Kaupallinen yhteistyö: Iittala

Viime kuussa kirjoittelin upean Iittala X Issey Miyake ”Pause for Harmony” -malliston kansainvälisestä lanseeraustilaisuudesta Tukholmassa. Blogiyhteistyö jatkuu tänä keväänä vielä kahden postauksen verran ja pääsette kurkistamaan miten sisustan uutuusmalliston tuotteilla meidän kotia. Toki luvassa on myös mahtava arvonta.

Etenkin ”Pause for Harmony” -malliston upeat astiat ovat saaneet paljon näkyvyyttä blogeissa niin kotimaassa kuin ulkomailla, joten siksi päätin omistaa tämän postauksen lähes kokonaan malliston upeille tekstiileille sekä oheistuotteille. Japanilainen vaatebrändi Issey Miyake yhdistää tuotteissaan innovatiivista teknologiaa perinteiseen räätälintaitoon. Tässä Iittalan kanssa yhteistyössä toteutetussa mallistossa Issey Miyaken ominainen tyyli tulee selvästi esiin tekstiilien origamimaisissa, kolmiulotteisissa muodoissa sekä tuotteiden valimistustekniikassa. Tekstiilien vekitykset on toteutettu niin, että esim. kauniit taitokset säilyvät tekstiileissä pesun jälkeenkin (silitystä vekit eivät kestä). Ja kun tuotteita ei käytetä, ne laskostuvat kauniisti kasaan.

Tässä postauksessa katsomme tarkemmin kuinka ”Pause for Harmony” -uutuusmalliston sisustustuotteet* löysivät paikkansa meillä kotona, olohuoneessa ja makuuhuoneessa. Kuten tiedätte, minun on vaikea hillitä itseäni kun saan stailata upeilla sisustustuotteilla, joten kuvia on paljon. Pitkän postauksen läpikäyminen kannattaa, sillä postauksen lopussa on luvassa ihastuttava arvonta! Tietysti toivon myös, että saatte stailauksesta vinkkejä oman kodin sisustamiseen.

iittala_isseymiyake69

iittala_isseymiyake65

iittala_isseymiyake68

iittala_isseymiyake63jpg

iittala_isseymiyake42

Olohuone somistui luontevasti ”Pause for Harmony” -malliston koristetyynyillä sekä pientavaroilla. Ikkunan vastaiselle sohvalle asettelin malliston vekilliset 50 x 50 cm kokoiset tyynynpäälliset tummanharmaana ja hennon vaaleanpunaisena. Pöydälle syntyi asetelma malliston suuresta tummanharmaasta pöytäkukkasesta, kynttilälyhdystä sekä tummanharmaasta lasimaljakosta. Vielä kupponen höyryävää teetä ja sisustuskirja – oma, harmoninen hetkeni on siinä!

iittala_isseymiyake40

iittala_isseymiyake39

Malliston pöytäkukkaset ovat jo vakiinnuttaneet paikkansa meillä kotona. Olen asetellut niitä sinne tänne ja luontevimmin niiden päälle tulee laskettua kännykkä. Kankainen alusta on herkälle, lasinäytölliselle älypuhelimelle paljon sopivampi kuin vaikkapa kova marmori. Tämä voisi kuvastaa myös ”Pause for Harmony” -malliston ajatusta: lasketaan puhelin pöytäkukkaselle ja pysähdytään nauttimaan kiireettömästä hetkestä ilman häiriötekijöitä.

iittala_isseymiyake56

iittala_isseymiyake57

”Pause for Harmony” -malliston yksinkertainen maljakko on täydellinen yhdelle oksalle tai kukkaselle. Maljakot on valmistettu värilasista, jota auringonvalo ei muuta eikä haalista vuosienkaan kuluttua. Plussaa tulee myös siitä, että maljakot on suupuhallettu Suomessa Iittalan omassa lasitehtaassa.

iittala_isseymiyake61

Toiselle sohvalle valitsin ”Pause for Harmony” -malliston lempitekstiilini: vaaleanharmaat, kalanruototaitoksin koristellut koristetyynypäälliset. Näin ollen olohuoneessa vallitsee harmonen, harmaansävyinen värimaailma.

Tunnelmaa voi halutessaan piristää hyvinkin yksinkertaisesti; pelkkä kukan vaihtaminen maljakkoon ja toisen värisen mukin valitseminen riittäisi muutokseen, kuten alla olevista kuvista voi nähdä.

iittala_isseymiyake49

iittala_isseymiyake53

iittala_isseymiyake47

Pientä särmää Iittala X Issey Miyake ”Pause for Harmony” -malliston hillittyihin väreihin on tuomassa pirteä vihreä väri. Mallistoon kuuluu nimittäin smaradgin vihreä koristetyyny, kassi sekä pöytäkukkanen. Meidän kotiin valitsin malliston vihreän koristetyynyn, jolle löytyi luonteva paikka nojatuolista.

iittala_isseymiyake37

iittala_isseymiyake32

”Pause for Harmony” -malliston vihreä koristetyyny on malliston muita tyynyjä aavistuksen pienempi: sen koko on 35 x 35 cm.

iittala_isseymiyake28

iittala_isseymiyake25

iittala_isseymiyake30

Lukunurkkauksen tarjoiluvaunu somistui Iittalan Leimu-valaisimella sekä ”Pause for Harmony” -malliston kirkkaalla lasimaljakolla, koristelyhdyllä sekä vaaleanharmaalla pöytäkukkasella. Tässäkin pöytäkukkanen tarjoaa sopivan paikan laskea kännykkä alas ja istahtaa nojatuoliin rentoutumaan.

iittala_isseymiyake23

iittala_isseymiyake22

Iittala X Issey Miyke -yhteistyömalliston kassi on myös yksi ykkössuosikeistani! Kaunis, kolmiulotteinen kassi on kevyt, mutta tukeva. Suureen kassiin mahtuu paljon tavaraa ja se sopiikin oivallisesti vaikkapa ostoskassiksi; lisäksi se on helppo taitella mukaan.

Kurkistetaan lopuksi vielä meidän makuuhuoneen puolelle. Sängynpetaus sai uutta ilmettä lempparikoristetyynyistäni sekä ”Pause for Harmony” -malliston sisustuskankaasta ja pienesineistä.

iittala_isseymiyake20

iittala_isseymiyake17

”Pause for Harmony” -malliston sisustuskangasta voi käyttää monin eri tavoin. Perinteisimmin se taipuu kaitaliinaksi, mutta yhtä hyvin sitä voi käyttää täydentämään petausta kuten minä olen tehnyt. Kaksimetrinen kangas sopisi hyvin myös vaikkapa tuolin tai sohvan päälliseksi tai mikseipä sitä voisi kokeilla paneeliverhoksikin.

iittala_isseymiyake16

iittala_isseymiyake11

Petauksen viimeistelevät kauniit koristetyynyt. Vaikutelma olisi ihan erilainen jos olisin jättänyt rennot pellavapetivaatteet esille.

iittala_isseymiyake5

”Pause for Harmony” -malliston kynttilälyhty on saman muotoinen kuin sarjan kuppi, ainoastaan alaosan pyöreät reiät erottavat sen kupista. Kynttilänvalo pilkistelee kauniisti kynttilälyhdyn pienistä rei’istä.

iittala_isseymiyake7

Toiselle puolelle sängynpäätyä tein pienen asetelman ”Pause for Harmony” -malliston maljakosta ja pienestä lautasesta. Pieni lautanen yöpöydällä soveltuu hyvin vaikkapa sormusten ja kellon säilyttämiseen yön aikana. Samaan tarkoitukseen voisi valita myös pöytäkukkasen – se minulta löytyykin toiselta puolelta sänkyä.

iittala_isseymiyake2

iittala_isseymiyake12

iittala_isseymiyake9

iittala_isseymiyake19

Iittala X Issey Miyake ”Pause for Harmony” -mallistoon kuuluu tosiaan lisäksi vielä mitä ihanimpia astioita, joita pikkuisen jo vilahteli kuvissani. Tarkempi katsaus astiastoon on luvassa seuraavassa Iittala postauksessani. Mutta nyt siihen arvontaan:

iittala_isseymiyake_arvonta

ARVONTA!

Saan arpoa blogini lukijoiden kesken Iittala X Issey Miyake -tuotepaketin, joka arvo on 180 €. Voittaja saa valita ”Pause for Harmony” -mallistosta itselleen sopivia tuotteita tuolla summalla.

Näin osallistut arvontaan:

Kommentoi tähän postaukseen vastaamalla kysymyksiin:

mikä on sinun oma rauhan tai harmonian hetkesi arjen keskellä ja mitkä ovat suosikkituotteesi ”Pause for Harmony” -mallistosta?

Muista täyttää kommenttilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

Arvontaan on mahdollista osallistua 25.3.2016 klo 23.59 saakka.

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJA JULKISTETAAN PIAN.

Onnea arvontaan!

Kaupallisessa yhteistyössä / My styling sponsored by:

issey-miyake-designer-series

*Kuvissa esiintyvät Iittalan tuotteet saatu osana blogiyhteistyötä

Author

364 Comments

 1. Ihastuttavia ja harmoonisia tuotteita. Tyynynpäälliset on upeat. Oma hetki nojatuolissa ja vain olla ja nauttia hiljaisuudesta kaiken sählingin keskellä.

 2. Oma hetki sohvalla töiden jälkeen teekupposen kera 🙂 Samalla voi lukea päivittyneet blogit. Ihastuin mallistoon heti ja erityisesti noihin vaaleanpunaisiin lautasiin. Maljakolle olisi myös tarvetta. Sisustustyynyjen kiintiö on ehkä täynnä 😀

 3. Rauhallinen hetki on päivällä, kun pienin lapsi nukkuu ja isommat leikkivät pihalla. ☕

  Lempituotteeni ovat nuo vaaleanharmaat tyynynpäälliset.

 4. Ihana arvonta!

  Minulle suurinta mielenrauhaa saattaa tuottaa niinkin arkinen juttu, kuin siivottu koti. 😀

  No, toinen paikka missä ei murheet mieltä tavoita, on hevosen selässä. Siellä ei vaan voi keskittyä muuhun kuin juuri siihen mitä on tekemässä. Isojen eläinten seura on muutenkin ihmeellisen rauhoittavaa.

 5. Rauhallinen hetki parvekkeen kevätauringossa teekupin ja blogien parissa.

  Kaikki tekstiilit ovat ihania, mutta niin myös astiat ja maljakotin, vaikea valita!

 6. Hei! Ensinnäkin, rakastan blogiasi! 🙂 Olen aivan pähkinöissäni kaikista Issey Miyaken Iittalan kanssa luoduista sisustus- ja kattausvälineistä. Mielestäni kaikki tuotteet ovat kuin luotuja kotini rauhalliseen, muttei tylsänrauhalliseen sisustukseen. Esimerkiksi smaragdinvihreä tyyny on juuri sellainen väriläiskä silmänilo, jonka hankkisin heti lukunurkkaukseni nojatuolille jos voisin! 🙂 Olen eniten innoissani kankaista ja sen elävästä 3D pinnasta.

  Harmoninen hetkeni arjessa koostuu hyvästä kirjasta (jännäri), nojatuolista, hiljaisuudesta ja kissani kehräämässä vieressäni. 🙂

 7. Arki on kiireistä, mutta oma harmoninen hetkeni lienee se, kun lapset nukkuvat ja saan hetken istua rauhassa sohvalla puhtaassa kodissa tekemättä mitään.

  Nuo vaaleanharmaat kalanruotoiset tyynynpäälliset ovat suosikkini tästä mallistosta!

 8. Oma hetkeni on töiden jälkeen kotiin päästyä ja pikku kakkosen alettua. Hetken kahvitauko ennen loppuillan hulinaa. Noita tyynyjä ja astioita olenkin ihaillut joten nyt täytyy toivoa että niitä saisin kotiuttaa

 9. Oma harmoninen hetkeni on olla yksin mökin hämyisässä rantasaunassa vuodenaikana minä hyvänsä. Lempituotteeni mallistossa on tuo valkoinen tuikkukuppi.

 10. Ulpu Tuominen Reply

  Tykkään koko sarjasta, mutta erityisesti lautasista (leipälautaset). Harmooninen hetki syntyy aamukahvista, jonka saan kiireettömästi nauttia ennen perheen heräämistä. Yleensä selailen samalla sisustusblogeja ja haaveilen.

 11. Oma harmoninen hetki on lasi punaviiniä hyvän juuston/keksien kera ja hyvää leffaseuraa. Lähinnä kyllä viikonloppusin. Viikot on välillä yhtä hulinaa, että harmoonia kaukana 🙂

  Tyynyjä ei ole koskaan liikaa eli tyynynpäälliset ovat suosikit, ihanan kolmiulotteisia. Ihastuin näihin heti kun näin malliston… ja tuo kassi olisi makea heittää olalle 🙂 Mukana arvonnassa.

