Muistatte ehkä kun kirjoittelin jonkin aikaa sitten ”Suunnittele oma kahvirasia” postauksessa Pauligin sovelluksesta, jolla voi suunnitella itselleen kahvipurkin ja tilata sen 3D tulosteena. Sain oman kahvipurkkini* eilen ja tykkään siitä valtavasti! Olen joskus kauan sitten kirjoitellut siitä kuinka tuntuu vaikealta löytää tyylikäs kahvipurkki, mutta nyt minun ei enää tarvitse etsiä.

oma_kahvipurkki

oma_kahvipurkki_sivu

oma_kahvipurkki2

oma_kahvipurkki_vaaka

oma_kahvipurkki_kaffi

Kahvirasiasta tuli juuri sellainen kuin olin kuvitellutkin! Se on vähän hankala kuvattava näin hämärällä kaudella, sillä purkin pinta on täysin mattainen eikä se heijasta yhtään valoa. Sivusta otetusta kuvasta erottaa ehkä parhaiten, että purkissa on hillitty salmiakkinen kohokuvio. Molemmalle sivulle asettelin pallot, joista kahvipurkkia on helppo nostaa. Toinen versio olisi voinut olla sellainen, jossa pallo olisi ollut purkin kannessa, jolloin kannen olisi saanut siitä helposti nostettua…

Nyt menen siivoamaan huushollin muualtakin kuin tuosta keittiönkulmasta, jossa äsken kuvasin. 😉 Mukavaa perjantaita!

*kahvipurkki saatu blogiyhteistyön myötä

Translation: Yesterday I got this coffee jar that I have designed in co-operation with Paulig. They have an application on their website that allows users to design their own coffee jars. The designs can be printed in 3D and ordered to your home (great idea also for a present).

Author

9 Comments

  • Juu, tämä oli kiva homma! Linkki löytyy tuosta postauksesta, johon tekstin alussa linkkasin. 🙂

 1. Wau,tuntuu noi kolmedee-hommat vieläkin aika uskomattomilta,mutta upea kahvipurkki! Ihanaa ja kahvintuoksuista viikonloppua!

  • Niinpä, on niin kummallista että voidaan printata 3D:nä! 😀
   Ihanaa viikonloppua sinnekin!

  • Kiitti! 🙂 Lasi on Hobstar-merkkinen ja omani tilasin Sisustuksen Koodista. Postauskin löytyy tuota taaempaa…

 2. Tyylikäs, ei voi muuta sanoa.
  Saako tuota leipäkoria vielä tuon värisenä? Olen löytänyt vain tummanharmaana ja sinisenä ;(

  • En osaa sanoa tuosta leipäkorista, sillä minulla on ollut tuo jo vuosia. Tosi harmi jos sitä ei enää saa vaaleanharmaana… :/

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.