Kävin kurkkaamassa ideoita, joita olitte jättäneet minunpolo.fi -sovellukseen Volkswagen Polo-kampanjassa, johon olen lähtenyt mukaan blogiyhteistyön merkeissä (kirjoittelin siitä aiemmin ”Lähdetään Polo-picnicille” postauksessa). Oma ideani unelmien autoesittelytapahtumasta on Polo-picnic ja tarkoituksena on, että te lukijat voitte käydä tuonne sovellukseen täydentämässä ideaani.

Ja olipa teidän ideoita mukava lueskella! Sinne oli ehdotettu esimerkiksi tarjoiluksi Brita-kakkua ja suolaista piirakkaa (ja julkkiskokkia kokkailemaan), esiintyjiksi oli ehdotettu mm. miesartistia (Cheek ;)) ja dj:tä, ja ohjelmapuolella oli mm. esitys mitä Poloon mahtuu ja mahdollinen pakkauskilpailu siihen liittyen. Vielä on aikaa ideoida tai käydä tykkäämässä jo ehdotetuista ideoista! Muistakaa, että eniten tykkäyksiä saanut tapahtuma toteutetaan oikeasti, joten nyt meillä on mahdollisuus saada ihan ainutlaatuinen tapahtuma aikaiseksi! Olisi niin mukavaa päästä teidän kanssa Polo-picnicille!

Polo_picnic-ideat

Osallistuminen on helppoa: pelkkä tykkäys-napin klikkaaminenkin jonkin idean kohdalla riittää ja jos haluat voi täyttää omat tietosi kenttiin, jolloin osallistut arvontaan. Ideoiden jättäminenkin on helppoa: klikkaat vain ”Jätä idea” -painiketta ja täytät kentät. Ja mikä parasta, osallistut samalla mahtavaan arvontaan!

polo_picnicille

Lähtekää meitsin mukaan!

harmaja-pololink

Arvonnassa voit voittaa Volkswagen Polon kuukaudeksi käyttöösi tai Olivia- tai Divaani-lehtien määräaikaistilauksien puoleksi vuodeksi. Nyt siis rohkeasti mukaan! Osallistumisaikaa on 30.6. asti.

BlogiyhteistyoYhteistyössä:
Volkswagen

vw-logo

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.