 12. Tyynynpäälliset on kauniita.

  Oma rauhallinen hetkeni on, kun lapset nukkuvat ja kotityöt on tehty – ja saa juoda rauhassa kupin kahvia.

 13. Rauhoittumisen hetkeni on illalla oma rauha hiljaisessa talossa, kun olen saanut vauvani nukahtamaan 🙂

  Ihastuin malliston astioihin ja sisustuskangas kuulostaa myös mielenkiintoiselta, toimisikohan se meillä keinutuolissa…

 14. Ihania tuotteita on niin paljon että vaikea valita suosikkia, mutta etenkin astiat miellyttää. 🙂 Minun rauhallinen hetkeni on kävelylenkki rauhallisessa ympäristössä. Siellä saa ajatukset järjestykseen ja mieli lepää. 🙂

 15. Oma harmonian hetki arjessa on juoksulenkillä. Säällä kuin säällä, toimii aina! Suosikkituotteeni mallistosta ovat tyynynpäälliset, niin kauniita!

 16. Päivän rauhallinen ja rentouttava hetki on kun päivä on jo kääntymässä yöksi ja istahdamme sohvalle vielä juomaan yhden kupilliset teetä ennen nukkumaan menoa.

  Suosikkejani ovat nuo vekki- ja kalanruotokuvioiset tyynynpäälliset. Myös kangaskassi on hauska. 🙂

 17. Oma rauhan hetki on yksikseen nautittu aamukahvi muun perheen vielä nukkuessa. Suosikkituotteita ovat kalanruototyynynpäällinwn ja nuo ihanat astiat.

 18. Oma rauhallinen hetkeni on rauhoittuminen päivän lehden ja teekupposen parissa työpäivän jälkeen: täydellinen hetki yksin kotona hiljaisuudessa ja rauhallisuudessa! Suosikkituotteeni mallistosta ovat smaragdinvihreä koristetyyny ja kirkas maljakko, täydellinen pari 🙂

 19. Oma hetkeni lempilukemiseni parissa, lapset nukkumassa, koti rauhallinen ja hämyisä… Kynttilälyhty on lempparini!

 20. Oma rauhallinen hetkeni on kohta syntyvän esikoiseni potkujen tunnustelu viikonloppuna aamuisin miehen kainalossa 🙂 tälle hullulle tyynynaiselle ja vaaleanpunaisen hurahtaneelle on nuo tyynyt silkkaa rakkautta 😀

 21. Tyynynpäälliset ovat kauniita! Oma rauhallinen hetkeni on kun lapset on saatu nukkumaan ja on hetki omaa aikaa, lukea esimerkiksi blogeja tai sisustuslehtiä teekuppi ja hiljaisuus seurana ♡

 22. Rauhallinen hetki teekupin kera nojatuolissa katsellen samalla ulos kauniiseen metsään. Nuo koristetyynyt on ihania!

 23. Minun rentouttavin hetkeni on sohvalla hyvän dekkarin, teekupin ja suklaan kanssa. Tähän sopisi lempituotteeni mallistosta, vaaleanpunainen ja tumman harmaa tyynyt.

 24. Se kun saa pitkän työpäivän jälkeen heittäytyä sohvalle kissaa silittämään 🙂 Sitten jaksaa taas. Juuri tuollaisen maljako mentävä aukko olisi kaapissani.

 25. Arjen oma harmoninen hetki on silloin, kun vauva nukkuu neljän tunnin päiväuniansa. Siinä kerkee juomaan kupin hyvää kahvia ja nauttimaan hetken rauhassa.

  Kyllä Iittalan uudesta mallistosta löytyi paljon ihanaa. Eniten ihastutti kalanruototyynyt harmaina.

 26. Arkisin oma hetkeni on nuorimmaiseni päiväuniaikaan. Kuppi kahvia, ehkä jotain pientä makeaa ja hyvä lehti. Suosikkejani on maljakko ja nuo harmaat tyynynpäälliset näyttää myös tosi kivoilta.

 27. Puhdas, siivottu koti, kukat maljakossa kun tulen perjantaina töistä kotiin!

 28. Arjen harmoniset hetket ovat minulle monesti aika pieniä seisahtumisia. Aamuisin on mukavaa katsella keittiössä kahvikupin äärellä keväistä sisäpihaa, hengähtää vähän ja aloittaa uusi päivä! Mallistosta meille rauhallisuutta toisi värikkääseen sohvatyynyvalikoimaan kauniit taitellut harmaat tyynynpäälliset.

 29. Omat rauhan ja harmonian hetkeni voi tiivistää kahteen asiaan: kiireetön hetki ja kupillinen kahvia, sekä hyvää lukemista, tai saunan lämmössä lauteilla pötköttely omassa rauhassa. Suosikkejani mallistosta ovat tummanvihreät lautaset ja tummanharmaat pöytäkukkaset.

 30. Oma hetki aamulla aamupalan kera uutisia selaillen. Suosikkini taitaa olla kupit! 🙂

 31. Oma hetkeni on ehdottomasti arkiaamuna aamukahvi-hetki… Ihastuin maljakoihin, niin ja astioihin! Niin kauniita!

 32. Arjen harmoniat koostuvat pienistä hetkistä yksin kotona, täysi hiljaisuus ja ulkona paistava kevätaurinko. Lempituotteeni Pause for Harmony -mallistosta on ehdottomasti maljakko. Hyvänä kakkosena tulevat tyynynpäälliset. Koko mallistosta huokuu aito minimalismi – mahdollisimman yksinkertainen tuote on kaikkein kaunein.

 33. Harmoniaa ja mielenrauhaa luo minulle arjen keskellä niinkin simppeli asia kuin siisti keittiö. Se hetki, kun päivälläisen jälkeen astiat ovat tiskikoneessa/tiskattu ja pöydät ovat puhtaina leivänmurusista ja kaikki on hetken paikoillaan. Ja itse saan istahtaa sohvalle hetkeksi…

  Issey Miyaken tuotteet ovat kyllä aivan ihania ja herättäneet kiinnostukseni Iittalan tuotteita kohtaan uudelleen! Suosikkituotteitani ovat kirkas lasimaljakko, joka kiinnitti huomioni heti kaupan hyllyllä ja ehdottomasti nämä uudet vaaleanpunaiset vekilliset tyynyt, ne sopisivat niin hyvin meidän makkariin <3

 34. Arkisin oma lempihetkeni on aikaisin aamulla, keskiviikon vapaapäivänä suuren kahvikupin, siistin kodin ja keväisen auringonpaisteen täydentäessä tunnelmaa.

  Iittalan mallistosta omat lempparini ovat ehdottomasti lautaset, etenkin pienet. Kirkas maljakko ja vaaleanharmaat koristetyyntkin näyttivät kyllä kivoilta, kun noita kuvia katselin!

 35. Sohva ja jalat ylös. Tykästyin kovin tuohon kassiin ja tyynynpäällisiin.

 36. Oma rauhan hetkeni on arjen keskellä kotiin paluun jälkeen, kun olen saanut tavarat paikoilleen ja olovaatteet päälle. Siinä on hyvä hetki hengähtää rauhassa 🙂

  Malliston tuotteet ovat kaikki aivan upeita. Jos suosikkeja pitäisi kuitenkin valita, niin omaan käyttöön tuollainen kassi olisi ihana. Olen myös ihastunut malliston pieniin pinkkeihin lautasiin. Tuo pinkki väri on näissä vain jotenkin niin hurmaava 🙂 Olisi ihana piristys nykyisten astioideni neutraaliin värimaailmaan.

 37. Ihana arvonta, kiitos! Minun harmonian hetkiä ovat aikaiset aamut, kun muu perhe vielä nukkuu. Mallistosta olen ihastunut erityisesti tuohon kassiin ja astioihin.

 38. Keskellä viikkoa vapaapäivä, ja se hetki kun mies on lähtenyt kouluun ja minä otan kahvikupposen sänkyyn. Ihastuin tuohon maljakkoon!

 39. Mun omat pienet rauhalliset hetkeni ajoittuvat yleensä iltaan, kun olen saanut pojan nukkumaan. Syön iltapalani rauhassa milloin mistäkin televisio-ohjelmasta nauttien 🙂 Tämä mallisto on kyllä kokonaisuudessaan niin upea, mutta ehkä eniten minua houkuttelee nuo lautaset ja kupit juurikin siihen rauhalliseen omaan iltapalahetkeeni 🙂

 40. Oma rauhan hetki on lounaan jälkeen, kun lapset rauhoittuvat leikkeihin/päiväunille ja itse istahdan kahvikupposen kanssa. Tuo maljakko on ihastuttava! Tyynynpäällisetkin on upeita! Ehdottomasti mukana arvonnassa! 🙂

 41. Harmoniaa on kun yksin saan istahtaa teekupposen kanssa kiikkuun, isommat ulkona ja vauva nukkuu.. Astiat ja maljakko on ihania.

 42. Rauhallinen hetkeni koostuu kupillisesta kahvia omalla sohvalla, lempi blogin parissa raskaan työpäivän jälkeen.

  Tyynynpäällisistä huolisin harmaan sävyiset ja etenkin kalanruoto kuvioitu sopisi meille.

 43. Vaaleanpunaiset tyynyliinat ovat kauniita. Oma hetkeni on silloin kun taapero on päiväunilla.

 44. Ihana arvonta! harmoniaa on ,kun saa aamuhetket viettää rauhassa !lehden ja kahvin kanssa!tuotteista pidän erityisesti valkoisesta tuikkukiposta!

 45. Oma hetkeni on muutaman kerran viikossa Les Mills -tunti pumpin, cxworxin ja balancen tahdissa.

  Valitsisin valikoimasta todennäköisesti tyynynpäällisiä ja kassin.

 46. Rauhallinen kävely itsekseen metsässä. Tätä tulee harrastettua ihan liian harvoin!

  Lempituotteitani mallistosta ovat maljakko, kassi ja vaaleanpunainen pieni lautanen.

 47. Rauhallinen, minun oma hetki on aamuisin kahvikupin kanssa kun muut nukkuu.

  Suosikkeja mallistosta ovat kaikki kalanruotolaskostetut tekstiilit sekä kassi.

 48. Anna Aurinko Reply

  Kyllä kahvihetki on paras hetki, erityisesti päivän eka kupillinen. Jotenkin se tuntuu rauhalliselta, vaikka olisikin hässäkkää ympärillä 🙂 Malliston suosikkejani ovat sohvatyynyt.

 49. Oih miten ihania sisustuskuvia! Iso Teema-mukillinen jotain tosi hyvää vihreää teetä, muutama pala tummaa suklaata ja joku kiva lehti ja pieni hetki omassa rauhassa – ei se muuta tarvitse! 🙂 Minun suosikkini on tuo hurmaava maljakko ja raitataitoksiset tyynynpäälliset. Toivottavasti arpaonni suosisi!

 50. Oma hetkeni on kahvit ja lehden lukeminen töiden jälkeen. Suosikkejani ovat tyynynpäälliset ja maljakko!

 51. Harmonisen hetken saa aikaan rauhallinen kahvihetki puutarhalehden tai sisustusblogien parissa. Suosikkituotteita voisi olla noista mikä vain, mutta valitsisin roosan koristetyynyn, johon voisi nojata roosan värisestä mukista kahvia juoden blogeja lukiessa

 52. Koko meneillään oleva äitiysloma on ollut mulle melko rauhallista ja harmonista arkea, mutta aamupalahetket rauhassa on kyllä parasta!

  Mun ehoton lemppari mallistosta on tuo kalanruotokuvioinen tyynynpäällinen!

 53. Minun harmoninen hetkeni on teekuppi, hyvä lehti tai kirja ja hiljaisuus 🙂 Harvinaista herkkua arjen keskellä, mutta silloin tällöin onnistuu.

  Astiat ovat ihania ja tyynyfriikki tsiikailee aina vaistomaisesti tyynyjä…tietenkin 🙂

 54. Sohvannurkassa tabletilta blogeja lukiessa on arjen lepohetkeni. Suosikkituotteitani ovat astiat, ne vaaleanpunaiset.

 55. Mun oma arkilempihetki on, kun saan istua lampaantaljalla vuoratussa tuolissa ja lukea lehtiä ja kitata kahvia! Paitsi tänään. Ja eilen. Kun nautin vuoden ekoista parvekekahveista, ai herkku!

