Ajattelin pitkästä aikaa koota inspiraatiopostauksen. Kuvituksena on sekalaisia otoksia, jotka syystä tai toisesta kiinnittivät huomioni. Tällä hetkellä ihastelen erityisesti upeita seinävärejä, kauniita petauksia sekä taitavia asetelmia, joista tulee kotoisa fiilis. Kuvien alla omat erityishuomioni kyseisestä kuvasta.

dining-room-in-warm-muted-hues

Tässä kuvassa jäin ihastelemaan tilan harmonista värimaailmaa sekä kauniita pajunkissoja. Hillittyä pääsiäistunnelmaa.

alvhem2_1

Huoleton petaus, jossa kauniit vaaleanruskeat pellavatyynynpäälliset kiinnittivät huomioni. Kuivahtanut oksa sopii hyvin tunnelmaan.

alvhem1

Ihana, kelim-matto tuo tyylikkäästi väriä ruokailutilaan. Risut maljakkoon ja lautaset rennosti kasoihin pöydälle.

alvhem10

Simppeli keittiö, jossa melko ajanhenkiset vetimettömät kaapit. Kutsuva ilme syntyy esillepanoista: yrteistä, astioista ja tekstiileistä. Tämä keittiö olisi aivan eri näköinen jos kaikki tavarat olisi laitettu piiloon, kuten usein näkee tehtävän.

alvhem8m

Mattamusta lattia, murretun harmaa seinä ja valkoinen katto – toimii! Tulemmekohan seuraavaksi näkemään entistä enemmän mustia lattioita…?

alvhem7_1

Kaunis, ruskean sävy seinässä. Kolhut seiskatuoleissa eivät haittaa. Ihana asetelma myös pöydällä.

alvhem5

Tässäkin kuvassa jäin katsomaan kauniita asetelmia. Ikean Sinnerlig-sarjan sohva jaksaa ihastuttaa kyllä edelleen.

alvhem3m

Ihana petaus! Sekalainen kokoelma tyynyjä ja kivan rento tunnelma.

Tämän päivän joutilaisuus tuli kyllä tarpeeseen! Kuinka rentouttavaa onkaan upota kauniisiin kuviin ja tehdä niistä omia huomioita. Aamupäivän luin sisustuslehtiä peiton alla ja siitä se ajatus sitten lähti: aloin suunnitella olohuoneen kalkkimaaliseinän maalausta ruskeammalla sävyllä. Ruskeat sävyt viehättävät nyt erityisesti. En saanut isäntää kuitenkaan innostumaan ajatuksesta, joten antaapa olla.

Translation: A random mix of inspiring pics. Brown tones, cosy look, lovely still life arrangements, muted colours on the walls and branches in vases…

Photos: Alvhem and Fantastic Frank

Author

8 Comments

 1. Kuluneista seiskatuoleista heräsi kysymys, että miten teidän tuolien pinnat ovat kestäneet vuosien saatossa? Meidän valkoisissa seiskoissa on melkoisia naarmuja esim. verkkareiden lahkeiden vetoketjuista:(. Toisaalta, käyttöä vartenhan ne on hankittukin ja aika saa näkyäkin. Onko sinulla vinkkejä siihen, että miten noita naarmuja korjailla kotikonstein? En oikein tykkää istuinsuojistakaan..

  • suvi m Reply

   On meilläkin jonkin verran naarmuja ja kolhuja seiskatuoleissa. On ihan luonnollista, että maalattuun pintaan niitä tulee. En ole niistä stressannut tai yrittänyt poistaa niitä mitenkään. 🙂

  • suvi m Reply

   Sävy-sävyyn maalatut pinnat viehättävät minuakin kovasti. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.