No niin, Fiskars Inspiration™ -puutarhatyökalusetin arvonta on nyt suoritettu random.orgin toimesta ja voittajaksi valikoitui numero 97, eli Riitu kommentilla:

”Unelmapuutarha on vielä tosiaan unelmissa, mutta pieni rivarin piha saa nyt alkuun kelvata. Muutettiin, kun lumet oli jo maassa, joten jännityksellä odotan mitä kaikkea maasta pukkaa keväällä. Tarkoitus olisi kasvattaa hyötykasveja (salaatteja, yrttejä, tomaattia ja paprikaa) ruukuissa ja kesäkukkia myös. Maahan sitten helppohoitoisia perennoja, jos edellisen asukkaan valinnat ei miellytä. Vaikka piha onkin pieni, ihanaa että sellainen vihdoin on. Puutarhatyökalut tulisivat siis todella tarpeeseen, varsinkin kun ovat noin tyylikkäät!”

Oikein paljon onnea sinulle Riitu ja kiitos kaikille arvontaan osallistujille!
Kyllähän me taas pian järjestetään jokin kiva arvonta…

 

P.S. Muuten, vanhasta Bloggerin puolella sijaistevasta blogiosoitteestani on nyt automaattinen siirto tänne Divaaniblogien puolelle. Kätevintä on seurata blogiani kuitenkin jonkin seurantapalvelun avulla (esim. Bloglovin’, Blogilista tai Facebook) tai päivittää uusi osoite kirjanmerkkeihin, tai sitten lisätä blogin osoite Bloggerin Hallintapaneelin kautta lukemistoon (Lukemisto -> Lisää -> URL osoite http://divaaniblogit.fi/valkoinenharmaja/).

Author

2 Comments

  1. Heippa, sinun vanha blogi oli tosi Kiva ja seurasin sitä joka päivä. Nyt… Nojoo. Ja vaikka kuinka kivan kommentin jättäisin, sitä ei julkaista. On mennyt maku…. Sorry!

    • Anteeksi, mutta en nyt ymmärrä mitä tarkoitat. Kaikki kommentit pääsevät läpi, sillä minulla ei ole kommenttien moderointi päällä. Kentät täytyy tietysti täyttää oikein. Yhden kommentin olen tänä Divaaniaikana poistanut ja se oli yksi arvontakommentti, joka oli jätetty arvonta-ajan umpeutumisen jälkeen. Sellaiset kommentit, joissa on jokin URL-osoite, saattavat joutua moderointiin, mutta julkaisen ne kyllä myös.

      Ikävää jos sinusta tuntuu siltä, että tämä blogi on muuttunut. Itse olen jatkan samalla fiiliksellä kuin Bloggerinkin puolella. Onneksi nykyään on tarjolla niin paljon blogeja, että jokainen varmasti löytää sellaisen, josta itse pitää.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.