Ajatukseni kulkeutuvat väistämättä vähän väliä jouluun ja tänään surffailin netissä etsien kivan näköisiä adventtikynttilöitä. Saalis jäi melko laihaksi, sillä löysin vain nämä kolme:

adventtikynttilat1. Normann Copenhagen adventtikynttilä / 2. Tine K Home ”Mirror scent Christmas” /
3. Skandinavisk ”Jul” adventtikynttilä

Viime vuonna meillä oli tuollainen TIne K:n tuoksukynttilä, jonka kyljestä sai aina rastittaa joka päivä yhden numeron pois. Emme saaneet poltettua kynttilää loppuun ja kesällä se oli terassilla. Eipä se kauaa siinä kestänyt, kun linnut kävivät nokkimassa steariinit pois. Hups!

Tänä vuonna voisin hankkia tuollaisen Normann Copenhagenin adventtikynttilän. Skandinaviskin adventtikynttilä on kaunis, mutta meiltä löytyy jo saman sarjan kaksi tuoksukynttilää, joten Normann toisi vähän vaihtelua.

Oletteko te löytäneet kauniita adventtikynttilöitä?

Translation: I surfed the net and found only these tree stylish advent candles…

Author

15 Comments

 1. Tigerista löytyy punavalkoisia ristipistotyylisillä kuvioilla koristeltuja, 3 egee 🙂 ja Tigerin kynttilät on kuulema ihan hintaansa nähden hyviä (muualta kuultua).

  • Kiitos vinkistä! 🙂 Harmi vaan ettei täällä ”perähikiällä” ole kyseistä myymälää. Mutta pidän mielessä, kun liikun pääkaupunkiseudulla…

 2. Itse löysin Hemtexistä metalliset numerot 1-4 piikeillä, jotka sai laitettua kynttilän kylkeen. Halutessaan niitä voikin siirrellä miten haluaa ja joka vuosi voi ottaa erilaiset adventtikynttilät – numerot vaan kiertävät vuodesta toiseen. Sopii niin kruunu- kuin pilarikynttilöihinkin. Hintakaan ei ollut paha, muistaakseni 2,95€

  • Samasta olin tulossa vinkkaamaan! Erilaisia piikkinumeroita tuli vaan bongattua Vanhan Porvoon pikkuputiikissa.

   • Tuohan kuulostaa kätevältä! Pitääpä tsekata seuraavan kerran, kun menen Hemtexiin. Valitettavasti meidän kaupungin Hemtex lopetti…

  • Pikkuputiikeistakin kannattaa katsella. Toissa vuonna löysin sellaisesta kauniin harmaan adventtikynttilän. 🙂

 3. Meilläkin olla viime vuonna tuo Tine K ja eilen surffaillessani löysin myös nuo sun bongaamat kaksi. Skandinaviskin on mielettömän kaunis ja numerot on niin taitavasti naamioitu muiden kuvioiden joukkoon, että ei haittaisi, vaikka kynttilää polttelisi vielä helmikuussakin (tai kesällä ;). Liekö tuossa tuoksua mukana? Oon itse hurmaantunut saman merkin Hygge-kynttilän tuoksusta ja surutta sitä poltellut, joten jouluksi täytyy tilata vielä ainakin yksi jemmaan. Joulu siis mielessä enenevissä määrin täälläkin. Mies toi juuri Viipurista pilkkahintaisia pellavatuliaisia joulupöytään :).

  • Niinpä, Skandinaviskia voisi poltella muutenkin. En hoksannut tsekata, että oliko siinä tuoksua, mutta uskoisin että on.

   Oletpa saanut ihania tuliasia! Juuri tänään metsästin isoa pellavapöytäliinaa…mutta en löytänyt. Taidan teettää sellaisen itse, kun haluan pitkän, joka ulottuu lattiaan saakka.

 4. iDis&iNTeRiÖÖRi Reply

  En ole vielä kynttilöitä bongannut,mutta aivan ihqu kynttilänjalka löyty, johon olis kiva viritellä adventtikynttilät 🙂 Taidan kotiuttaa sen…

  • Kiva, että olet löytänyt hienon kynttiläjalan! Minäkin olen käyttänyt Kubus-kynttelikköä adventtina niin, että yksi kynttilä on sytytetty aina kerrallaan adventtisunnuntaisin.

 5. Ihana toi Skandinaviskin kynttilä kun sitä saa polttaa kerralla kauan! Tiedätkö, missä Suomessa sitä myydään vai nettikaupastako ostetaan?

  • Ainakin Finnish Design Shopissa on, mutta uskoisin että muihinkin liikkeisiin tulee. Sellaisiin, joissa muutenkin myydään Skandinaviskin tuotteita…

 6. En ole löytänyt, mutta eipä tarvitse enää etsiä. Esittelemäsi Normann Copenhagenin adventtikynttilä lähtee tilaukseen. Eikä hintakaan ollut Finnish Design Shopissa kuin 13 egeä.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.