Haluaisin hankkia laadukkaita ja aikaa kestäviä joulukoristeita, jotka olisivat omalta osaltaan muodostamassa meidän perheen jouluperinnettä – itsetehtyjen koristeiden lisäksi. Lapset saisivat sitten aikuisena ottaa joulukoristeita omaan kotiinsa ja muistella lapsuuden jouluja. Iittalan tuotteet kestävät aikaa ja ne sopisivat juuri täydellisesti tähän ideaani! Niinpä poimin Iittalan kuvagalleriasta jouluisia tuotteita, joista voisimme nauttia vuodesta toiseen.

Nappula-kynttilänjalat viehättävät yksinkertaisen kauniilla ulkomuodollaan.Näistä saisi loihdittua todella näyttävän asetelman!

Ateenan aamu -lasiteos sopisi kauniisti ikkunaan. Valo siivilöityy sen läpi varmasti upeasti.

Näin Ateenan aamu -lasiteosta kuvaillaan Iittalan sivuilla: “Vuonna 2011 tuli kuluneeksi 100 vuotta Kaj Franckin syntymästä. Juhlavuonna palasivat tuotantoon upeat Ateenan aamu -lasiteokset, jotka ovat olleet tuotannossa Nuutajärvellä vuosina 1954-1975 sekä 1992-1994. Kaj Franck inspiroitui Kreikan kauneudesta ja toi siitä palan Suomeen. Ateenan aamu -lasiteosten nimi viittaa kreikkalaisiin kirkonkelloihin. Kun tuuli tai ilmavirta saa lasiesineet liikehtimään, syntyy pehmeän metallinen ääni – kuin kirkonkellot Ateenan sunnuntaiaamussa. Kolme erilaista mallia antavat mahdollisuuden luoda erilaisia sisustustunnelmia: tyylikkäästi yksin tai lasiverhon lailla yhdessä. Pakkaukseen sisältyy ohut ripustussiima.”

Kastehelmi-sarja on jo klassikko. Kastehelmi-tuikkukuppeja voisi kerätä vähitellen vuosien varrella.

Kastehelmi-kupit sopivat monenlaiseen tyyliin; niin moderniin kuin runsaampaankin.

 
Vinkki: Iittalan verkkokaupasta tilattujen pakettien toimitus postiin 0 € ja kotiovelle vain 5 €. Etu voimassa 16.12.2012 asti.

Onko teillä (joulu)koristeita, jotka kulkeutuvat sukupolvelta toiselle? Oletko ajatellut alkaa kerätä kokoelmaa omille lapsillesi?

Ehkä huomasit jo, että siirtämällä hiiren osoittimen kuvien päälle, näkyviin tulee pieni k-kirjain. Nämä ovat “kioskattuja” kuvia. Kioskatut kuvat ja videot antavat lisätietoja tuotteista ja mahdollisuuden siirtyä verkkokauppaan ostamaan tuote. Jokaisesta myynnistä bloggaaja saa komission, joka vaihtelee brändeittäin.

Author

14 Comments

 1. Kastehelmi-tuikkujen kauneuteen heräsin vasta tänä jouluna, täytyy keräillä niitä lisää. Ne sopii myös yhdistettäväksi Kivi-tuikkujen kanssa, joita löytyykin varmaan jokaiselta 🙂 Nappuloita ostinkin jo täksi jouluksi, pienet valkoiset ja isompia sitten ehkä lisää myöhemmin. Olen myös uudelleen tykästynyt kaikkiin olkikoristeisiin, joita oli lapsuuden kodissa.

  • Kattava kokoelma sinulla jo. 🙂
   Olkikoristeet on ihania! Tuovat lämmintä jouluista fiilistä.

 2. Mulle on tulossa joulukoristeet, jotka olen päiväkodissa itse lapsena tehnyt. Nyt kun lapseni on siinä “tuhoamisiässä”, säilytän koristeet mielummin mummolassa, mutta joku päivä tuon ne kyllä omaan kotiini. Olisi kiva jos saataisin aikaan myös kotona, poikani saisi ne joskus viedä omaan kotiinsa.

  • Meilläkin laitettaan vielä esille joulukoristeita, joita olen askarrellut päiväkodissa. 🙂 Ja toki niiden lisäksi omien lasten askartelemia koristeita – nehän ovat kaikista rakkaimpia. <3

 3. Tänään noita Nappuloita Prismassa ihailin mutta mietin että pitääkö sitä kaikkea ihanaa ostaa vaikka tykkääkin… sijoituspaikkoja kodissa kun ei ole montaa. Kirkas kastehelmi hyppäsi ostoskärryihin ja päätyy jo aiemmin ostetun kirkkaan kaveriksi. Keräämään en muuten niitä ala. Nuo Nappulat kyllä on kauniit,,,,

  • Niinpä, voihan sitä vain ihastellakin, ei aina tarvitse ostaa. Jotain kynttiläjuttua ajattelin kyllä alkaa kerätä juuri sillä idealla, että voisin sitten antaa niitä lapsille mukaan omaan kotiin. Eihän ne muistot pääosin tavaroihin liity, mutta ne ovat kuitenkin mukana luomassa fiilistä.

 4. Olen töissä Iittalan liikettä vastapäätä ja sinne tulee välillä vilkuiltua. Olen nähnyt siellä lasisia joulupalloja, muistaakseni ainakin taisi olla punaisia ja kirkkaita. Nettisivuilta ei kyllä löydy muita joulupalloja kuin tota kirkasta Sarjatonta… Hmmh.

 5. Mä oon hulluna Aarikan joulukoristeisiin. Tonttuja ollaan saatu joululahjaksi jo vuosia ja ovat tietysti lasten mieleen. Lapset saavat lempparinsa mukaansa, kun joskus pois muuttavat.

  Nythän Aarikalta on tullut myös kuusenkoristeita. Ne on tänä vuonna toivelistalla. Samoin uudet prinssi ja prinsessa kynttilänjalat. Erityisesti puunväriset on ihanat!

  Tykkäätkö Aarikan tuotteista?

  • Tykkään kyllä Aarikan tuotteista. Ne ovat niin ajattomia ja niiden muotoilu miellyttää minua. Omaan kotiin niitä ei ole vielä ainakaan kotiutettu. Siinäpä olisi varteenotettava vaihtoehto tätä “perintöideaa” ajatellen.

 6. Ihan vaan katselin Iittalan valikoimaa, ei kun se olikin ihan rahan takia tehty postaus.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.