  Tuosta mallistosta mun suosikit on noi harmaat tyynynpäälliset ja kirkas lasimaljakko 🙂

 56. Vaaleanharmaat koristetyynyt on todella kauniit ja pöytäkukkaset puolestaan hauska idea. Rentoudun arjen keskellä istuskellen keinutuolissa ja nauttien siististä kodista.

 57. Minun oma rauhan hetkeni on ottaa juuri tuo kupponen teetä, istua sohvalle, lukea tai katsoa lempparisarjaa telkkarista.

  Lempituotteeni olivat ehdottomasti ihanat kalanruotokuviolliset tyynyt ja myös molemmat maljakot miellyttivät silmää todella paljon! 🙂

 58. Se hetki, kun saan valahtaa sohvannurkkaan työpäivän jälkeen ja selailla rauhassa blogeja 🙂 tyynynpäällisfriikki rakastaa noita kauniita kankaita, mutta astiatkin on ihania!

 59. Harmoninen hetkeni on silloin, kun lapset ovat nukahtaneet yöunille ja illan kotityöt tehty. Suosikkini mallistossa on vihreä koristetyyny!

 60. Oma rauha kuuluu iltateen yhteyteen. Uudesta mallistosta pidän lautasista.

 61. Kahden touhukkaan lapsen äitinä, se rentouttavin hetki on illalla kun saan lapset nukkumaan. Silloin on ihana vetäytyä peiton alle sänkyyn isoon tyynyröykkiöön nojaten, vilkaisten ihanat inspiroivat kodinsisustuskuvat instagramista ja katsellen miehen kanssa netflixistä sarjoja tai elokuvia. Se on päivän ainoa hetkeni jolloin voin hengähtää :).

  Ihania tuotteita kaikki, mutta tuo vaaleanharmaa tyynynpäällinen houkuttelisi vaikka koti jo pursuaa tyynyistä ja tyynynpäällisistä 😀

 62. Rauhallisin hetki löytyy illasta hetki ennen nukkumaanmenoa. Ehdoton suosikkini on maljakko kummassakin värissä.

 63. Omahetkeni on yleensä silloin kun päivällinen on syöty, lueskelen blogeja kirjaston sohvalla, ja juurikin vihreä tyyny ja suloinen teekupponen sopisi siihen täydennykseksi 🙂

 64. Rauhalliset suihku ja saunareissut ovat arjen harmoniaa.

  Koristetyynyt ovat suosikkejani.

 65. Rauhallinen hetki on, kun istahdan sohvalle viltin kera selailemaan ipadilta sisustusjuttuja. Lempparini tästä mallistosta on ehdottomasti maljakot! Todella kauniita.

 66. Sarjan suosikki on kirkas maljakko.

  Rauhalliset hetket sijoittuivat aiemmin iiseihin viikonloppuaamuihin mutta nykyään yritän saada arkiaamut mielekkäämmiksi nousemalla ylös aiempaa aiemmin.

 67. Harmonian hetkeni on siivouksen jälkeen istua sohvalla ja nauttia puhtaasta kodista. Pause for Harmony -malliston suosikit ovat tyynynpäälliset ja vadit 🙂

 68. Oma rentoutumishetkeni on kuppi kahvia sisustuslehden parissa tai hetki omaa aikaa iltaisin, kun lapset ovat menneet nukkumaan. Suosikkini mallistosta on tyynynpääliset sekä astiat. Ihana arvonta!

 69. Tärkeä hetki minulle on hiljainen hetki illalla kotona sohvalla. Voin vain olla ja antaa ajatusten lentää.

  Tyynyt ovat aivan ihania ja kassi. Kaikelle löytyisi käyttöä!

 70. Harmoninen hetkeni on se, kun koti on siivottu ja tuoksuu puhtaalta. Blogien lukeminen päivän päätteeksi rauhoittaa myös. Mallisto on aivan ihana kokonaisuudessaan, mutta lempparini on kalanruotokuvioiset tyynynpäälliset ja maljakko!

 71. Ihana hetki on kodin siistimisen jälkeen istahtaa kivan lehden kans sohvalle! Vaaleanharmaat tytnynpäälliset ihania!

 72. Heippa! Oma hetkeni arjessa on silloin kun lapseni on päiväunilla ja saan keskeytyksettä juoda kahvikuppini tyhjäksi. Tänään auringonpaisteisella parvekkeella, ei valittamista!

  Pidin eniten noista kalanruotokuvioisista tyynynpäällisistä. Ihastuin heti.

 73. Arjen paras rauhoittumishetki on 2x viikossa, kun isompi lapsi on kerhossa ja pienempi päikkäreillä ja saa juoda kahvin rauhassa ja makoilla sohvalla.

  Hienoin Iittala tuote harmaa lasimaljakko 🙂

 74. Oma rauhan hetkeni ovat ne illat, kun mieheni nukuttaa lapsen ja saan vapaa-illan. Vaaleanharmaat tyynynpäälliset ja tuo harmaa maljakko ovat lemppareitani mallistosta.

 75. Hei.

  Kyllä paras heti itselläni on hektisen arjen kanssa viikonloppuaamut, kun lapset vielä nukkuvat ja saa lueskella hetken lempparilehtiä taikka suosikkiblogeja kaffikuppi kädessä tai klassikko, kovalla työllä siivottu koti ja rauhoittuminen. Arki kaikkinensa.

  Lemppareita mallistosta pöytäkukkaset ja tyynynpäälliset, tykkään isolla T:llä!

  terkuin Sari

 76. Oma harmoniahetkeni on iltaisin kotisohvalla kirjaa, lehtiä tai blogeja lukien hyvän teen ja tumman suklaan kera.

  Suosikkituotteeni mallistosta ovat tyynynpäälliset.

 77. Harmoninen hetki joko saunan löylyissä rentoutuen, tai vapaa-aamuna sängyssä pitkään makoillen. 😉

  Tyynyliinat ja maljakot jäi mieleen.

 78. Se hetki, kun illalla saa painaa pään tyynyyn ja lukea hetken kirjaa ja sitten nukahtaa.

  Kynttilälyhty.

  – Elma –

 79. Siivouspäivän jälkeen on ihana rentoutua sohvan nurkassa, nojata ihaniin tyynyihin ja ihastella maljakkoon asetettuja kukkia.

 80. Minun rauhallinen hetki on illalla teemukin kanssa sohvalla lueskellen. Tähän sopisi mainiosti Iittala X issey Miyaken tyynyt. Aivan ihanat. Samoin maljakkoa katsellessa mieli lepää. Ihana sarja. <3

 81. Paras hetki on illalla, kun on saanut pienet pojat nukkumaan. Hiljaisuus on musiikkia korville. 🙂 Iltapala rauhassa blogeja lukien. Lasimaljakko on kaunis ja olisi tarvetta uudelle yhden kukan maljakolle. Kivoja tyynynpäälisiä myös. Niitä ei voi olla koskaan liikaa. 😉 Hyvää kevättä ja kiitos hienoista stailauksista!

 82. Rentoudun hyvää kirjaa lukien vieressä suklaata tai lasillinen viiniä. Tykkään noista sarjan maljakoista.

 83. Malliston suosikkini ovat maljakot.

  Harmoniaa kiireiden keskelle tuovat hitaat viikonloppuaamut.

 84. Rakastan rauhallisia aamuja, niissä on jotain erityisen kaunista. Ihastuin sarjan laukkuun ja pöytäkukkasiin.

 85. Oma harmoninen hetkeni on lasten nukahdettua, uppoutua sohvan nurkkaan ja karata hetkeksi arjesta sopivan kevyen ja romanttisen kirjan kanssa.

 86. Harmoninen hetkeni arjen keskellä, usein viikonloppuisin: Kupillinen hyvää kahvia, pala tai pari suklaata ja joku ihana lehti.

  Suosikkejani ovat kassi ja hennon vaaleanpunainen koristetyyny.

 87. Nuo maljakot ovat suosikkeja. Oma harmoninen hetki muodostuu sohvalla lehteä lukien lasten päiväunien aikaan. Joka päivä sitä ei edes tule, jos ei unet osu kohdalleen samaan aikaan. Sillon saa muut kotityöt odottaa jos kesken päivän ilmaantuu omaa aikaa. 🙂

 88. Arjen rentouttavimpia hetkiä lienee työpäivän jälkeen kotona kuppi kahvia ja Hesari :). Illalla hetki tarkistaen uusimmat sisustuskuulumiset seuraamistani blogeista. Uuden malliston tyynyt on jo käyty liikkeessä hypistelemässä ja tuon vaaleanpunaisen ihanuuden kelpuuttaisin enemmän kuin mielelläni kotiamme kaunistamaan!

 89. Arjan hetkeni on aamulla, kun muu perhe vielä nukkuu ja juon kahvini ja luen lehden hiljaisuudessa. Suosikkejani ihanat tyynynpäälliset.

 90. Töiden jälkeen rauhallinen hetki kotona tai aurinkoisessa säässä lenkkeily! Valitsisin Tyynynpäälliset tai maljakot!

 91. Mulle arjen rentouttava hetki on iso kupillinen vihreää teetä sohvannurkkaan käpertyneenä.

  Suosikkini mallistosta ovat (saako sanoa kaikki?!) vekatut tyynynpäälliset vaaleanpunaisena ja tummanharmaana, lautaset, ja lisäksi rakastan tuota vihreää väriä, niin herkku!

 92. Mielenrauha tulee silloin, kun molemmat lapset ovat menneet sopuisasti nukkumaan ja minä saan vihdoin istua alas. Nuo harmaat tyynynpäälliset olisivat täydelliset meidän sohvalle/sängylle <3

 93. Vaaleanpunaisen tyynynpäälisen kanssa kupponen hyvää kaakaota. 🙂

 94. Rauhallinen aamu kahvin ja päivän lehden kanssa ovat mieleeni.

  Suosikkejani ovat maljakko ja tyynynpäälliset.

 95. Johanna kallioinen Reply

  Pieni hetki sisutusblogeja selaillessa lapsen nukahtamisen ja ilta siivouksien välissä. Paras tuote oli ehdottomasti tuo kaunis kalanruoto tyynyn päällinen.

 96. Nautin omasta rauhasta aamukahvin aikaan, kun muu perhe vielä nukkuu.

  Mallistosta suosikkini on tumma maljakko ja tyynyt <3

 97. Rentoutuminen sohvalla työpäivän jälkeen blogeja lukien

  Maljakot ovat kivoja.

 98. Oma rauhallinen hetkeni on aamukahvilla kun muut vielä nukkuvat. Ainakin tyynynpäälliset näyttävät ihanilta! 🙂

 99. Päivät on hyvin kiireisiä työn ja lasten merkeissä. Itselleni rauhan hetki päivässä on kun lapset nukkuvat ja kömmin teekupin kanssa hetkeksi sohvannurkkaan käpertyneenä.

 100. Minun rauhan ja harmonian hetki on kun 1,5 vuotias tyttömme käy touhun täyteisen päivämme jälkeen nukkumaan ja saan nauttia hiljaisuudesta.

  Ihanin tuote oli tyynynpäälliset. Niiden kanssa olisi mukava istuskella sohvalla 🙂

 101. Harmoniset hetket, illalla kun talo hiljenee. Suu makeaksi ja katsaus päivän blogeihin tai oman kullan kainaloon.

  Tykkään niin koko tästä mallistosta! Jos suosikkeja pitää yrittää valita, niin ehkä maljakot, astiat, kaitaliina ja kassi. No, onhan nuo tyynytkin aika ihania, herkkiä. Olikos niitä enää muita.. 🙂

 102. Tärkeitä omia hetkiä ovat arkena podcastin kuunteleminen työmatkalla ja viikonloppuna hesari ja aamukahvi. Maljakot olivat suosikkini!

 103. Arjessa rauhan hetki koittaa niinä aamuina kun itse menen iltavuoroon, mutta muu perhe on jo lähtenyt. Suosikkejani mallistosta ovat mukit, lautaset ja ihanat pöytäkukkaset.

 104. Viikonloppuaamut ovat kiireettömyydessään omaa rauhallista aikaa. Yhden kukan/oksan maljakolle olisi juuri nyt tarvetta ja sen tumman harmaa väri miellyttää.

 105. Ihania kaikki! Maljokoita olisi kiva hankkia lisää…

  Minun harmonien hetki on olohuoneessa katsellen ikkunoista metsää.

 106. Mun nirvana-hetki on saunan jälkeen vilvotellessa, kesät talvet omalla pihalla metsän reunassa. Ihan mahtavia tuotteita, vihreä tyyny on mun suosikki!

 107. Lauantai aamuisin on minun hetkeni. Puhdas koti, pitkään nukkuvat lapset ja rauhallinen aamukahvi blogien parissa. Nämä tuotteet näyttävät ihanilta. Harmaan ja vaaleanpunaisen ystävänä valitsisin tyynynpäälliset ja uudet astiat aamukahville.

