easter-9601

Täällä vietetään pääsiäistä rennoissa merkeissä kotosalla. Söimme juuri pääsiäisaterian ja nyt makoilemme sängyssä ruokalevolla. Ennen ruokailua nappasin muutaman kuvan pääsiäiskattauksesta sekä muutamista pääsiäissomistuksistamme.

easter-9649

easter-9664

easter-9656

Ulko-ovessa on uusi pääsiäisaiheinen kranssi, jonka löysin Minimanista. Lisää pääsiäistunnelmaa terassille tuovat keväiset kasvit. Heitin kuivahtaneet kanervat vihdoin pois ja sujautin terassin ruukkuin narsissit. Siistitty terassi toivottaa trullit tervetulleeksi huomenna lankalauantaina, joka on meilläpäin perinteinen virpomispäivä.

easter-9609

easter-9620

easter-9629

easter-9646

easter-9613

Pääsiäinen näkyy meillä perinteisesti lasten askartelemina koristeina sekä keltaisina kukkasina. Olohuonetta kaunistavat leikkonarsissit sekä helmililja, jonka istutin Kubus-kulhoon*.

paasiaiskattaus-9527

paasiaiskattaus-9587

paasiaiskattaus-9531

paasiaiskattaus-9548

easter-9598

paasiaiskattaus-9546

Pääsiäiskattauksessa sovelsin ideaa, jonka esittelin aiemmassa postauksessani: tein kangasserveteistä* pupunkorvat ja pupun kasvot maalasin Mignon-munaan, joita nautimme jälkiruuaksi. Meillä ei ole vielä pyöreää pöytäliinaa, joten ilman sitä kattaus jäi hitusen arkiseksi. Maljakossa on perinteisesti tulppaaneita ja pajunkissoja. En ehtinytkään eilen enää kukkakauppaan hakemaan erikoisempia kukkasia. Hyvä näin.

Ruokailutunnelmia voi käydä kurkkaamassa Instagram Stories -vidoistani (@suvim_valkoinenharmaja) tai Snapchatista (valk.harmaja). Pääsäisloma jatkuu nyt leppoisan oleskelun merkeissä.

Hyvää pääsiäistä kaikille!

Happy Easter!

*Kubus-kulho ja Balmuirin kangasservetit saatu blogin kautta


Voit seurata blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.

Löydät minut myös Instagramista, Pinterestistä ja Snapchatistä (valk.harmaja).

Author

4 Comments

  1. Hei! Sinulla oli joskus aikaisemmin postaus & Traditionin milk lampusta. Mistä ostit varavarjostimen?

    • suvi m Reply

      Juu, muistit oikein. Varavarjostimen sain hankittua Finnish Design Shopista. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.