Minulle ihanteellisin oma hetki on kiireetön kahvituokio sisustuslehden parissa; inspiroituminen ja haaveilu sohvannurkassa tai sängyssä peiton alla. Ajatukset lähtevät lentoon ja silloin ne ideat syntyvät. Niitä ei tule kiireessä tai stressaavassa tilanteessa.

omahetki_divaani

divaani_kahvihetki

Sisustuslehdistä ja -blogeista saatuja ideoita tulee harvoin kopioitua täysin omaan kotiin, mutta niistä saa inspiraatiota, joka laittaa ajatukset liikkeelle. Lehdessä tai blogissa nähty idea saattaa myöhemmin tulla sovellettua omaan kotiin sopivalla tyylillä. Rentouttavaa on myös vain uppoutua kauniisiin kuviin ja unohtaa omat arkiaskareet.

divaanitarjous

Divaani-lehti juhlii huhtikuussa 7-vuotissynttäreitä ja sen kunniaksi voin tarjota blogini lukijoille Divaanin 6 kuukaudeksi kotiinkannettuna nyt synttärihintaan 24,90 € (norm. 44,90 €). Tilaajalahjaksi on tarjolla Ivana Helsingin Muumi-pikkulaukku (arvo 59,00 €). Rentouttavia ja inspiroivia lukuhetkiä!

tilaa_divaani

Blogiyhteistyo

Author

4 Comments

    • Voi että, onkohan kommentoinnissa jotain häikkää…? Olen nimittäin aiemminkin saanut palautetta ettei koko kommentti ole tullut läpi. Minäpäs koetan selvitellä mistä se voisi johtua…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.