Tämä päivä on kulunut pääosin siivouspuuhissa. Illalla on luvassa ystävien seuraa ja hyvää ruokaa. En alunperin ajatellut tänään kirjoitella blogiin ollenkaan, mutta sitten muistin, että ehkä haluatte kuulla Iittala-arvonnan voittajan. Iittala-kuvieni myötä päädyin pohtimaan miten pastellisävyt sopivat jouluiseen sisustukseen.

Somistin glögihetken Iittala X Issey Miyake -sarjan astioilla ja tekstiileillä*. Vaaleanpunaiset kangasservetit eivät ehkä olisi ensimmäinen valinta jouluiseen kattaukseen. Mutta kun pastellisävyjen kanssa yhdistää perinteisiä jouluisia juttuja esim. havuja ja kynttilöitä, näyttää lopputulos oikeinkin jouluiselta ja tunnelmalliselta.

Makuuhuoneessammekin on joulun alla ollut hempeän sävyinen ilme uusien Midnatt-lakanoiden myötä. Näyttävä amaryllis tehostaa joulun tunnelmaa. Siitä löytyy häivähdys samaa punertavaa sävyä kuin lakanasetistä. Tämä ilme ei alleviivaa joulua, mutta on minusta sopivan tunnelmallinen tähän kauteen.

Vahvimman joulutunnelman sisustukseen luovat minusta joulukukat, havut ja kynttilät. Niiden seuraksi voi kokeilla vaihteeksi muitakin sävyjä kuin perinteistä joulun punaista.

Iittala-arvonnan voittaja

Onnetar suosi Iittala-arvonnassa nimimerkkiä Kristiina O kommentilla:

Pirteässä pakkassäässä glögi termarista nautittuna on ihan parasta.

Oikein paljon onnea sinulle ja lämmin kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!


Translation: Soft shades of pink in our home in December. I think you can decorate Christmas also with soft pastel colours, don’t you think?

*Iittala-tuotteet saatu aikoinaan osana kaupallista yhteistyötä

Author

4 Comments

    • Suvi M Reply

      Se on Muuton ”Compile”. Sisustuksen Koodista olen hankkinut.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.