 108. Laura Nokelainen Reply

  Kaikki ovat upeita, ajattomia, hieman eksoottisiakin tuotteita omalla tavallaan tässä mallistossa. Kaikista eniten pidän kuitenkin vaaleanharmaista kalanruotomaisista koristetyynyistä ja pöytäkukista (mahtava ajatus puhelimenkin kannalta). Myös yhden kukan maljakot ovat juuri sopivan kokoisia ja ihanan ajattomia, kuten muutkin Iittalan tuotteet. Yksinasuvana, minulle rauhallisimpia hetkiä ovat kouluvapaat, kotona vietetyt viikonloput, nauttien omasta vapaa-ajasta, ilman kiirettä, lepäillen ja nautiskellen sohvalla teetä.

 109. Aamukahvi ja netti-Hesari omassa lempi nojatuolissa ennen muun perheen heräämistä. Nuo tyynyt aivan ihania kaikki värit!

 110. Aamukahvit omassa rauhassa kera sanomalehden. Tyynynpäällinen on suosikkini.

 111. Oma hetki rauhaa löytyy lenkiltä musiikkia kuunnellen. Koko mallisto on upea, mutta zigzag ja pleated tyynyt ovat suosikkejani.

 112. Oma rentoutumishetkeni on illalla sohvalla sisustuslehtien ja -blogien parissa lasten käytyä nukkumaan. Suosikkini mallistosta on vaaleanharmaa tyynynpäällinen.

 113. Ehdottomasti paras hetki on, kun istun kuuma kahvi kädessä sohvalla ja katse seilaa läpi juuri siivottua ja siistittyä kotia, tuoreet kukat maljakossa tietysti kruunaa hetken 🙂 En ole kunnolla vielä ehtinyt tutustua kaikkiin uutuuksiin mutta astiat vaikuttavat ihanilta (erityisesti vaaleanpunainen sävy!) 🙂

 114. Oma rauhan hetkeni arjen keskellä on kävelylenkki ulkona. Raikas kevätilma virkistää ja tuulettaa ajatuksia.

  Suosikkituotteeni ”Pause for Harmony” -mallistosta on One flower vase.

 115. Rauhoitun rentouttavassa saunassa lempeässä lämmössä ja tunnelmassa. Suosikkituote on kynttiläkuppi.

 116. Olon tekee harmoniseksi esteettinen ympäristö, useimmiten oma, kaunis, valoisa ja vastasiivottu koti. Iittalasuosikkejani ovat ehdottomasti nuo ihanat pikku kupit ja kivanmuotoiset lautaset.

 117. Paras oma hetki syntyy hiljaisuudesta, hyvästä teestä ja lukemisesta.

  Suosikkituotteitani ovat kalanruototyynynpäälliset sekä harmaa maljakko <3

 118. Susan Vättö Reply

  Paras hetki on herätä yksin asunnossa, ilman herätyskelloa ja kiireitä, keittää kuppi teetä ja nauttia hiljaisuudesta. Lempituote on valkoinen tote bag.

  -Susan

 119. Oma kahvihetki töiden jälkeen kaikessa rauhassa. Ihastuin täysillä noihin vaaleanpunaisiin pikkulautasiin.

 120. Kommentoi tähän postaukseen vastaamalla kysymyksiin:

  mikä on sinun oma rauhan tai harmonian hetkesi arjen keskellä ja mitkä ovat suosikkituotteesi ”Pause for Harmony” -mallistosta?

  Oma rauhan hetkeni toteutuu uuden harrastuksen Italialaisen 1500-luvun miekkailun parissa. Salilla ovat läsnä vain minä, pysähtynyt aika ja kaunis teräksinen käsityönä sepän hartaudella tekemä miekka. Iittala Pause for Harmony mallistosta on todella hankala valita suosikkia, mutta voiton lopulta vie origamimainen kassi ja ihanan muotoiset lautaset!

 121. Rauhallinen kahvihetki on arjessa ihan parasta! Kuvissa näkyvät tyynynpäälliset ovat todella upeita!

 122. Kahden alle 3-vuotiaan lapsen äitinä saan oman hetken, kun molemmat pienokaiset ovat päikkäreillä. Silloin kahvikuppi käteen, jalat pöydälle ja joku hyvä sisustuslehti, yeah! Iittalan uutuusmallistosta ihastelin eniten noita tyynynpäällisiä.

 123. Niin imelältä kuin se kuulostaakin, joka päivä harmonisin ja paras hetki on, kun molemmat ollaan tultu töistä kotiin ja saa pysähtyä toisen kainaloon sohvalle.

  Maljakko ja kassi on suosikkejani.

  Selina.kustula[at]gmail.com

 124. Istahtaminen k-tuoliin Kodin kuvalehden tai jonkin sisustuslehden kera. Jokin tyynynpäällisistä olisi kiva kotiuttaa meillekin.

 125. Joka ilta lapset laittavat lelut paikoilleen ja me mieheni kanssa järjestelemme muuten paikat. Niinpä on arjessa ihanaa herätä siistiin kotiin ja nauttia kuppi teetä rauhassa. Kankaiden kolmiuloitteisuus ihastutti, tyynynpäälliset kotiutuisivat meille.

 126. Paras hetki on arjessa, kun kevät aurinko paistaa ja istun terassilla huovan alla ja katson kaunista joki maisemaa. Eniten miellytti Tyynynpäällinen 50×50 cm vaaleanharmaa

  Miyake Design Studio 🙂 Kuosi on samalla rauhallinen ja rosoinen.

 127. Klo 18-19 ei äitiä saa häiritä, kun tulee ”Emmentaali” 🙂 Se on minun rauhan hetkeni… Kalanruotojutut on ihania! Varsinkin söpö laukku.

 128. Oma rauhanhetkeni on aamukahvi silloin, kun lapset vielä nukkuvat. Kovasti innostuin tässä mallistossa tyynyistä. Kiva postaus!

 129. Se hetki päivästä sohvalla kahvikupin kans kun työpäivä on takana ja mieskin tullut töistä! Maljakot ja lautaset ihastuttavat eniten!

 130. Mun rauhanhetkeni päivässä on silloin kun pikkutyttäreni nukahtaa päiväunille ja minä saan käpertyä nojatuoliin iso teemuki kädessä katsoen suosikkisarjaani 🙂 Suosikkituotteeni on nuo tyylikkään erilaiset astiat valkoisena!

 131. Samoin minulla! Lapsen ollessa päiväunilla minä vallan sohvan, kahvikuppi kädessä lueskelemassa sisustuslehtiä. Pala raakasuklaata vielä kyytipojaksi Suosikkituotteeni on tuo harmaa lasimaljakko. Vekilliset tyynynpäälliset ja vaaleanpunainen keramiikka ovat myös sydäntä lähellä

 132. Istahdan joka aamu hetkeksi lukemaan lehteä ja syömään aamupala kahvi- tai teekupin kera ennen päivän touhuihin kiiruhtamista – tämä on tärkeä osa heräämistä uuteen päivään!

  Issey Miyake -mallisto on kokonaisuudessaan mieleeni, mutta parhaat ovat nuo tasaraitaiset harmaa ja vaaleanpunainen tyyny. Olisin vaaleanpunaisen ehkä jo ostanutkin, mutta 130€ tuntuu koristetyynystä vähän paljolta, kun niitä on kuitenkin kiva välillä vaihdellakin.

 133. Laura pihlajamäki Reply

  Upea mallisto, josta suosikkituotteeni on pieni maljakko. Oma rauhallinen hetken on istumaan teekuppi ja lehden kanssa.

 134. Maljakko tumman harmaana, sekä kassit ovat suosikkejani.

  Hiljainen ja rauhallinen hetki aamulla kahvikupin ääressä.

 135. Kupillinen kahvia aurinkoisella parvekkeella <3 Kaikki tuotteet sopisi meille niiiiin hyvin, mutta jos joku lemppari pitää valita niin kalanruoto-tyynyt 🙂

 136. Oma rauhallinen hetkeni on usein iltaisin, kun lapset ovat nukkumassa. Silloin sytyttelen kynttilöitä, keitämme teetä ja nautimme tunnelmasta ja rauhallisuudesta 🙂 Pidän noista maljakoista ja tekstiileistä! Ihana arvonta ja upeita kuvia postauksessa!

 137. Saunominen ja hetket juuri ennen ja jälkeen yöunien.

  Suosikkituoteet ovat ruokaliinat ja kassi.

 138. Oma harmonian hetkeni on siivousurakan jälkeen vietetty välipalahetki puhtaassa, raikkaan tuoksuisessa kodissa. Lempituotteekseni nousi kirkas lasimaljakko (:

 139. Minun yksi rauhanhetkistäni on se hetki suursiivouksen jälkeen, kun kevätaurinko paistaa puhtaiden ikkunoiden läpi ja istahdan alas katselemaan työn tuloksia. Ilmakin tuntuu kevyemmälle, kun kaikki on paikoillaan, pölyt pyyhitty ja hiljaisuus humisee korvissa imurin sammuttua. On niitä hetkiä varmasti muitakin, mutta tuollaisena hetkenä olo on mitä levollisin, ja siitä pysähtyy välillä uskomattoman pitkäksi aikaa nauttimaan.

  Suosikkini mallistosta ovat pikkuiset vaaleanpunaiset lautaset sekä tuikkulyhty. Herkkiä ja kauniita.

 140. Oma rauhan hetkeni arjen keskellä on aamupuuroni syönti. Haluan syödä sen ihan rauhassa ja käyttää siihen suuren osan aamustani. Päivä lähtee paljon huonommin käyntiin ilman tätä ihanaa hetkeä. Rakastuin malliston lautasiin sekä vaaseihin/maljakoihin.

 141. Kaakaonkuppi kädessä terasilla kevätauringon lämmittäessä, mikään ei ole parempaa.

  Nuo tyynynpäälliset veivät sydämeni heti!

 142. Kyllä vekitetyt tyynynpäälliset, pari kynttilää ja kupillinen kuumaa sohvalla ilman häiriötekijöitä ois poikaa;)

 143. Oma rauhan hetkeni on sohvalla suomalaisen (sisustus)lehden ja Fazerin sinisen suklaan kanssa. Mallistosta suosikkejani ovat maljakot seka isot lautaset. Terveiset aurinkoisesta Keski-Euroopasta!

 144. Parasta on päästä sohvalle lukemaan päivän lehteä työpäivän jälkeen.

  Tyynyliinat ja maljakot ovat suosikkejani.

 145. Tämmöiset arkivapaan aamut ovat parhaita kun muut ovat lähteneet kouluun ja töihin ja saan itse aamutakissa syödä hitaasti aamupalaa ja lukea lemppari-sisustusblogeja. Kokoelmasta harmaat pöytäkukkaset ovat mielestäni erityisen ihania ja harmaat kalanruototyynyt sopisivat ihanasti kalanruotoparketin kanssa.

 146. Rauhan hetkeni arjen keskellä on lukuhetki lapsen mentyä nukkumaan.

  Uudesta mallistosta on pakko antaa krediittejä. Sopii skandinaaviseen ja japanilaiseen sisustukseen. Iso plussa kotimaisista maljakoista. Niitä himoitsen eniten.

 147. Oma rauhan/harmonian hetkeni arjen keskellä on lapsen päiväunien aikana päiväkahvit. Suosikkituotteeni upeasta mallistosta ovat lautaset, vadit sekä kupit kaikissa väreissä.

 148. Lenkki metsässä kauniissa säässä saa pään tyhjenemään stressaavista ajatuksista ja täyttää sen ihanasti inspiraatiolla 🙂

  Ihastuin itse ensimmäisenä sarjan upeisiin maljakoihin ja lautasiin.

 149. Kiireetön kävelylenkki koirien kanssa metsässä. Oma suosikkini on vaaleanpunainen (tai myös valkoinen) pikku lautanen ja kuppi.

 150. Tyynyt ja astiat, etenkin puuterisen vaaleanpunaiset, ovat suosikkejani! Iso mukillinen maitokahvia iltapäivällä töiden jälkeen omassa rauhassa on ihana ja rauhoittava rutiiniksi muodostunut hetki omaa aikaa.

 151. Kiitos blogistasi, silmä lepää kauniisti sisustetussa kodissa. Ensimmäisenä ihastusta herättivät suloiset astiat, pieni lautanen ja kahvikuppi. Kivoja myöskin vaaleanharmaat tyynynpäälliset sekä maljakko.

 152. Oma rauha syntyy hiljaisuudesta tai lempimusiikista, mutta toki se vaatii harmonisen ympäristön kuten oman kodin tai kauniin luonnon. Suosikkini sarjasta on tarjoilulautanen ja maljakot.

