Aurinko paistaa ja viikonloppu on alkamassa! Viikonloppuna ajattelin ottaa rennosti. Aloitin jo tänään: keitin kupillisen teetä ja istahdin keittiönpöydän ääreen lukemaan sisustuslehtiä.

avotakka

teekuppi

omajuttu

Uusi Avotakka ilmestyi eilen. En tietenkään malta olla hehkuttamasta täälläkin, että maaliskuun numerossa on ensimmäinen minun kokoamani printtijuttu! Muistan Avotakka-lehden ihan lapsuudesta saakka, sillä äitini on tilannut lehteä vuosikymmeniä. Ja nyt siellä on minun juttuni! Pysähdyin oikein miettimään, että mihin kaikkialle bloggaaminen onkaan minut vienyt ja kuinka monia upeita tyyppejä olen päässyt kohtaamaan. Omia esikuviakin. Huikeaa!

Paljon työtä on näihin blogivuosiin mahtunut. Mikään ei tule itsestään. Se on hyvä muistaa, vaikka joskus saattaisi näyttää siltä, että tämähän on ihan helppoa puuhaa. Mielenkiintoista on se, että koskaan ei tiedä millaisia mahdollisuuksia eteen saattaa tulla ja mihin kaikkeen intohimoinen harrastus saattaa johtaa. Uskallan unelmoida jatkossakin.

Aurinkoista viikonloppua!

Translation: My first story is now published in Finnish Avotakka interior design magazine. I am so excited!

Author

13 Comments

 1. Onnittelut sinun aivan upeasta ensimmäisestä Avotakan lehtijutusta. <3

  Se on kyllä niin sinun juttu ja oma sellainen.

  On ollut niin upeaa seurata sinun blogiuraa ja saanut nähdä kaiken sen, mitä mahdollisuuksia se on jo sinulle tuonut ja mitä kaikkea vielä tulevaisuus tuokaan … Uskallat asettaa tavoitteita ja ehdottomasti uskallat unelmoida niiden toteutumisesta.

  Aurinkoista viikonloppua sinne Kokkolaan!

  • suvi m Reply

   Voi kiitos kivasta kommentista Mirella! 🙂

   On tärkeää muistaa olla kiitollinen, eikä pitää mitään itsestäänselvyyksinä. Välillä pitää uskaltaa ottaa riskejä ja kokeilla itselle ihan uusia asioita.

   Aurinkoa sinnekin! 🙂

 2. Hienoa! Jotenkin tyylisi tunnistaa tosta jutusta, ja sen kuvat itseä kovasti miellyttävätkin. 🙂 Oma kahvihetki lehden kanssa on parasta päivässä!

  • suvi m Reply

   Onpas tosi kiva kuulla! 🙂 Valitsin juttuun (minulle tyypillisesti) tosi monia vaihtoehtoja, joten oli jännä nähdä mitkä niistä pääsivät lopulta lehteen asti.

   Rentoudun täysin, kun saan uppoutua sisustuslehtien maailmaan. En edes uskalla laskea kuinka paljon rahaa kulutan lehtiin… 😀

 3. Onnea, hieno juttu. Itsestään tällä saralla ei mikään tule, enkä usko kenenkään sitä kyseenalaistavan joka itse tätä tekee. Sinä olet minulle yksi esikuvista.

  • suvi m Reply

   Kiitos herttainen Terhi! <3 Minun pitikin kommentoida blogiisi, että selasimme sitä torstaina yhdessä Helena Karihtalan kanssa. Ihastuin siihen mustaan kattoon, joka sinulla oli inspispostauksessa ja näytin Helenallekin. 🙂

   • Kiva kuulla tapasin Helenan viime syksynä kun olimme ihan alkuvaiheessa meidän projektia. Sain monta hyvää vinkkiä häneltä mm sisävärien valintaan. Hieno nähdä millainen tästä messutalosta tulee.

 4. Onneksi olkoon ihan hirmuisesti! 🙂 En malta odottaa että pääsen itse pureutumaan lehtijuttuun! 🙂 Parantumisia flunssasta! 🙂

  • suvi m Reply

   Kiitoksia! <3 On kyllä ärsyttävää olla tässä flunssakierteessä! Jospa se katkeasi nyt, kun tein päätöksen joidenkin asioiden karsimisesta. Jää sitten enemmän aikaa myös inspiroitumiseen ja uusien blogijuttujen ideoimiseen. Mutta ensin pitää parantua kunnolla.

 5. Mahtavaa, isot onnittelut täältäkin! Avotakka on klassikko; ensimmäinen kotini esiteltiin sen sivuilla <3 Pitää itsekin kipaista lehtihyllylle. 🙂

  Kevätterveisin,

  Riika

  • suvi m Reply

   Kiitos! <3 Avotakka on kyllä kaikkien aikojen klassikko! Vanhempieni kotikin on esitelty Avotakassa joitakin vuosia sitten…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.