Viininpunainen taitaa olla tämän hetken ajankohtaisin sävy. Minä ihastelen edelleen oljenkeltaisia sävyjä, joihin tykästyin kesällä. Saa nähdä ilmestyykö meidän kotiin sitä viininpunaista ollenkaan… Olohuone päivittyi syksyyn vaihtamalla valkoiset sohvanpäälliset harmaisiin, mutta koristetyynyjen osalta mennään edelleen samalla kombinaatiolla – mitäpä sitä vaihtamaan jos vahvat lempparit ovat löytyneet. Nekin näyttävät taas pikkuisen erilaisilta sohvan eri värisävyyn yhdistettynä.

olohuone-syyskuu-6995

olohuone-syyskuu-6966

olohuone-syyskuu-6934

olohuone-syyskuu-6963

Nostin Iittalan Kaasa-lyhdyn* olohuoneen paraatipaikalle – tämähän on myös sitä lempisävyäni

olohuone-syyskuu-7009

Maalasin kesällä olohuoneen seinän pehmeän beigen sävyiseksi ja jännäsin vähän sitä miten vaaleanharmaat sohvanpäälliset sopisivat yhteen uuden seinävärin kanssa. Sohvakangas on kylmän sävyinen harmaa, kun taas seinä taittaa enemmän lämpimän puolelle. Mutta ihan kivalta näyttää näinkin!

Kuivahtaneet laukat jaksavat vieläkin ihastuttaa maljakossa. Täytyy muuten istutella niitä maahan tänäkin syksynä. Kävin tänään ostamassa kukkasipuleita, mutta kaikki laukkalajikkeet olivat loppu! Yleensä niitä on löytynyt ihan helposti – nyt joudun vähän vielä etsiä.

olohuone-syyskuu-6980

olohuone-syyskuu-6988

olohuone-syyskuu-6961

Osallistuin tänään Rakenna-Sisusta-Asu-messuille Kokkolassa ja lupauduin kertomaan siellä omasta sisustamisestani ja bloggaamisesta. Jännitin esiintymistä etukäteen kovasti (olen aikaisemmin aina kieltäytynyt tällaisista tapahtumista), mutta ihan kivasti se taisi mennä.

Lauran kanssa messulavalla jutustellessa kävi ilmi, että osalla blogilukijoista saattaa olla se käsitys, että meillä näyttää kotona aina sellaiselta kuin näissä kuvissani – ja kuinka muu perhe siihen suhtautuukaan? No, te jotka seuraatte minua Instagram Stories -videoilla taidattekin tietää, että meidän arki näyttää ihan toiselta kuin blogikuvissa. Blogikuvat on napattu tietyllä hetkellä ja muuten täällä eletään aivan rennosti: lasten leikit valtaavat nopeasti olohuoneen ja kyllä me aikuisetkin levittelemme omia tavaroitamme lahjakkaasti ympäri kotia. Blogissa näkyy vain ne hetket, joita sinne valitsen julkaista, eikä meillä suinkaan eletä minun sisusteluni ehdoilla.

Nyt itse asiassa alankin siivota ja sitten laitetaan lohi uuniin…  Käykäähän muuten tuolla messuilla huomenna sunnuntaina jos täällä päin liikutte! Mukavaa viikonloppua!

*Iittalan Kaasa-lyhty saatu aikoinaan osana kaupallista yhteistyötä


Translation: This is how our living room looks at the moment. I have changed the sofa covers into grey ones (I have white and grey sofa covers), but all the extra cushions are the same as before. I was a little nervous on how the grey sofas would look against the warm beige wall colour (which I painted in the summer), but I think everything looks nice. It is ok to mix greys with beige tones.

Author

5 Comments

 1. Onpas kivannäköistä 🙂 Saanko udella, onko tuo suurin taulu mistä?

  • suvi m Reply

   Jep, kyseessä on Samsungin The Frame tv, joka toimii myös tauluna, silloin kun ei katsella televisiota. 🙂

 2. Ihana koti. Kiikkutuoli alkanut kiinnostamaan Onko teidän kiikkutuoli hyvä istua ja kiikkutuoli.

  • suvi m Reply

   Juu, on oikein hyvä istua. Kannattaa käydä koeistumassa esim. Vepsäläisellä tai jollakin Artekin/Vitran jälleenmyyjällä.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.