 153. Kauniita kuvia! suosikkini on nuo maljakot. Oma hetkeni on kupillinen kahvia ja suklaan pala, mielellään myös jotain luettavaa siihen kylkeen 🙂

 154. Suosikkeja ovat vaaleanharmaa tyynynpäällinen ja vaaleanpunainen kuppi & lautanen. Hetken harmonia syntyy mutteripannulla tehdyn latten äärellä, kun molemmat lapset ovat (hyvällä onnella) yhtäaikaa päiväunilla.. 🙂

 155. Pyrin ottamaan päivittäin oman rauhallisen hetken heti töiden jälkeen, keitän kupin kahvia ja istun tekemättä mitään. Sen jälkeen jaksaa taas keskittyä lapsiin, heidän päivän kuulumiseen ja aloittaa valmistautumisen illan treeniin. Suosikkituotteeni ovat maljakot sekä astiat, ne sopisivatkin uuteen juuri valmistuneeseen omakotitaloomme täydellisesti.

 156. Hetki, jota kutsun nimellä rauhan kahvit eli työpäivän päälle piiiitkä hetki istua rauhassa (ei ketään muita kotona) ja nauttia kahvia ja lukea lehtiä tai täytää sudokuja.

  Pidän eniten tämän sarjan astioista:) nam

  terttu

 157. Oma hetki – kun muu perhe nukahtaa, minä käperryn sohvalle viltin mutkaan hetkeksi nauttimaan hiljaisuudesta ja rauhasta hyvän lukemisen kera tai sitten Emmerien ;D

  Suosikkejani on ehdottomasti tuo kassi ja nuo kalanruototyynynpäälliset!

 158. Oma rauhan hetkeni on lapsen päiväuniaika. Silloin keitän kupposen kahvia ja selailen blogeja sekä nautin hiljaisuudesta.

  Ihania tuotteita, joten vaikea valita vain yhtä, mutta sanotaan nyt vaaleanharmaa tyynynpäällinen.

 159. Oma rauhallisuuden hetki arjessa on kuppi kuumaa teetä ja hyvä aikakausilehti sohvannurkassa. Suosikkituote mallistosta lötyyi tosi helposti: Pleated cushion cover

  Pink. Mukana mahtavassa arvonnassa!

 160. Rauhallisimmat hetket löytyvät hiljaisista aamuista kahvin ja lehden kera. Suosikkituote tästä mallistosta on ehdottomasti kalanruotovekitetty harmaa tyynynpäällinen: wau!

 161. Vapaapäivänä oma päiväkahvihetki ihan itekseen.

  Monta kivaa, esim. t.harmaa vekkityynynpäällinen.

  -Ilmeini

 162. Ihana arvonta! Omia suosikkejani on tuo pieni lautanen ja kassi. Arki on meillä aika vauhdikasta 1,2 vuotiaan tytön kanssa. Minulle kaikista suurinta mielenrauhaa tuo oma pieni hetki lounaan ja kahvikupin ääressä, ihan minä ajatusteni kanssa, välillä myös ilman niitä 🙂

 163. Tällä hetkellä päivän rauhoittumishetki on oma kahvihetki tytön päikkäriaikaan. 🙂 Mallisto on ihana; erityisesti tykästyin maljakoihin ja tyynynpäällisiin.

 164. Oma rauhallinen hetkeni arjen keskellä onnistuu kirjaan syventymällä tai hiihtolenkistä yksin metsässä. Tykkäsin kovasti noista tyynynpäällisistä. 🙂

 165. Aamut ovat omassa arjessani se tärkein hetki! Aamiainen valmistetaan mahdollisimman pitkälle jo illalla, aamiaisen yhteydessä luetaan uutiset ja blogit ja sen jälkeen mieluiten jooga tai lenkki luonnossa.. Herään aikasin, niin tämän kaiken ehtii hyvin – illat ovat aina kiireisiä vaikka kuinka yrittäisi etukäteen suunnitella..:) Kahviastiasto miellytti omaa silmää, samoin kyllä tyynynpäälliset! 🙂

 166. Pitkät ja kiireettömät aamut kahvikupin kanssa lehteä lukien ovat minulle tärkeitä harmonisia hetkiä. Lempituotteitani ovat lautaset ja kätevä sekä kaunis ostoskassi!

 167. Harmoninen hetkeni on lapsen päiväuniaikaan, sohvan nurkassa, latten ja sisustuslehden kanssa. Samalla voi haaveilla vaikka tuosta tummanharmaasta maljakosta, joka on aivan upea!

 168. Ome hetkeni on silloin kun lapset on saatu päiväunille, keitän kupin kahvia ja luen lempiblogeja. Suosikkituotteet ko. tuotteista ovat vaaleanpunainen ja tummaharmaa tyynynpäälliset. Maljakotkin löytäisivät paikkansa kodistamme.. 🙂

 169. Harmonisimmat hetkeni vietän metsässä koirieni kanssa, kuunnellen hiljaisuutta. Tyynynpäälliset sopisivat kyllä sohvallemme!

 170. Minun harmonian ja rauhan hetkeni on aamulla kun muu perhe vielä nukkuu. Katselen pihapuussa ruokailevia oravia ja pikkulintuja. Verenpaine laskee, ja hengitys tasaantuu, mieli lepää ja rauhoittuu luonnon näyssä.

 171. Aamukahvi, blogien selailu, ihanan rauhallista kun muu perhe vielä nukkuu. Herään joka aamu ennen muita jotta saan kokea tämän rauhan ja harmonian.

  Kivoja juttuja ennen kaikkea nuo maljakot kävisi tyyliini, astiat myös super ihania!

 172. Mun hetkeni on se kun just siivottu keittiö, teemuki ja uudet kukat <3

 173. Aivan ihastuttava koti ja nuo tyynyt voisi heti muuttaa meille! Kyllä se niin on että se ihana rauhallinen ja harmooninen hetki on se,kun tulee väsyneenä kotiin työpäivän jälkeen istahdan sohvalle teekupposen kanssa kaikessa hiljaisuudessa ja nyt kevään korvilla kuulet lintujen sirkuttelun.Siinä kyllä mieli lepää ja nuo tyynyt sopisi niin ihanasti meidän valkoisen nahkasohvan kanssa 🙂

 174. Kauniita tuotteita etenkin tyynynpäälliset ja astiat, niillä olisi kiva uudistaa kotia. Ihana hetki on lauantaina aamupäivällä, kun saa rauhassa nauttia kahvia muun perheen vielä nukkuessa eikä ole kiire minnekään!

 175. Koko perhe yhdessä merellä, jäällä hiihtämässä tai veneilemässä. Se rauhoittaa ja yhdistää.

  Ihanat taitetut pellavat tuo luonnon kotiin.

 176. Kuppi teetä sohvan nurkassa hyvän kirjan parissa. Nuo tyynyliinat oli ihania!

 177. Ihania kuvia ja kiva arvonta!

  Minulle arjen pieni harmoninen hetki on työpäivän päätteeksi ja kotityöt tehtyä kun voi istahtaa sohvalle ja katsella jotain hyvää tai lukea. Viikonlopun harmoniaa ovat kiireettömät aamut ja pitkään nautittu aamukahvi 🙂

  Lahjakortilla meille taitaisi kotiutua ainakin tummanharmaa tyynynpäällinen, mutta monta muutakin mukavaa tuotetta löytyy 🙂

 178. Harmonisin hetkeni on saunan Lauteilla puukiukaan hellissä löylyissä.

  Tykkään maljakosta ja kalanruototyynyistä.

 179. kyllä nuo tekstiilit ovat ehdottomasti parasta mallistossa,

  ja tekstiileillä sisustuskin päivittyy vuodenaikojen mukaan

  vaivattomasti

 180. Perjantaina työpäivän jälkeen hyvän sisustuslehden tai kirjan ääressä. Lisäksi jotain herkullista naposteltavaa.

  Tykkään tyynynpäällisistä ehkä eniten. Kaikki tuotteet olivat kyllä hienoja ja ottamasi kuvat upeita!

 181. Maljakko on aivan ihana! Yksi harmoninen hetki on arkisesti hyvä tv-sarja ja kupillinen jäätelöä lasten mentyä nukkumaan.

 182. Oma rauhan tai harmonian hetki arjen keskellä on rauhallinen, kattava aamupala.. erityisesti aamuauringossa parvekkeella, kevään tuntua 🙂 Lempparit ”Pause for Harmony” -mallistosta on absolut nuo maljakot ja tyynyliinat! Muutenkin koko Issey Miyake mallisto on aivan ihana.

 183. Nuo astiat ovat niin upeita, että toivoisin niitä kotiini! Puhdas koti viikonloppuna tuo itselleni rauhaa ja harmoniaa.

 184. Elina Salmela Reply

  Tekstiilit ovat minun makuuni.. =)

  Parhaat ja harmooniset hetket tulee vietettyä pihasaunassa, lauteilla ja löylyn jälkeen sohvalla pötkötellessä..

 185. Oma voimahetkeni on sisustuslehti ja kahvikuppi kädessä kotisohvallamme. Suosikkituotteeni mallistosta on vaaleanharmaa tyynynpäällinen.

 186. Paras hetki on aamulla, kun kaikki muut ovat vielä nukkumassa ja palaan nälkäisenä kotiin aamulenkiltä. Koiralle ruoka ja itselle runsas aamiainen, niin päivä lähtee parhaiten käyntiin. Ihania tuotteita, jospa niitä joskus näkyisi kodissani! 🙂

 187. Ihana arvonta, toivottavasti onni vihdoin suosii! Päivän paras ja rauhallisin hetki on illalla kun taapero tuhisee vieressä ja tietää että talo hiljenee ja rauhoittuu.

 188. Mun harmoninen hetki oli just nyt, kun katselin näitä ihania kuvia kauniista kodistasi.

  Pidän koko tuotesarjasta, mutta suosikkini taitaa olla harmaa yhden kukan maljakko.

 189. Tämä on se päivän ihana hetki – iso kuppi teetä ja sisustuslehti tai -blogi. 🙂

  Vekilliset tyynyt ovat ihania ja tuo sisustuskangas myös kaunis ja mielenkiintoinen.

 190. Oma rauhallinen hetkeni arjessa on perinteisesti aamukahvin juonti ja uutisten lukeminen rauhassa. Pyrin pääsääntöisesti heräämään hieman aikaisemmin, jotta saan nauttia kiireettömästä aamusta, eikä tarvitse kauheella vauhdilla rynnätä mihinkään. Myös iltaisen usein rauhoitun tee tai kaakaokupin äärelle ja lueskelen blogeja tai sisustuslehtiä. Vaikea valikoida koko tuotesarjasta mieluisinta tuotetta, mutta pakko sanoa että nuo astiat ovat erityisesti mieleeni.

 191. Kävelylenkki arjen hulinan keskellä rauhoittaa.

  Suosikkituotteita löytyy monia mallistosta, mutta maljakon valitsen jos yksi pitää sanoa!

 192. Kirsi Anttonen Reply

  Rentoudun parhaiten kahvikupin ja hyvän lehden seurassa. Valitsisin sarjan astioita. Kirsimaarit

 193. Ehdottomasti kolmiulotteiset tyynynpäälliset olivat lemppareita. Kukkamaljakot myöskin! Rauhallinen hetki sohvalla, lenkki ulkona ja kesällä sauna ja pulahdus veteen.

 194. Oma harmoninen hetkeni on vapaapäivä puhtaassa kodissa, kera kahvikupin ja sisustuslehden. Malliston suosikkeja ovat tyynynpäälliset.

 195. Paras hetki on usein aamulla, kun saa kiireettä herätä päivään ja jauhaa tuoreet aamukahvit. Tyynynpäälliset ja kahvikupit ovat suosikkejani <3

 196. Ihana uutuussarja ja kauniisti olit jälleen kerran somistanut kotiisi 🙂 omaa silmää miellyttää erityisesti tyynyt ja pöytäkukkaset.

 197. Johanna Pannula Reply

  Harmooninen hetkeni syntyy suklaan ja sisustuslehden kombosta. Malliston suosikkejani ovat astiat.

 198. Se kun kaiken kiireen ja kaaoksen keskellä näkee jotakin kaunista. Se voi olla lasten ilmeet, auringon valo vasten seinäpintoja tai vaikka siivottu eteinen. Pieni tai iso asia, kunhan se koskettaa juuri sillä hetkellä. <3 Mallistosta löytyy vaikka mitä upeaa ja kelpuuttaisin maljakon, harmaan tyynynpäällisen ja pienen lautasen vaikka heti meille! 🙂

 199. Harmonian hetkeni on arkipäivisin kävelymatka toimistolle ajatusteni ja uuteen päivään heränneen kaupungin seurassa. Tykästyin noihin herkkiin yhden kukan maljakoihin. Ajattomia, yhdisteltäviä, silti aivan omanlaisiaan.

