksuja jalkoja niinkuin nyt tuntuu monissa (meidänkin nykyisessä pöydässä) olevan. Eikä sen ole pakko olla kallis… 😛 Tulisiko sulla mitään ideoita mieleen?

  • Miten olisi HAY:n Loop Stand Table?

   http://www.hay.dk/#/site/products/tables/loop-stand-table

   On mahdollista ostaa vain nuo pelkät Loop-jalatkin (jolloin pöytä tulee edullisemmaksi) ja hankkia sitten erikseen esim. päällystetty vanerilevy mittojen mukaan vaneriliikkeestä. Tällä tavoin tehtiin meidän työpöytä ja jos olisi tarvetta uudelle ruokapöydälle, hankkisimme luultavasti tuon Loop Standin. Ne pukkijalat ovat niin kauniin muotoiset.

 2. Kiitos, juu toi voisikin olla kiva vaihtoehto! En jotenkin tajunnut tätäkään itse ruokapöydän osalta ajatella, meillä myös on lapsen pöytä toteutettu mainitsemallasi tavalla, kantena on sitten joku rautakaupan levy…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.