Ihastellaan tänään netin syövereistä löytyneen kauniin keittiön kuvia. Pidän kovasti tästä yksinkertaisesta ja ajattomasta keittiöstä! Kivitaso on aivan ihana sävyltään ja rouhea puulattia luo kivan kontrastin muuten hyvin moderniin asuntoon. Myös trendikäs rottinkituoli tuo mukavasti pehmeyttä moderniin keittiöön. Seinään upotetut kaapit ja hyllyköt ovat kauniit ja käytännölliset.

Mukavaa viikon alkua!


kuvat: Alexander White

Author

15 Comments

 1. Jep, todella kaunis tuo keittiön taso! Oli pakko tarkistaa lähdesivulta sen materiaali: kalkkikiveä. Ei taida olla yhtä huoletonta kuin komposiitti!? Omaan keittiöön pitäisi kohta tilata tasomateriaali..

  • suvi m Reply

   Sellainen käsitys minullakin on, että kalkkikivi ei ole yhtä helppohoitoinen kuin komposiitti. Mutta todella kaunis on.

 2. Oi kuinka ihana! Juuri tuontyyppistä ollaan suunnittelemassa omaan tulevaan kotiin Silestone-tasolla ja valkoisilla koneilla :)! Tosi valoisa, kompakti kokonaisuus!

  • suvi m Reply

   On kyllä. Ihanalta kuulostaa teidän keittiön suunnitelmat. 🙂

  • suvi m Reply

   Meidän komposiitti on pysynyt aivan uuden veroisena. Ollaan tykätty siitä kovasti. Kalkkikivestä en osaa sanoa…

 3. ihan huikean hieno! Tuota lattian sävyä mietin, että onko kuvia käsitelty koska se vaihtelee niin paljon eri kuvissa? No enivei kivoja sävyjä kaikki!

  • suvi m Reply

   Luulen, että lattia näyttää kuvissa erilaiselta, sillä päivän valo osuu eri kohtiin eri tavalla. Mutta onhan sekin mahdollista, että kuvien sävyjä on muokattu…

 4. Ps, sanoit jossain postauksessa että tasonne kestää sekä kylmää että kuumaa. Meille varoitettiin (meillä myös valkoinen kvartsitaso, kvartsikomposiitti kait virallisemmin) että se ei kestäisi kuumaa. Ei päällepäin näy välttämättä mitään läikkää tms jos laittaa kuuman kattilan tasolle, mutta se voi tehdä tasoon hiushalkeamia. Tällainen varoitus! Sanokaa jos olen väärässä. Näillä ohjeilla meidät varustettiin kyllä.

  • Me olemme laskeneet tasolle kyllä ihan kuumiakin astioita, mutta toki vain melko lyhyeksi ajaksi. Googlaamalla löysin tällaista tietoa:

   ”Näiden testien tulokset vahvistavat, että marmoriin ja graniittiin verrattuna OKITE® on vahvempi ja paljon vähemmän altis halkeilemaan, tahriintumaan ja murtumaan kuin mikään muu louhittu kivi.
   Itse asiassa vain kolme mineraalia – timantti, safiiri ja topaasi – ovat vahvempia kuin OKITE®.
   Lisäksi OKITE® kestää lyhytaikaisesti normaaleita keittolämpötiloja.
   Toisin kuin marmori ja graniitti ei OKITE® vaadi erityistä hoitoa tai huoltoa. Se ei ole altis tahroille, naarmuille tai kuumuudelle, ja sen joustavuus sekä lujuus ovat muita louhittuja kiviä paremmat, sekä myös sen kyky olla imemättä nesteitä.”

 5. Pingback: valkoinen kvartsitaso - sisustus-fi.com

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.