 200. Suosikkituotteeni on tyynynpäälliset. Oma rauha on iltaisin lasten alettua nukkumaan.

 201. Kun saa rauhassa juoda kupillisen lämmintä kahvia – ei kolmen lapsen kanssa mitenkään itsestäänselvää 🙂

  Suosikkejani ovat tummanharmaa kassi sekä valkoinen iso vati. Ja ei tuo kirkas maljakkokaan ihan huono ole…

 202. Rauhankahvit! Useimmiten iltapäivälla, kun vauva nukkuu ja koululaiset ovat koulussa. Kahvi, lehti tai blogi ja jotain pientä hyvää.

  Maljakot miellytti erityisesti!

 203. Oma rauhallinen hetki on nauttia kupillinen yrttiteetä sohvalla rentoutuen lasten mentyä nukkumaan.

  Suosikkituotteita olivat ihanat tyynynpäälliset.

 204. Illan venyttely tuokio radiota kuunnellen ennen nukkumaan menoa, tietysti himmeässä valaistuksessa. 🙂

 205. Päivä alkaa hyvin silloin kun saan nauttia kahvikupposen jos toisenkin kaikessa rauhassa. Mallistosta suosikkini on roosa ja harmaa tyynynpäällinen

 206. Siisti (ja hiljainen) koti on ehkä rauhallisinta, mitä tiedän. Heti nukkuvan vauvan jälkeen 🙂 Astiat ovat ihania!

 207. Yhden kukan maljakko on ihana ja harmonisin hetkeni on tyynellä järvellä.

 208. Aamun rauhallinen hetki perheen vielä nukkuessa, suosikki blogeja lueskellen. Suosikkini kuppi+lautanen, aamuisiin kahvitteluihin.

 209. Harmonisin hetki istua omalla sohvalla ja katsoa kaunista, , alati muuttuvaa järvimaisemaa. Suosikki ehdottomasti kuppi ja lautanen.

 210. Rauhan ja harmonian hetket korostuvat kun kotona puuhailee 1-vuotias poika 🙂 Ne on yleensä ne hetket siis kuk poika nukkuu tai syö 😀

  Nuo uudet Iittalan tuotteet on todella kauniita! Lemppareita on vaikea päättää mutta ehkä harmaansävyiset tyynynpäälliset ja maljakko <3

 211. Rauhallinen ja harmoninen olo tulee, kun on heti miettiä jotain uusia sisustusideoita kivoja blogeja ja pinterest-kuvia selaillen. Sellainen sisustusterapia.

  Suosikkeihini kuuluvat tyynypäälliset, mutta myös maljakot, jotka muistuttavat Miyakien hajuvesipulloa. Ihania!

 212. Hei!

  Ihastuin harmaaseen tyynynpäälliseen / maljakkoon.

  Arjen rentouttaja meidän perheessa sopivan lämmin sauna siitä paljuun…saunaan …paljuun ja sitten onkin valmis maate ;))

 213. Vaaleanpunaiset kupit ovat ihanat! Samoin tarjoiluvatien muoto puhuttelee.

 214. Vaaleanpunaiset kupit ovat ihanat! Samoin tarjoiluvatien muoto viehettää.

 215. Oma harmonian hetkeni on iltapäivän kahvihetki sohvalla, jonne aurinko mukavasti paistaa (kun paistaa).

  Näistä tuotteista ihastuin erityisesti tekstiileihin: harmaan ja roosa tyynyn yhdistelmä on syötävän ihana.

 216. Harmoniaa on jo saapua kotiin! Asuntoni on valoisa ja rauhoitun heti, kun näen tämän avaruuden ja rakkaat yksityiskohdat. Tässä mallistossa ihastuin tekstiileihin: harmaat tyynynpäälliset ja tuo kassi! Ihania!

 217. Nautin aina, kun on siistiä. Silloin ihanat asiat kotona pääsevät oikeuksiinsa.

  Ihastuin heti etenkin vatien ja lautasten muotoon!

 218. Harmoniaa on kun päivän kiireiden jälkeen voi rauhassa istahtaa sohvalle ja lueskella hyvää kirjaa.

  Mallistosta lempituotteeni on tyynynpäälliset.

 219. Linda Niininen Reply

  Astiat on ehdoton suosikki näistä! Arjen kaaoksen keskellä harmonisin hetki on kun kaikki ihanat lapseni ovat nukahtaneen, iltatoimet on tehty ja minulla on hetki aikaa istahtaa ennen nukkumaanmenoa.

 220. Oma hetkeni on aivan varhainen aamu ison kahvikupin kera 🙂 Mallistosta lemppareitani ovat kupit ja maljakot.

 221. Minunk rauhan hetkeni on kotipäivinä, kun istahdan kahvikupin äärelle ja lueskelen läpi lempiblogit. Minä tykkään entisen noista epäsymmetrisistä lautasista.

 222. Minun rauhan hetkeni on kotipäivinä, kun istahdan kahvikupin äärelle ja lueskelen läpi lempiblogit. Minä tykkään entisen noista epäsymmetrisistä lautasista.

 223. Paras hetki arkisin on kun saa tärkeimmät työt tehdyksi ja hetkeksi istahtaa kahvikupposen kanssa sohvalle.. siinä on mukava katsella kun lapsukaiset leikkivät.

  Minä tykkään tosi paljon noista tekstiileistä. Mutta koko mallisto on ihana. 🙂

 224. Oma rauhan hetkeni on syönnin jälkeen, menen silloin sänkyyn ja otan kirjan esille, luen hetken ja otan nokoset. Taika-huopa on kaunis jonka valitsin mallistosta.

 225. Töitten jälkeen kotiin tulo on minun harmoniahetkeni, mallistosta valitsin epäsymmetriset lautaset.

 226. Parhaita hetkiä arjessa on kuulla lasten naurua. Myös oma hetki päiväkahvit ääressä on mieluisa. Mallistosta valitsisin kassin tai astioita.

 227. Kun tule kotiin työpäivän jälkeen ja istahdan sohvalle teekupin kanssa. Suosikkini ovat ehdottamasti tyynynpäälliset !!! Kaikki värit ovat tosi kauniita

 228. Päiväkahvin aikaan hengähdän hetkisen ja toinen taitaa olla ilta 9 jälkeen kun lapset rauhottuu omiin sänkyihinsä. Selailen blogeja ja instagramia. Kauniita koteja. Hennon roosan väriset kupit ovat ihania,joten sanon ne.

 229. Niin upeat stailauskuvat jälleen. <3

  Minun #pauseforharmony hetki muodostuu kiireettömään aamuun kauniissa ympäristössä kera tuplacappucchinon ja kaveriksi pino hyviä sisustuslehtiä.

  Yhden tyynynpäällisen ja isoimman lautasen olenkin jo kotiuttanut tästä mallistosta. Ehdottomasti haluaisin vielä pienempiä lautasia ja kuppeja … ja niitä tyynynpäällisiä … melkein mitä vaan. =D

 230. Oma harmonian hetkeni on sunnuntaiaamu, jolloin herään yleensä ennen muuta perhettä. Hipsin alas juomaan rauhassa kupin aamukahvia sohvan nurkassa. Kun yläkerrasta alkaa kuulua heräilemisen ääniä, kömmin vielä muun perheen kanssa sänkyymme köllöttelemään. Ihanaa ja kiireetöntä.

  Suosikkituote on vaikea valinta, kalanruotokuvioiset tyynynpäälliset ovat ihanat, mutta niin ovat yhden kukan maljakotkin 🙂

 231. Kanelitee, sohva ja blogien sekä Snapchat-virran läpikäyminen illalla rentouttaa. Tyynynpäälliset ovat suosikkejani!

 232. Rauhallinen hetki on aina illalla ennen nukkumaanmenoa 🙂 Kaikki tyynynpäälliset löytäisivät paikkansa kotiini, kauniin tyylikkäitä!

 233. Eeva Kannisto Reply

  Kyllä se on ihana siivouksen jälkeen istahtaa sohvalle, hyvän kahvikupposen kanssa ja ihailla hyväntuoksuista ja puhdasta kotia.Kaikki tuotteet on kivoja, mutta nuo tyynynpäälliset parhaat.

 234. Rauhallinen oma hetki on kun mies ja poika nukkuu ja saan rauhassa lueskella blogeja. Lempituote on kalanruototyynynpäällinen, ihana!

 235. Sohvalla sisustuslehteä lukien tai lempinojatuolissani ikkunan ääressä, jossa katselen samalla pihamaan rauhaa.

  Pidän kovasti kaikista Issey Miyaken suunnittelemista jutuista Iittalalle 🙂

 236. Tyynynpäälliset ja kassi ovat aivan ihania! Myös astiat houkuttelevat aikalailla. Oma rauhoittava hetkeni arjen keskellä on kasa sisustuslehtiä nenän alla ja kuppi kuumaa juotavaa…

 237. Minun rauhan hetkeni on kävely-tai hiihtolenkki metsässä. Koko kokelma on niin kaunis, mutta erityisesti tyynyt ja kukkamaljakko .

 238. aanna-liisa Reply

  Työpäivän ja hikijumpan jälkeen kun on syönyt illallisen ja istahtaa sohvalle; se on siinä.

  Maljakko on yksinkertaisuudessaan kaunis.

 239. Se hetki, harmonia ja pala omaa rauhaa itse restauroimassa Eames Lounge tuolissa lapsille unilauluja laulellen. Sen jälkeen hetki kirjaa lukien tai musiikkia kuunnellen. Suosikit harmaa & värillinen kukkamaljakko ja kalanruotokuvioiset tyynyliinat.

 240. Oma rauhallinen hetkeni syntyy, kun istahdan teekupposen ääreen, sytytän muutaman kynttilän tai tuikun palamaan, ja uppoudun hyvän kirjan tai inspiroivan sisustuslehden pariin.

  Olen rakastunut koko tähän mallistoon, ja olenkin jo kotiuttanut yhden teekupin :). Olisi kuitenkin kiva hankkia vielä pari lautasta, tarjoiluvatia ja maljakkoa, ja myös nuo tyynynpäälliset ovat aiva super ihania <3.

 241. Oma rauhallinen hetkeni on yleensä aina iltaisin, sohvalla blogeja selaillen ja sisustusjuttuja miettien, nytkin on valtava kevätinspiraatio päällä 😀 malliston suosikit on maljakot ja tyynynpäälliset!

 242. Oma harmoninen hetkeni on iltaisin kun päivän kiireiden jälkeen saan kodin järjestykseen ja istahdan lopuksi teekupin kanssa rauhassa lempi sisustuslehteäni selailemaan. Pidän eniten maljakosta ja astioista.

 243. Oma hengähdys hetkeni arjen keskellä on kun saan tytön päiväunille ja istahdan sohvalle lukemaan esim. Suosikki blogejani. Tai varsinkin näin keväisin voin vain tuijottaa ikkunasta ihanaa auringonpaistetta. Ihanimmat tuotteet ovat vaaleanpunainen tyynyliina ja vaaleanpunaiset lautaset.

 244. Rentouttavimmat hetkeni koen luonnon keskellä, mielellään metsässä. Keväisen metsän rauha ja tuoksu on vaan niin rauhoittava!

  Tämän sarjan astiat on ehkä kauneimpia, vaikka toki nuo tekstiilitkin miellyttää silmää!

 245. Päivän aloittaa rauhallinen aamukahvihetki ennen kiireistä työpäivää. Kaikki tekstiilit on ihania.

 246. Oma rauhallinen hetkeni on teetuokio hyvän kirjan parissa, kun lapsi on päiväunilla. Ehdottomia suosikkituotteitani ovat maljakot ja lautaset.

 247. Harmonian hetki kävely metsässä,hiljaisuudessa.. Nuo astiat ja tyynynpäälliset on niin <3

 248. Oma rauhallinen lempihetkeni on viikonloppuaamuisin muun perheen vielä nukkuessa. Tuolloin nautin aamukahvini rauhassa lukien lehteä.

  Mallisto on upea, yksittäisen suosikin nostaminen on vaikeaa. Kotimme kevätilme täydentyisi kauniilla vaaleanroosalla tyynynpäällisellä.

