Joku saattaa ehkä muistaa, että olen joskus blogin alkuaikoina pyytänyt vinkkejä tyylikkäistä kahvipurkeista. Uusi purkki löytyi lopulta, mutta entäs jos haluaisikin jonkin persoonallisemman vaihtoehdon? Nyt voin ilokseni kertoa, että se on mahdollista: Paulig on luonut nettiin sovelluksen, jonka avulla jokainen voi suunnitella oman kahvirasiansa 3D-muodossa. Yhteistyön merkeissä Paulig haastoi myös minut suunnittelemaan oman versioni kahvirasiasta. Ja jokainen teistä voi tehdä saman!

paulig_kahvi

kahvia

Pauligin sivuilla, osoitteessa www.paulig.fi/presidentti3d on sovellus, jonka avulla jokainen voi luoda mieleisensä Paulig Presidentti -kahvirasian. Kahvirasian voi tilata 3D-tulostuksena itselleen tai vaikkapa lahjaksi. Nyt kannattaa päästää luovuus valloilleen, sillä parhaimpien kahvirasioiden suunnittelijat voittavat itselleen maksuttoman 3D-tulostuksen (arvo noin 300 €)!

paulig_kahvia

Kahvirasian suunnitteleminen sujuu näppärästi Pauligin Presidentti 3D -suunnittelutyökalulla. Suunnittelutyökalun avulla voi valita kahvipurkin pinnan muodon, lisätä siihen halutessaan kohokuvioita ja pieniä objekteja. Kahvipurkista on mahdollista tehdä joko musta tai valkoinen ja eri elementtejä lisäämällä siihen saa tuotua omaa näkemystä. Kannattaa käyttää Crome-selainta.

suunnittele_rasia

oma_kahvipurkki

Itse ihastuin tuollaiseen hillityn kuutiomaiseen pintastruktuuriin yhdistettynä mustaan väriin. Muuten pitäydyin melko pelkistetyssä muotoilussa: lisäsin kahvipurkin molemmille sivuille vain pampulat, joista rasiaa on helppo nostella ja tuovathan ne kivaa ilmettäkin pelkistettyyn rasiaan. En malta odottaa, että saan oman suunnittelmani kahvirasian valmiina 3D-tulosteena!

Sinäkin voit voittaa oman rasiasi 3D-tulosteen, sillä Paulig Presidentin Galleria-sivulla on käynnissä äänestys: Facebook-tykkäyksien muodossa voi antaa äänensä omalle lempparirasialleen 12.10. asti. Raati valitsee eniten tykkäyksiä saaneista kahvirasioista 25 parasta, jotka voittavat itselleen maksuttomat 3D-tulostukset! Meidän bloggareiden rasioita voit äänestää 30.9. asti. Eniten ääniä saanut bloggari saa yhden 3D-lunastuskoodin arvottavaksi omaan blogiin. Oma rasiani löytyy galleriasta numerolla 952. Käykäähän äänestämässä suosikkianne!

Blogiyhteistyo

Yhteistyössä:

paulig_logo

 

Author

2 Comments

    • Juu, kannattaa osallistua! Ja tuon rasian suunnitteleminen oli niin hauskaa. 🙂 En malta odottaa, että näen omani livenä.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.