Kiitos paljon kaikesta siitä positiivisesta palautteesta, jota blogimuutostani olette antaneet! Innolla odotan uusia tuulia ja loppuvuotta. Tuntuu, että tämä syksy on mennyt todella nopeasti ja nyt monet jo fiilistelevät joulua. Itse en ole siihen kyllä vielä valmis.

Vasta kaivoin ruosteen oranssisen koristetyynynpäällisenkin esille – en halua vielä luopua syksyn sävyistä. Ja kuka sanoo, että tarvitsisikaan? En sisusta erityisesti vuodenaikojen mukaan, mutta pienissä määrin vuodenajat kyllä näkyvät meidän kodin sisustuksessa.

Viime vuonna haaveilin pörrötyynystä, joita näkyi silloin monissa kuvissa. Bongasin tämän kuvissa näkyvän pörröisen tyynyn H&M Homesta syyslomalla ja mukaanhan se lähti. Tämä on kuitenkin vähän erilainen kuin se tyyny, josta aiemmin haaveilin. Pidän villalankojen rennoista lenksuista.

Kauden ensimmäiset eucalyptyksen oksatkin komeilevat maljakossa. Pörrötyyny, eucalyptykset ja kynttilät – ehkä se joulun lähestyminen näkyy jo kuitenkin meidän kodissa. Ripaus oranssia ja kurpitsoja pitää tunnelman vielä kuitenkin sopivan syksyisenä.


Translation: I am not ready for Christmas stuff yet (I’ve noticed that the preparation for Christmas has already started in some places). However, the fluffy cushion cover from H&M Home certainly adds wintery wibes. The pumpkin and a touch of orange reflect the current season more appropriately.

Author

2 Comments

  1. Essi / Esmeralda's Reply

    Juu, ei ehkä vielä ihan joulufiilistelyä, mutta sellainen kunnon tunnelmointi on jo paikallaan! …ja ehkä glögikin jo, mutta vielä ilman pipareita!

    Ihania kuvia ja kivat, raikkaat syyssävyt! Tykkään!

    • suvi m Reply

      Kiitos Essi! <3 Tunnelmointi on aivan ihanaa ja sille on kyllä aina aikaa. Alan minäkin pikkuhiljaa löytää sitä joulufiilistä….

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.