 249. Ihana tämä uutuus sarja, ensinäkemältä mieleen jäivät kalanruoto kuvioinen tyynynpäällinen ja tuikkukippo. Oma rentoutumishetki on muun perheen nukkuessa kuppi kahvia ja täydellisen siitä aamusta tekee se, että pian onkin pöydän äärellä jo hyörinää ja murusia lattialla

 250. Betsy/Ohikiitäviä Hetkiä Reply

  Kun kaipaan omaa rauhaa nappaan kameran mukaan ja lähden kuvausretkelle luonnon helmaan. Harmonisin paikkani on meren rannalla auringonlaskun aikaan ja voimaa saan parhaiten metsästä.

  Suosikkituotteitani on nuo maljakot, niin ihania! En vain osaa päättää kumpi, kirkas vai harmaa, mutta mikä ettei sitten molemmat 😉

 251. Arjen keskellä oma rentoutumishetkeni on kun päivällisen jälkeen nautin kupposen kuumaa teetä lasten touhutessa omia juttujaan. Tyynyt ja astiat ovat ihania!

 252. Rauhallisin hetki näin ihanan aurinkoisena lauantai-aamuna on, kun juuri pestyn keittiön ikkunan kautta voi katsoa ihanaa kevätaamun maisemaa ja juoda rauhassa aamuteetä, muun perheen vielä nukkuessa.

  Ihanin kuosi mielestäni joo harmaa kalanruoto tai aina minulle toimiva hempeän vaaleanpunainen.

 253. Tiina Salonen Reply

  Minulle rauhallinen hetki merkitsee kupillista itsepaahdettua kahvia työpäivän jälkeen,kauniita esineitä ympärillä, itsesidottua kukkakimppua ruokahuoneen pöydällä. Pidän erityisesti maljakosta.

 254. Minulle rauhallinen hetki tarkoittaa juuri siivotun kodin jälkeen nautittua kahvikupposta. Tykästyin kovasti tyynynpäällisiin sekä muihin tekstiileihin.

 255. Kevään tulo tekee mielen virkeäksi ja rauhallinen hetki liittyy luonnon heräämiseen ja

  tarkkailuun pitkän, pimeän talven jälkeen. Harmaa maljakko on erittäin tyylikäs.

 256. Oma rauhallinen hetki löytyy yleensä viikonlopun aamuista jolloin juon pari isoa kupillista kahvia, sisustuslehti nenäni edessä!

  Tämä mallisto on kyllä aivan huikea, voisin ottaa jokaikisen osan siitä kotiini!

 257. Oma rauhallinen hetkeni on pitkä aamiaishetki sunnuntaiaamuna, kun ei ole kiire mihinkään.

  Rakastuin noihin vaaleanharmaisiin tyynynpäälisiin, ihana tekstuuri!

 258. Hetki sohvalla ihanan sisustuslehden kanssa ja uusien ideoiden pohtiminen kodin suhteen näin keväällä varsinkin.

  Pause of harmonyn kassi näyttää uudelta ja kivalta.

 259. Rauhallinen sunnuntaiaamu kahvikupposen ja sisustuslehden kera on viikon kohokohta!

  Ihastelin malliston astioita mutta mielestäni voiton vie kuitenkin maljakko 🙂

 260. Varpuleena Kirstilä Reply

  Illansuussa rauhallinen hetki sohvan nurkassa, kädessä sisustuslehti ja pöydällä (toivottavasti) tämän uuden malliston mielettömän kauniista asioista haalea roosa kuppi , jossa tuoksuva cappucino.

  Varpu

 261. Oma hetkeni on päiväkahviaikaan. Suosikkejani mallistossa ovat maljakot ja astiat.

 262. Mun pause for harmonyyn kuuluu kuppi teetä muodoltaan ja väriltään upeista Issey Miyake Pause for harmony designmukeista.

 263. coffeetablediary Reply

  Harmoninen oma hetki syntyy usein silloin kun kotimme hiljenee illalla, tavarat on saatu järjestykseen ja kuppi teetä tai viiniä on kädessä ja jalat nostettu ylös. Malliston kupit etenkin ihastuttavat, samoin nuo lukuisat kauniit tekstiilit!

 264. Rauhallinem aamukahvihetki samalla kun kevätaurinko pilkistelee kaihtimien takaa sisään. Mallistosta tykkään eniten sisustustyynyistä ja erikokoisista lautasista. Aivan ihania!

 265. Oma hetkeni on sunnuntai aamu ja juoksulenkki. Mallistosta en osaa valita mitään ehdotonta suosikkia, kaikki ovat kivoja !

 266. Pilvi Asikainen Reply

  Minun harmonianhetkeni arjessa ovat vapaapäivieni/iltavuoropäivän aamut, jolloin saan rauhassa heräillä, käydä koiran kanssa pidemmällä aamulenkillä, ja nauttia aamupalaa rauhassa pitkän kaavan mukaan.

  Lempi tuotteeni näistä on tuo kalanruoto-koristetyynyliina!

 267. Harmonianhetki on aamulla. Yksi jakso lempisarjasta hyvän aamupalan kera, kun kaikki muut vielä nukkuvat.

  Harmony malliston harmaa kassi kolahti kovaa. 🙂

 268. Huuh, rauhan tai harmonian hetki.. Niitä on monia! Esimerkiksi onnistunut taikina, joogan rentoutumishetki tai sohvalle tai sängylle istahtaminen. Yllätyin kenties suosikistani, mutta tuo sisustuskangas on upea! Käytit sitä todella hienosti osana petausta. 🙂

 269. Työpäivän jälkeen keittiössäni kahvikupin ääressä. Koristetyynynpäälliset löytäisivät tiensä sohvalle.

 270. Tyynynpäälliset ovat todella kauniit. Viikonloppuaamu, oma hetki, kahvi ja sisustuslehti…ihan parasta.

 271. Astiat ovat kauniita! Oma hetkeni on illalla lasten mentyä nukkumaan kirjan ja teekupposen parissa!

 272. Rauhoitun arjen kiireiden keskellä blogeja lukien kahvikupin kera. Koristetyynyt on heikkouteni.

 273. Hyvän lehden lukeminen rauhassa 🙂 suosikkejani ovat astiat ja tyynynpäälliset.

 274. Oma rauhan hetkeni on silloin, kun lapsi on päiväunilla ja voin kahvikupposen (usein myös suklaan) kanssa katsella sisustuslehtiä ja -blogeja.

  Iittala X Issey Miyake on todella upea mallisto. <3 Suosikkini ovat ehdottomasti malliston mielenkiintoisen malliset lautaset ja vadit; tummanvihreä, valkoinen & vaaleanpunainen viehättävät kaikki.

 275. Paras rauhallinen hetki arjessa on sisustuslehden lukeminen kahvikupposen äärellä. Valitettavasti tähän ei ole kovinkaan usein mahdollisuutta, joten pyrin käymään useana aamuna viikossa rauhallisella aamukävelyllä auringonnousun aikaan 🙂

  Mallisto itsessään on aivan ihana, mutta suosikikseni taitaa kiilata valkoinen epäsymmetrinen tarjoiluvati! Kaikessa yksinkertaisuudessaan ajattoman ihana.

 276. Ihastuin mm. noihin ihaniin tyynynpäällisiin:) Ja rauhalliseen omaan hetkeen kuuluu hetken hiljaisuus ympärillä, mahdollisesti kuppi kahvia ja on aikaa lukea esim. blogeja.

 277. Sirot maljakot ovat suosikkejani. Oma arkinen rauhoittumisen hetkeni on pitkät metsälenkit koiran kanssa.

 278. Rauhallinen hetki on keväisin ja kesäisin iltahämärällä lasten mentyä nukkumaan kierros pienessä kotipuutarhassa, talvisin rentoutuminen hyvän romaanin ja teemukillisen äärellä.

  Mallistossa on vaikka mitä kaunista, lasimaljakko ja vaaleanpunainen koristetyyny. Kaitaliinakangas sopisi keittiöön. Onpa ihania tuotteita!

 279. Onpa ihana mallisto! Rentoudun kesäisin tekemällä heinänpaalausta vanhemmille ja hoitamalla lehmiä. Parasta on, kun käyt katsomassa lehmiä laitumella ja lehmät ja hiehot tulevat iloisena moikkaamaan. Vastapainoa kaikelle tälle kaupunkielämälle.

  Mallistossa ihailen erityisesti suupuhallettuja maljakkoja

 280. Seesteinen kahvihetkeni on aamupäivällä nuorimman unien aikaan tietokoneella tai kirjan parissa.

  Mallistossa miellytti kupit alusineen, sekä kassi.

 281. Oma rauhan hetkeni on aamulla kun mies ei ole vielä herännyt ja saan käpertyä sohvannurkkaan aamukahvin kanssa kuuntelemaan musiikkia. Nämä hetket ovat ihania varsinkin näin keväällä kun aamuisin alkaa olla jo valoisaa 🙂 Lemppareita näistä tuotteista löytyi monta jo heti, ensimmäisenä silmiin osuivat ihastuttavat pienet lautaset ja kalanruotokuvioiset tyynynpäälliset. Myös tämän sarjan servetit toisivat ihanaa piristystä kattauksiin! <3

 282. Kiireetön aamukahvihetki sanomalehden parissa aloittaa päivän ihanasti. Suosikkini tuotteista on harmaat, kalanruotokuvioiset tyynynpäälliset. Myös astiat ovat kauniita.

 283. Tyynynpäälliset on kauniit, ja niillä saisin kaivattua piristystä olkkariin.

 284. merja hämäläinen Reply

  Oma hetki on myöhään illalla lehtiä selaillen tai blogeja katsellessa.

  Suosikit mallistosta on lautaset ja kupit.

 285. Aamun aikaiset hetket keittiön pöydän ääressä kahvin ja voileivän kanssa. Katse harhailee suurista ikkunoista avautuvassa maisemassa ja pääsen haaveissani ties minne 🙂

  Suosikkejani ovat harmaat koristetyynyt sekä ehdottomasti kolmiuloitteinen kauppakassi <3

 286. Harmonian hetki on katsoa ikkunasta ulos, kuinka joki virtaa ja miten erilainen se eri aikoina onkaan.

  Suosikkini mallistosta ovat maljakot ja BaoBaomainen kassi.

 287. Oma hetkeni arjessa on, kun tulen kotiin, käytän koirat ulkona, käyn suihkussa ja sitten istahdan hetkeksi sohvalle lepäilemään ennen kuin puoliso tulee kotiin.

  Suosikkejani ovat smaragdin värinen kassi ja tummanharmaa maljakko.

 288. Oma hetki yksin saunassa, omien ajatusten kera. Tykkään ehkä eniten maljakoista!

 289. Kuppi kahvia ja päivän lehti työpäivän jälkeen 🙂 Ihania tuotteita, maljakko on suosikkini.

 290. Lenkki koiran kanssa metsässä rauhoittaa kiireisen työpäivän jälkeen. Tyynynpäälliset ovat ihanat

 291. Oma rauhallinen hetki on lenkillä musiikkia kuunnellen 🙂 Tyynynpäälliset ovat suosikkeja!

 292. Oma rauhallinen hetkeni on, kun lapset ovat päiväunilla ja saan rauhassa nauttia kahvikupposen ja katsoa jotakin lempparisarjaa telkkarista.

  Suosikkejani tuotteista ovat astiat!

 293. Rentoudun iltaisin sohvalla kutimet kädessä ja teekupponen pöydällä odottamassa. Issey Miyaken tuotesuosikkejani ovat tyynynpäälliset ja pikkulautaset.

 294. Hienoja nuo kaikki astiat, erityisesti vaaleanpunaiset on mieleisiä. Viikon paras hetki on perjantaina työviikon jälkeen kun ehtii istahtaa sohvalle ja juoda vaikka teetä kauniista astioista. 🙂

 295. Kaikista rentouttavinta ja harmonisinta on silloin, kun pääsen veden äärelle. Mielellään vielä järven. Arjesta löytyy niitä ihania palauttavia hetkiä sieltä täältä, aamuisin yksin aamupalalla ollessa, tytön kanssa lukiessa tai sitten illalla ihan vaan juuri ennen nukkumaanmenoa.

  Mallisto on ihana ja hankala valita yhtä suosikkia. Kalanruotokoristepäälliset lähtisi varmasti koristamaan uutta kotia.

 296. Rauhallinen aamukahvihetki on tapa hemmotella itseäni. Onnekseni minulla on mies joka tuo joka aamu kahvit sängylle. Melkoisen hyvin koulutettu yksilö 😉 Maljakko on suosikkini mallistosta, todella kaunis ja ajaton!

 297. Rauhallinen hetki, joka toteutuu itse asiassa hyvin usein, kun laitan kellon herättämään varttia aikaisemmin ja kun muu väki nukkuu, luen hesaria kaikessa rauhassa. Nyt kun mennään vähän enemmän kevättä kohti, ei tarvi laittaa valojakaan päälle auringon paiste riittää lukemiseen.

