Täällä ollaan herätty pyhäinpäivään hitaasti. Mankku keitteli lapsuudesta tuttua kuutamopuuroa (muistatteko sen vehnäjauhoista valmistettavan herkun?) ja kohta lähdetään hakemaan jotain hyvää syötävää illaksi. Edessä on ihana, aikatauluton viikonloppu! Mutta tietysti aikatauluja ja suunnitelmiakin tarvitaan arjessa. Avuksi ostin pitkästä aikaa ihan oikean kalenterin. En voinut vastustaa tätä upeaa samettipintaista kalenteria, kun sen bongasin.

Olen innoissani blogini uusista tuulista ja ajattelin ottaa tämän kalenterin käyttöön nimenomaan blogitöideni organisointiin. Visuaalisesti silmää miellyttävä kalenteri inspiroi kirjaamaan ylös ideoita ja postausaiheita. Minulla ei ole aikaisemmin ollut tapana suunnitella blogipostauksia kovinkaan paljon etukäteen, mutta ensi vuonna ajattelin kokeilla.

Kuvaan blogikuvat viikonloppuisin ja päätin, että kirjaan samalla kalenteriin ylös tulevan viikon postaukset. Uskon, että se säästää aikaa ja auttaa jäsentelemään aiheita. Tietysti on tärkeää jättää tilaa spontaaneille postauksille myös.

Moleskinen muistikirja on ollut minulla ahkerassa käytössä vuosikaudet. Muistikirjaan kirjoitan ylös kaikenlaisia ideoita niin blogiin, omiin diy-juttuihin ja kaupallisiin yhteistöihin liittyen. Tässä Marjolein Delhaasin kalenterissa on myös tilaa muistiinpanoille ja uskon, että muistikirjan ja kalenterin yhdistelmä on juuri täydellinen blogitöiden suunnitteluun. Sähköistä kalenteria käytän toki edelleen päivätyössäni.

Nyt en malttaisi odottaa, että pääsisin jo kirjaamaan ylös ensi vuoden tulevia juttuja!

 

Kalenteri: Marjolein Delhaas


Translation: I love my new velvet covered calendar from Marjolein Delhaas. I have decided to start planning my blog posts next year and this calendar is just the right tool for that. Visually inspiring planner makes you want to write down every little detail.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.