  Kaikki ovat ihania ! Tyynyliinat ja maljakko ovat lemppareita.

 298. Paras hetki on siisti koti, jossa kaikilla on levollinen olo. Malliston suosikit ovat maljakot ja lautaset.

 299. Paras arjen rauhallisin hetkeni, on pitkän ja reippaan kävelylenkin jälkeinen lämmin ja palauttava suihku ruusun tuoksussa kylpyhuoneessa.

  Suosikki tuotteeni ovat vaalenpunaiset ja valkoiset teekupit ja tyynynpäälliset, kirkas maljakko on myös kaunis.

 300. Mallistossa oli paljon ihania tuotteita. Erityisesti tykkäsin yksinkertaisen kauniista maljakosta.

  Kolmen pienen pojan äitinä oma rauhallinen hetki on illalla, kun kaikki nukkuvat ja saan istua nojatuoliin hyvän kirjan tai lehden kanssa.

 301. Oman rauhallisen hetken saan silloin, kun pienempi tytöistä on päiväunilla ja isompi katselee telkkarista ohjelmaa. Kahvikuppi, joku herkku ja sisustuslehti riittävät hetken rentoutumiseen. Simppelit ja kauniit maljakot ovat suosikkejani.

 302. Ihastuin maljakoihin! Oma harmonian hetkeni arjessa ovat rauhalliset kävelylenkit pimeällä koiran kanssa.

 303. Tärkeä hetki arjessa minulle ovat futispelit ja kymmenen uutiset. Uudelle kauppakassille olisi tarvetta! Ja avopuoliso olisi mielissään uusista tyynynpäällisistä.

 304. Ihastuin astiahulluna tietysti astioihin ja maljakoihin! Oma rauhallinen hetkeni on illalla hetki sohvan nurkassa ennen nukkumaan menoa….

 305. Arkiaamu ennen kuin muut heräävät – aika pilatekselle tai joogalle.

  Kirkas maljakko ja vaaleanpunaiset pikkulautaset veivät sydämeni <3

 306. Kalanruotokuvioiset tyynynpäälliset ovat upeat! Mutta kaunein malliston tuote mielestäni on kangaskassi.

 307. Katja pohjasmäki Reply

  Päivän rauhallisin hetki taitaa olla kieltämättä se lasten päikkäriaika, se taitaa olla jokaisen kotiäidin päivän harmonisin hetki! Nämä tuotteet ovat aivan ihanat mutta valitettavasti hinnat ovat tähtitieteelliset.

  Kankaiden kolmiulotteisuus sekä rosoisuus ja rauhallisuus ihastuttaa, joten ottaisin mielelläni vaaleanharmaan sekä vaaleanpunaisen tyynynpäällinen.

 308. Taru Tarvainen Reply

  Oma harmoninen hetkeni on lenkkipolulla☺ Koristetyynyn päälliset ottaisin hempeänä vaaleanpunaisena.

 309. Oma hetki terassilla kevätauringossa, mukana lehti ja kahvikuppi.

  Mallistosta valitsisin harmaata ja vaaleanpunaista tyynynpäällistä ja ehkä noita pikkumaljakkoja!

 310. Lotta Taskinen Reply

  Hektisen lapsiperheen arjen keskellä, yritän nauttia omasta ajasta aina tilaisuuden tullen. Harmoonisin hetki päivässä on kun lapset leikkivät sulassa sovussa ja saan juoda kupin kahvia ilman keskeytystä. Kaikki tuotteet ovat kauniita, mutta tyynynpäälliset ovat silti ehdottomasti suosikkejani!

 311. Hetki jolloin olen yksin kotona hiljaisuudessa ja tuijotan ulos ikkunasta auringonpaisteista luontoa ja kauniita vanhoja puutaloja tai oikein väsynyt ollessani suljen silmäni ja vaivun pehmeän sohvan syleilyyn. Minun suosikkejani ovat vaaleanharmaat tyynynpäälliset.

 312. Lempihetkeni arjen lomassa on se hetki siivouksen jälkeen, jolloin voi istahtaa alas ja nauttia järjestyksen tuomasta harmoniasta ja mahdollisesti uusista tuoreista kukista. Suosikkituotteitani ovat harmaat ja vaaleanpunaiset koristetyynynpäälliset.

 313. Rauhallinen hetki arjessa on tiistai-illan lenkkisauna. Tykkään tyynynpäällisistä.

 314. Se on kiireetön aamu kahvin kera keittiön pöydän ääressä metsämaisemaa katsellen.

  Kotisohvalle sopisi tyynynpäälliset, myös sisustustekstiili miellytti kovasti.

 315. Rauhallisin hetki on varmaan illalla pitkällä kävelylenkillä tai sen jälkeen saunassa, joka lämpenee pari kertaa viikossa. Suosikkini on harmaa, vekitetty tyyny. Kodissamme on harmaata kesät talvet. Yhdistelemme tuohon kesällä kirkkaampia ja heleämpiä värejä.

 316. Harmoninen hetkeni on aamulla kahvikupin ääressä, auringon noustessa ja valaistessa kodin.

  Sarja on mielestäni erittäin onnistunut ja vaikeaa onkin valita siitä suosikki! Uuteen kotiimme tyynynpäällinen sopisi valkoisena, joten ehkäpä valitsisin sen. <3

 317. Teekuppi, herkkuhetki, jalat ja koko tyyppi oikosenaan. Ah 🙂

  Kauniita värisävyjä! Pöytäkukkanen on kiva.

 318. Tyynyt! Kassi! Jotenkin nuo vekit vain iskevät niin syvälle… ihania uutuuksia ja mielestäni tulevia klassikoita. Voi kun arpaonni kerrankin suosisi. Oma ihana seesteinen hetkeni tulee usein yllättäen. Silloin lapset touhuavat omiaan hetkisen ja istahdan kahvikupin ääreen silmien levätessä siistissä kodissa 🙂 Harvinaisia, mutta sitäkin antoisampia hetkiä nuo…

 319. Omat rauhalliset hetket aamulla ja illalla. Tyynynpäällisiä ei ole koskaan liikaa 🙂

 320. Minulle harmoniahetki päivässä on se kun olemme koko perhe survoutuneet sohvalle koiraa myöten. Sohvatyynyt putoilevat lattialle kun löhöilemme ja jutustelemme – sylikkäin, lomittain, kaulakkain.

 321. Lempituote on valkoinen tyynyliina ja harmonian hetki on päivän sporttihetki.

 322. Oma rauhallinen hetkeni on kun ehtii istahtaa lehden ja jonkun pienen herkun kanssa alas. Ja tyynynpäälliset on mun suosikkeja

 323. Minun hetkeni on aikainen aamu, kun on herännyt reilusti ennen kellonsoittoa ja voi pohtia, lähtisikö töihin aikaisemmmin vai jäisikö aamupalan ääreen lukemaan blogeja ja lehtiä. Muut vielä nukkuvat ja on ihanan hiljaista. Tänään valitsin jälkimmäisen.

  Kolmiulotteiset tyynynpäälliset ihastuttavat<3

 324. Oma rauhallinen hetkeni on aamulla ennen kuin muut ovat heränneet. Rauhassa olohuoneessa nautittu aamupala ja kahvi. Varsinkin keväällä on ihana huomata, kun valo lisääntyy ja luonto on jo herännyt ennen minua.

  Tyynynpäälliset ovat ehdottomasti suosikkejani 🙂

 325. Mun harmoninen hetki on se, kun voi pitkän päivän jälkeen istahtaa sohvalle, varsinkin silloin kun koti on siivottu! Koko mallisto on ihana, mutta jos täytyy suosikki valita, niin se on ehdottomasti maljakko.

 326. Minun harmoninen hetki on, kun olen saanut pitkän päivän jälkeen lapset nukkumaan ja saan nauttia omasta rauhasta sohvalla vilttiin kääriytyneenä. Vekilliset tyynynpäälliset on suosikkejani, etenkin vaaleanpunaisena.

 327. Minun oma harmoninen hetkeni on kun saan pienen tyttöni päiväunille. Keitän kahvia, lueskelen blogeja tai luen lehtiä tai sitten vain nautin hiljaisuudesta. Haaveeni on tuo Leimu-valaisin ❤️

  • Ai olinkin valinnut väärän tuotteen 😀 ei tuo valaisin kuulunutkaan tuohon sarjaan. Nuo tyynynpäälliset ovat kyllä kivat. -Saana

 328. Hienon herkkiä tuotteita kaikki.. Oma rauhan hetki on silloin kun työpäivän jälkeen koiralle remmi kaulaan ja metsään lenkille mars.

 329. Oma päivittäinen rentoutumishetkeni on lenkit kahden rakkaan koirani kanssa: kävely metsässä ja koirat saavat telmiä irti. Sen jälkeen saunaan kunnon löylyihin!

  Lempituote on yhden kukan maljakko, joita näin keväisin etenkin tarvitsee.. 🙂

 330. Rakastan makoilla pedatulla sängyllä, kun aurinko valaisee makuuhuoneen. Se on paras rentoutumishetki. Suosikkin on ehdottomasti maljakko. Mukana arvonnassa!

 331. Oma rauhallinen hetkeni on aina iltaisin: Kiireisen päivän jälkeen istahtaa sohvalle lukemaan ja juomaan teetä. Tätä hetkeä piristäisi kummasti Isseyn tyytynpäälliset rauhallisen vaaleanharmaina!

 332. Ihana mallisto kaikkineen, mutta ehdoton suosikkini ovat kalanruotokuvioidut tyynyliinat.

  Arjen luksusta ovat rauhalliset hetket lasikuistin sohvalla, kädessä kupillinen maitokahvia tai lakritsiteetä.

 333. Hiljainen hetki työpäivän jälkeen yksin kotona teekupposen kera. Tyynynpäälliset ois kivat 🙂

 334. Pingback: Pääsiäinen - Meillä Kotona -blogit

 335. Viikonloppuaamut kahvikupin äärellä uusia sisustuspostauksia lukiessa 🙂 Kauneimmat tuotteet tuosta kokoelmasta ovat mielestäni vaaleanpunaiset lautaset ja kupit. Myös pöytäkukkaset ovat hauskoja 🙂

 336. Oma hetkeni on päiväkahvi hiljaisuudessa, molemmat lapset päiväunilla 🙂

  Lempparini on nuo tyynynpäälliset valkoisena!

 337. Oma rauhallinen hetki on illalla muun perheen mentyä jo nukkumaan, kun itse vietän vielä pienen hetken lempiblogien parissa.

  Omia suosikkejani Iittalan uudessa mallistossa ovat ehdottomasti kaikki roosat tuotteet, juuri meidän kodin sävyihin sopiva!

 338. Hetkiä rentoutumiselle on iltahetki nojatuolissa, kun lapset ovat nukahtaneet. Hyvä lehti vie ajatukset siivilleen unelmiin :). Tyynyt ja maljakko suosikkeja. Hyvää pääsiäistä!

 339. Kiireettömät hetket perheen ja ystävien kesken. Hennon vaaleanpunainen väri on ehdoton suosikkini.

 340. Ihana kilpailu. Paljon mieleisiä tuotteita. Hyvää Pääsiäistä ja onnea kaikille arvontaan.

 341. Tanja jokikallas-haaranen Reply

  Rentouttavin hetki on viikonloppu aamut,kun muut vielä nukkuvat. Kivoja tuotteita kaikki, mut eniten ihastuttaa lautaset ja mukit

 342. Pitkä aamuteehetki ilman kiirettä ja jazz hiljaa taustalla ja aamupalaksi on jotain spesiaalia, kuten banaanilettuja. Astiat tuntuvat mieluisimmilta.

 343. Harmaa maljakko on kaunis! Meidän perheen harmoninen hetki on lasten iltasadun aika. Kun ollaan kylki kyljessä sohvalla, hulina loppuu ja keskitytään vain luettavaan kirjaan.

 344. Rentoudun sohvalla sisustuslehtiä selaillen. Vaaleat tyynynpäälliset ovat kauniita

 345. Oma harmoninen hetkeni arjessa on, kun pääsen aamulla lenkille luonnon keskelle. Suosikkituotteitani ovat tyynynpäälliset ja maljakot.

 346. Ihania tuotteita ja mikä stailaus jälleen kerran. Olet kyllä taitava. Maljakot ja lautaset ovat suosikkejani, vaikka myös tyynyt ja laukku ovat kiehtovia. Osaisikohan sitä edes päättää, jos arpaonni lykästäisi

 347. Pingback: Iittala Pause for Harmony - Meillä Kotona -blogit

 348. Pingback: Sushi-ilta kauniin kattauksen äärellä - Meillä Kotona -blogit

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.